Află cum se face propaganda

Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]

Mai jos poți viziona un clip video din care vei înțelege cum a funcționat propaganda difuzată prin mass-media, pentru a-i înfricoșa pe oameni de dușmanul invizibil, numit COVID, mai întâi pentru a-i determina să se vaccineze, apoi pentru a-i porni împotriva celor nevaccinați.

Acesta a fost planul: divide et impera – vaccinați contra nevaccinați. Numai că nu le-a ieșit așa cum se așteptau.

Acum, mare atenție! Aceeași propagandă mincinoasă și satanică urmează să fie folosită când va fi declarată noua „pandemie”. Deși majoritatea celor care vor muri va fi dintre cei vaccinați, se va da vina pe nevaccinați, pentur răspândirea noii pandemii.

În fapt, oamenii vor muri datorită otrăvurilor cu care au fost injectați și care vor exploda în corpul lor sub acțiunea radiațiilor 5G. Otrava este deja în cei vaccinați! Ea va fi activată prin rețeaua 5G. Se va da vina pe un virus pe care l-au numit „Marburg”. Amintiți-vă ce am scris în data de 31 decembrie 2022.

Este foarte posibil să se declare o nouă „pandemie” și un „virus” ucigaș nu numele de Marburg, dar nu vă temeți! Nu aveți de ce. Nu există nici pandemie, nici virus. Ceea ce există este intenția satanică a Ocultei Mondiale de a distruge omenirea.

Nu uita! Realitatea în care trăiești este manipulată de cei care îți controlează gândurile și informațiile cu care te alimentează prin mass-media.

Oameni vor muri, și se va da vina pe un „virus”, însă oamenii vor muri datorită iradierii cu microude 5G. Oamenii vor muri datorită radiațiilor 5G.

Dr. Rashid Buttar: „Vaccinurile COVID-19 conțin un virus mai mortal decât conțin un virus mai mortal decât SARS-COV-2.”

El spune următoarele:

„Există un lucru de natură crucială pe care trebuie să-l știm cu toții, care va avea loc și despre care am mai multe confirmări. Se pare că se va întâmpla ceva care a fost introdus în vaccinurile covid așa cum le cunoaștem, indiferent de caracteristici.

Prin aceste vaccinuri și rapelurile ulterioare, ei au introdus nanotehnologia în corpul uman… proteine ​​​​pic, oxid de grafen, hidroxid de grafen și alte lucruri… care au fost deja găsite în aceste vaccinuri, dar există componente pe care nu le-am identificat încă.

Acum avem confirmarea din 2 surse diferite… că această componentă a vaccinurilor este aproape ca o încărcătură explozivă. Ce înseamnă? Când are loc o detonare, există un camion sau o remorcă cu multă dinamită sau explozibili. Se numește încărcătură explozivă și este concepută pentru a produce o explozie uriașă. Așa că va exista o încărcare explozivă cu un fel de agent patogen în ea, care va fi activată de o secvență 5G, care va crea semnalul… care va elibera încărcătura explozivă conținută în hidrogelul vaccinurilor. Ce este mai exact acolo? Se presupune că sunt 3 agenți patogeni. Nu sunt 100% sigur ce este, dar unul dintre ei este virusul Margurg, care actioneaza ca febra hemoragica, arata ca febra hemoragica.

Dacă te uiți, cred că rata mortalității este de 22 până la 90%. Google indică o mortalitate de 88%, ceea ce înseamnă că din 100 de oameni pe care îi prind, 88 dintre ei vor muri. Toate persoanele care au primit vaccinuri și rapeluri vor avea virusul Marburg eliberat. Și când se va întâmpla asta, desigur că vor muri și nu vorbim despre sute de mii, ci despre milioane și milioane de oameni din întreaga lume care vor experimenta această reacție.

Când cineva vorbește despre acest subiect la fel de mult ca mine, încearcă să avertizeze o mulțime de oameni, dar continuă să o facă, vine un moment când vezi că nu e mare lucru de făcut, pentru că oamenii trebuie să fie responsabili pentru ei înșiși.

Deci haideți să vorbim despre oameni care nu au fost vaccinați și care nu au primit rapelurile. Cred că suntem feriți de febra hemoragică, de efectele ei secundare, ca să spunem așa. Acum, dacă devine foarte virulent, cineva din jurul nostru ar putea să ne facă o febră hemoragică. Dacă sistemul nostru imunitar este intact, sunt sigur că nu trebuie să ne facem griji, pentru că nu avem acea încărcătură explozivă uriașă în corpul nostru.

Dar ei vor folosi milioanele care mor pentru a justifica preluarea OMS și CDC… și să impună legea marțială – sau orice intenționează să facă – pentru a prelua controlul asupra întregii lumi. Asta vor face, să declanșeze un alt eveniment sub acoperire.

Am aflat în urmă cu câteva zile că Dr. Rashid Buttar, medic osteopat american , cu o poziție fermă împotriva vaccinării covid si nu numai, a decedat în data de 18 mai, la vârsta de 57 de ani. Sunt momente triste când dispare un luptător pentru adevăr de asemenea calibru, însă, la fel ca mulți alții, sunt convins că acest eveniment v-a atrage noi dezvăluiri în ce privește planul criminal al psihopaților ce conduc lumea.

În urmă cu câteva zile, dr. Buttar s-a alăturat Laura-Lynn Tyler Thompson, fosta co-gazdă a The 700 Club Canada, pentru a discuta „Agenda Coronavirus: povestea reală din spatele originii Covid-19”.

În timpul discuției, dr. Buttar a spus:

„Am trecut printr-o provocare personală foarte dificilă în urmă cu câteva luni, eram în UTI. Am fost otrăvit cu această cantitate de 200 de ori mai mare decât cea din vaccinuri. Și am spus public, știi, ar trebui să mă împuști în cap cu plumb, adică glonț pentru că nu voi lua niciodată vaccinul. Așa că am fost de fapt otrăvit intenționat. Și o parte a fost, cred, imediat după acel interviu CNN.”

„Mesajul pe care vreau ca oamenii să-l cunoască este: amintiți-vă importanța exercitării liberului arbitru și apoi, de asemenea, implicit, ca rezervă, încetiniți și amintiți-vă că Dumnezeu este în control”, a adăugat el.

O să revin asupra noii „pandemii” care ni se pregătește. Ea a făcut parte din plan de la început și, așa cum preciza și dr. Rashid Buttar, are ca scop instituirea legii marțiale și preluarea controlului asupra populației. Asta se va întâmpla, dacă nu vom acționa!

Transmiteți aceste informații tuturor cunoascuților, ca să conștientizeze ce se întâmplă în lume.

În prezent, guvernele sunt parte din rețelele de crimă organizată. Guvernanții sunt criminali și trebuie să ne pregătim să-i înfruntăm cu toate puterea.

Bibliografie

[1] Nevaccinații – Nimeni nu este în siguranță
[2] Dr. Rachid Buttar: Que contiennent les injections?
[3] Dr. Geanina Hagimă: Moartea Doctorului Rashid Buttar. COVID – infecție virală sau intoxicație? Încă o dovadă că suntem într-un război religios

Print Friendly, PDF & Email
Acest articol a fost publicat în COVID, Marea Resetare, vaccinuri și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *