Cutremurul din Turcia a fost provocat artificial

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Aflu din Natural NewsDiana Șoșoacă a luat cuvântul recent la Parlamentul României, pentru o declarație politică, intitulată „A fost nevoie să moară oameni și încă nu s-a terminat”.

Ceea ce susține doamna senator Diana Șoșoacă este prefect adevărat. Vă recomand să ascultați cu atenție până la sfârșit. Durează doar 7 minute.

Declarația ei a fost preluată de mai multe publicații online, printre care și Natural News.

Ea spune că „globaliștii” au folosit mesaje pandemice, programe de vaccinare și cenzură globală pentru a comite un genocid împotriva rasei umane. De ani de zile, membrii Forumului Economic Mondial (WEF) susțin că Pământul este suprapopulat, că rasa umană trebuie redusă pentru a atinge obiectivele planetare.

Este exact ceea ce am prezentat de ani de zile în predicile mele.

Senatorul român Diana Iovanovici consideră că acești „oameni demenți și psihopati” provoacă războaie, valorificând dezastrele naturale în avantajul lor, creând în același timp catastrofe provocate de om pentru a ucide cât mai mulți oameni. De asemenea, ea a susținut că acești psihopați folosesc „arme geologice” pentru a provoca cutremure și replici catastrofale.

Ultimul cutremur cu magnitudinea 7,8 care a afectat sudul Turciei și Siria a provocat moartea a aproximativ 33.000 de oameni. Încă zeci de mii de persoane au suferit răni semnificative după ce s-au confruntat cu replici severe care s-au simțit „ca Armaghedon”.

Iată cum comentează Natural News declarația de mai sus.

(Natural News) Iovanovici a spus că cutremurul a produs „150 de replici… fără existența unui epicentru” într-o zonă care a fost „stimulată artificial de armele geologice”.

Serviciul secret din Turcia investighează în prezent intervenția criminală în evenimentele de reacție în lanț care au destabilizat plăcile tectonice din regiune.

„Acum, a fost pus în practică. Dacă ne uităm cu atenție la harta Turciei, vom vedea că aceasta este brăzdată de gazoducte și petrol, acesta fiind de fapt unul dintre obiective: distrugerea lor”, a spus ea. „Dar, cu 10 secunde înainte de producerea așa-zisului cutremur, turcii au închis aceste conducte. În plus, cu 24 de ore înainte de cutremur, 10 țări și-au retras ambasadorii din Turcia. Cu cinci zile înainte de producerea sa, Ministerul de Externe al României a emis o avertizare de călătorie pentru cetățenii români în Turcia, deși nu exista niciun pericol, la fel ca și alte țări. Omorând oameni, ei și-au servit interesele. Hărțile afișate pe toate canalele de televiziune arată că nu a existat nici un epicentru, ci o linie cu mii de cutremure.”

„Este imperativ ca toate națiunile, popoarele lumii, să se ridice împreună, să se trezească din confortul și nepăsarea zilnică și, la fel ca în 1848, să începem lupta pentru eliberarea de sub jugul psihopaților, al demenților care ne-au furat fericirea noastră și lumea frumoasă în care trăim. De aceea vă îndemn pe toți cei care încă vreți să trăiți într-o lume a lui Dumnezeu, și nu a lui Satana, vă îndemn să vă ridicați pentru a lupta, la o revoltă mondială pentru a ne elibera cu toții și a nimici acești dușmani, pentru că în acest moment suntem în LEGITIMĂ APĂRARE.”

Sursele includ:
https://www.naturalnews.com/2023-02-16-romanian-senator-claims-turkeys-earthquake-caused-by-geological-weapon.html
TheGatewayPundit.com

Armele geofizice sunt o realitate. Pentru mai multe informații citiți aici și aici.

Dar mare atenție! Soluția nu este ura, mânia și disprețul față de aceste ființe „demente și psihopate”, ci iertarea, iubirea și acțiunea fermă, fără frică, aceea de a spune nu planurilor lor satanice.

„Iubiți pe vrăjmașii voștri”, dar nu-i urmați, nu vă suuneți lor, ci lui Dumnezeu.

Refuzați planurile lor satanice de înrobire
prin identitatea digitală și eliminarea banilor.

Folosiți cât mai mult banii lichizi, evitați plățile cu cardul, ajutați-vă unii pe alții, inventați sisteme de schimb în natură și refuzați să mai plătiți taxe cămătarilor internaționali.

Bibliografie

[1] https://ortodoxinfo.ro/2023/02/10/armele-geofizice-sunt-o-realitate-studiu-despre-agresiunea-geofizica-si-modalitatile-de-identificare-si-contracarare-a-acesteia/
[2] CERTITUDINEA: Arsenalul războiului geofizic – cutremure, uragane, tsunami, declanșarea vulcanilor. STUDIU

Print Friendly, PDF & Email
Acest articol a fost publicat în Articole, noua ordine mondiala și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *