Cum ne pregătim?

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Spun Sfinții Părinți că Lucifer și demonii lui vor căuta să amăgească până și pe cei aleși cu tot felul de false minuni și amăgiri.

De peste 100 de ani, teosofii și adepții noii era propovăduiesc pe Hristosul cosmic, Mesia Noii Ere, adică pe Antihristul de care vorbește Sf. Ap. și Evanghelist Ioan Teologul în Apocalipsa.

Blavatski și adepții ei au făcut cunoscut lumii cu Conducătorii lumii își vor face cunoscută prezența în anul 2025. Dar de anul 2025 sunt legate multe alte evenimente, printre care reducerea populației cu 80-90% și însemnarea celor rămași cu semnul Fiarei, adică al Inteligenței Artificiale, în spatele căreia se află Lucifer și demonii lui.

Mai mult, de câteva decenii, cercetătorii OZN au avertizat lumea despre existența unui plan nefast al Deep State (Guvernul din umbră) pentru inscenarea unei invazii extraterestre, care a fost dezvăluit, în mod privat, de Dr. Werner Von Braun, încă din 1974. Despre acest plan a amintit în treacăt și Ronald Reagan la întâlnirea pe care a

avut-o cu Gorbaciov la o întrunire ONU. Cu acea ocazie, a afirmat că dacă lumea ar fi amenințată de un pericol extraterestru, omenirea ar fi mult mai deschisă să primească instaurarea unui guvern mondial.

Noua ordine mondială și guvernul mondial fac parte din planul demonic de control total asupra omenirii.

Printre cei mai proeminenți care au dezvăluit recent un astfel de plan se află Dr. Steven M. Greer. Cel mai recent avertisment a venit prin filmul său documentar din 2021, „The Cosmic Hoax”. În acest documentar, el a detaliat pregătirile complexe pentru invazie, care este iminentă conform surselor și analizei lui Greer.

Joseph Spencer, fost agent secret al CIA și unul din „oamenii în negru” a dezvăluit faptul că după informațiile pe care le deține această înscenare este pregtită pentru anul 2024.

Cu toate acestea, există un alt tip de eveniment extraterestru, pus la cale, care este mai complex și mult mai înșelător decât ceea ce este se dezvăluie în „Cosmic Hoax”.

Planul prevede năucirea oamenilor cu informații cât mai contradictorii.

Până acum, populația din întreaga lume a fost pregătită pentru o invazie extraterestră prin programe predictive, filme de succes, seriale TV și rapoarte oficiale inventate despre OZN care se concentrează pe o amenințare necunoscută pentru securitatea națională. Acest lucru a dus la o respingere previzibilă din partea celor care cunosc avertismentul lui Von Braun. Cu toate acestea, Deep State este gata să conducă pregătească o momeală inteligentă de alt tip.

Mai exact, Deep State (Oculta mondială) este gata să lanseze o salvare sau o salvare extraterestră! Este un plan despre care au vorbit și mulți Părinți duhovnicești.

Ca să năucească lumea, se va lansa ideea că există unii extratereștrii rău au controlat lumea de mii de ani și acum sunt pe punctul de a-și împlini planul multi-milenar. În schimb, guvernele au făcut apel la extratereștri buni și aceștia sunt pregătiți să intervină, doar dacă omenirea în întregul ei cade de acord asupra acestei intervenții. Așadar, omenirii i se va cere să accepte, pentru binele ei, un guvern mondial și un conducător mondial care să negocieze cu extratereștri „buni”.

În realitate, toți așa-zișii extratereștri, vechii zei adorați în religiile politeiste, au un plan comun, acela de înrobire a oamenilor trup și suflet.

Războiul acesta este un război vechi pe care Lucifer îl duce împotriva lui Iisus Hristos, Fiul lui Dumnezeu.

În 2023, s-au încheiat acorduri secrete între o Alianță a Pământului și organizații extraterestre pentru dezvăluiri majore cu privire la existența programelor spațiale secrete și a vieții extraterestre. Înalți oficiali militari și guvernamentali participă la întâlniri clandestine care au loc în unități foarte clasificate, a căror știre este publicată ca parte a unui plan de accelerare a dezvăluirii oficiale.

În plus, oamenii din interior raportează că civilizațiile antice subterane intenționează acum să se dezvăluie din ce în ce mai mult omenirii de la suprafață în 2023. Între timp, trezirea uriașilor în camerele de stază, intervenția extratereștrilor semănători și revenirea facțiunii Enki a Anunnaki vor intensifica evenimentele în 2023 – cu ramificații colosale de dezvăluire! În mijlocul tuturor acestor lucruri, Congresul SUA a acordat pentru prima dată protecție avertizorilor pentru a dezvălui adevărul despre OZN-uri.

Cert este că aceste dezvăluiri vor năuci oamenirea și așa bulversată de nemulțumirile publice față de alegerile frauduloase, crizele refugiaților, economiile prost gestionate, cenzura politică, războiul din Ucraina etc.

(va urma)

Print Friendly, PDF & Email
Acest articol a fost publicat în civilizatii stravechi, noua ordine mondiala și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la Cum ne pregătim?

  1. cristina spune:

    Cred ca trebuie sa ne pregatim pentru evenimentele care urmeaza, apropiindu-ne mai mult de Dumnezeu, prin rugaciune, post, studiu duhovnicesc, departare de grijile lumesti. Crestinii ar trebui sa cunoasca si sa nu se lase amagiti si inselati de evenimentele care vor urma si care vor fi planificate de oculta mondiala, la fel ca si falsa pandemie. Vor urma evenimente naucitoare, dar care sunt puse la cale tot de ei. Ma intreb daca inscenarea venirii lui Mesia (Antihristul) este programata pentru 2025 ? Dar o stire mi-a atras atentia : „Un grup de experți de la Summitul Guvernului Mondial 2023 a discutat pe parcursul conferinței din această săptămână despre un „șoc”, care este necesar pentru a face tranziția de la o ordine internațională, către un guvern mondial unic.” Sursa: https://www.activenews.ro/stiri/Grupul-de-experti-de-la-Summitul-Guvernului-Mondial-a-discutat-despre-socul-necesar-pe-care-trebuie-sa-il-sufere-umanitatea-pentru-a-face-tranzitia-spre-un-Guvern-Mondial-Unic.-VIDEO-179850#comentariu-236983

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *