Profeții despre vremurile pe care le trăim (XI)

Click to rate this post!
[Total: 2 Average: 5]

Voi prezenta în continuare un fragment dintr-o predică a Părintelui Elpidie, rostită în septembrie 2023, la Londra.

Te rog să fii atent la tot ceea ce spune.

Iată ce spune:

„Vor încerca să facă două lucruri la toate națiile pământului. Atunci vor da îndreptățiri satanei ca să intre înăuntrul tuturor națiilor pământului. Rugăciunile voastre însă au putere să nu-i lase pe cei care cârmuiesc să săvârșească planurile lor.”

Vedem că în ultimii ani slugile demonilor încearcă să distrugă orice ordine creștină și să o înlocuiască cu o nouă ordine satanică. Această acțiune este cunoscută sub numele de Marea resetare, promovată de satanistul Klaus Schwab și echipa lui de la Davos. Planul lor a fost făcut public în multe feluri, însă este publicat și în Agenda 2030 a ONU. Scopul acestora este acela de a preda lumea stăpânirii lui Lucifer.

De secole, de veacuri, se străduiește satana să distrugă România. În România până acum a fost una dintre cele 5 stele ale comunismului. Ați trăit și voi pe pielea voastră. A plecat comunismul, a venit altceva. Mai ascuns și mai viclean. Dar să știți ceva: cei mai mulți dintre stăpânitorii lumii se închină și-l adoră pe acest luceafăr căzut. Și chiar dacă nu sunt români, au luat nume românești. Nu numai în România, și în alte țări, acești stăpânitori luciferici au luat nume românești sau ai țării respective de unde vin.
Dacă învățați de unde provin strămoșii lor, veți înțelege ceea ce vă spun. Toți aceștia, acești vicleni stăpânitori s-au suit la putere, la puterea politică, oameni care nu sunt patrioți. Nici măcar nu sunt români, sunt străini care au luat nume românești. Și au luat poruncă de la o mică grupare care conduce lumea să distrugă și țara și locul și Biserica.”

Părintele Elpidie se referă în primul rând la evreii khazari care au luat nume românești aici în România, sau alte nume potrivite în celelalte țări, ca să-și ascundă neamul. Așa cum acum 2000 de ani l-au dat pe Domnul nostru Iisus Hristos la moarte, tot așa de atunci și până astăzi vor să ne dea la moarte pe noi creștinii. „Dacă M-au urât pe Mine, și pe voi vă vor urî”, zice Mântuitorul.

„Să vă rugați Tatălui ceresc și arhanghelului Mihail pentru că El vă va ajuta să vedeți cu ochii voștri adevărul. Îi vor forța până și pe mulți bărbați în Biserică să împlinească planurile lor de distrugere a Bisericii.

De aceea, în scurt timp, nu vom găsi cu ușurință un preot bun, nepătat, fără de prihană și credincios, care să-L iubească pe Hristos și inima lui să fie afierosită lui Dumnezeu și să nu se teamă de nimeni. Dar unde găsiți astfel de preoți credincioși, să fiți alături de ei, atâta timp cât mai găsim astfel de preoți.

Spunea Sfânta Parascheva către mine: „Când vei muri, atunci va stăpâni întunericul peste tot pământul. Întuneric și-n sufletele oamenilor. Întuneric până și în Biserică. Întuneric și în natură pe care o vor spurca. Vă vor spune că „Noi vrem să salvăm planeta și natura!”, dar de fapt ei o distrug. Și atunci, cu motivul de a salva planeta, vor promulga legi care îi vor înrobi. Dar eu, în această clipă, sunt hotărâtă să-i mântuiesc pe copiii mei.” spune Sfânta Parascheva.

Să fiți alături de dreptslăvitorii preoți și alături de arhiereii dreptslăvitori. Încă mai sunt sfinți și dreptslăvitori arhierei și preoți. Uleiul de la Sfântul Maslu va fi una din armele puternice pe care le aveți la dispoziție.”

Se pare că vor fi dezbinări și în Biserică, pentru că puțini preoți și ierarhi vor mai rămâne fideli dreptei credințe și Domnului nostru Iisus Hristos. cei mai mulți de frică, sau pentru slava lumii acesteia, vor ceda presiunilor care vin din partea politicienilor vânduți Elitei satanice care conduce lumea.

„M-am mâhnit odată și am spus: „Dumnezeul meu, cinci familii și să conducă întreaga lume?” Au tot aurul în mâna lor. Îi controlează pe toți politicienii și președinții lumii. Vor face fabrici care vor produce mezeluri cu carne umană. Nu vă spun minciuni! Fabricile care vor scoate așa-zisa carne sintetică vor spune că este carne de origine animală, dar va fi carne umană. Asta au văzut ochii mei și asta vă spun. Ceea ce am auzit de la sfinți, asta vă spun.

De aceea, să nu uitați, începând de astăzi să nu mâncați nimic, să nu beți nimic, să nu faceți nimic înainte de a vă însemna cu semnul Sfintei Cruci.
Tatăl meu ceresc, milostivește-Te asupra preoților buni, milostivește-Te asupra arhiereilor buni.”

Așadar, să avem multă grijă la ceea ce mâncăm. Încă se găsesc prin magazine multe feluri de alimente, însă să avem grijă ce mâncăm, pentru că multe dintre ele sunt contaminate cu chimicale și alte otrăvuri, iar produsele din carne nu mai sunt din carne, ci din chimicale. Și așa cum spune părintele, în viitorul apropiat produsele din carne din magazine vor fi amestecate cu carne umană. S-a descoperit așa ceva în carnea folosită de McDonald`s. Însemnați cu semnul Sfintei Cruci tot ceea ce mâncați și beți. Și obișnuiți-vă să consumați zilnic câte o lingură de ulei de la Sf. Maslu ca medicament.

„A spus: „Toți cei care Mă vor iubi și vor crede în Mine și voi fi doar Eu în inima lor, pe niciunul nu-l voi lepăda! Dar dacă se duc și urmează îndemnurile politicienilor corupți care-i vor forța să facă ceea ce vor stăpânitorii lumii, Eu Mă voi lepăda de ei, îi voi lepăda de la fața Mea!”

Să avem grijă să nu acceptăm nimic din ceea ce ne impun politicienii: carduri de identitate cu cip, identitate digitală, portofel digital, certificat de vaccinare și altele asemenea.

„Mă gândeam: Dumnezeul meu, este posibil – ceea ce v-am spus mai înainte – cinci mari familii să țină în mâna lor, să stăpânească tot aurul lumii? Ascultați ce a spus Sfânta Parascheva despre acest lucru. Am scris-o ca să nu o uit: Copiii mei, toți acești stăpânitori care se află la putere îl iubesc foarte mult pe mamona, banii. Banul este prietenul lor.

Aceștia, ca să ia cu viclenie toți banii lumii, vor scoate acum două lucruri satanice. Una va fi că vor scoate buletinele electronice ca să ne controleze cu totul și alta vor fi banii digitali.

Dacă suntem cu ei vom primi acești bani digitali, dacă nu, nu vom avea cu ce să cumpărăm nimic. Și vor să ne bage cipuri înăuntrul nostru ca să ne controleze. Aceștia, cu viclenie și cu iubire de bani – să nu uitați că Iuda, datorită iubirii de bani l-a trădat pe Hristos – acești politicieni satanici, datorită iubirii de arginți, îl vor aduce pe Antihrist.”

Să fim cu mare luare aminte și să ne rugăm la Dumnezeu ca să ne întărească credința. Să ne dea putere ca să refuzăm orice carduri de identitate digitale și portofelul digital în care vor fi contabilizați banii digitali (CDBC), sau mai bine zis creditele digitale. În fapt nu vor mai fi bani, vor fi niște credite cu termen de valabilitate.

„Noi te-am adus la putere! Acum dă-ne nouă bogăția lumii!”. Și Antihrist știți ce va face? Îi va forța și pe ei să fie cipați. Ei nu și-au pus cip, vor să ni-l pună nouă. Dar Antihrist când va ajunge la putere îi va chema și le va spune: „Vă mulțumesc că m-ați urcat la putere! Acum ca să văd că sunteți slujitorii mei, vreau să vă închinați mie!”
Aceștia vor cădea și se vor închina pentru că vor crede că le va da mult mai mulți bani. Le va spune: „Ridicați-vă! Acum treceți și voi și pecetluiți-vă cu cipul meu!”. Aceștia vor spune: „Noi nu vrem să ne pecetluim!”. „Trebuie să vă puneți și voi cip în voi că numai atunci mă voi încredința că sunteți ascultători mie.”

Atunci, pentru prima dată, acești cârmuitori satanici, vor tremura. Le va pune cipul și la va spune: „Acum, dați-mi mie stăpânirea asupra lumii și toată această stăpânire, tot aurul vostru!”. Atunci aceștia vor înțelege că au fost batjocoriți, au fost înșelați și se vor lepăda, vor nega. Atunci, Antihristul, înaintea întregii lumii, va apăsa un buton și toți aceștia vor muri dintr-o dată. Toți!

Nu va mai exista niciunul dintre acești dictatori și stâpânitori care cârmuiesc acum lumea, pentru ca Antihrist să poată să spună: „Acum doar eu sunt stăpân! Nu mai e nimeni!”.

Acest lucru este amintit și în „Protocoalele Înțelepților Sionului”. Se zice că această carte ar fi un fals. Fals, sau nu, ceea ce poate constata oricine le citește este faptul că aceste protocoale sunt urmate pas cu pas de Elita care conduce lumea. Acolo spune că sioniștii sataniști se vor folosi de evrei și de masoni ca să-l instaureze pe Antihrist, iar la urmă îi va elimina de la conducere pe toți, și pe evrei și pe masoni, și va rămâne el singur să conducă.

Și o dată mă gândeam: „Satana îi urăște pe oameni, ne urăște pe noi foarte mult. Cine vor fi aceia care ne vor duce la pușcărie?”.  Am văzut oameni foarte sălbatici, cu armură pe ei și mă gândeam: „Oare aceștia sunt oameni?”. Și Duhul lui Dumnezeu mi-a spus: „Nu! Sunt roboți cu chip omenesc.”

De aceea, de fiecare dată când, cu ceva timp în urmă, făceam exorcisme, strigau dracii: „Vă vom transforma în roboți! Vă vom face roboți!

Vedem că multe state, precum SUA, Rusia și China, fabrică armate de roboți, care vor fi conduși de inteligența artificială, adică de demoni. În final, acești roboți demonizați se vor răzvrăti împotriva oamenilor. Cercetătorii nu vor să înțeleagă faptul că în spatele inteligenței artificiale se vor ascunde entități demonice, sau cum le spun ei, extratereștri. Pe de altă parte, demonii i-au învățat pe oameni cum să cloneze trupuri în laborator, în care se vor „întrupa” demonii, ca să poată acționa în lumea noastră tridimensională. La toate acestea se vor adăuna și oamenii zombizați prin injectarea cu ARNm și nanotehnologie, așa cum prezicea Rudolf Steiner în urmă cu 100 de ani.

Înțelegeți de ce trebuie să ne păzim ca să nu se spurce mintea și inima noastră? Ce ar spune Hristos? „Să stați alături de Mine! Eu voi face până și o gură de aer să vă dea hrană! Să vă săturați cu o gură de aer!”

Am văzut o imagine și această imagine acolo a văzut-o și un copil mic în acea zi și mi-a spus:„Am văzut oameni care stăteau în jurul unei mese care era plină de mâncare. Au mâncat mâncarea și au căzut de pe scaun și au murit”. Și spuneam: „Ce este aceasta?”. Și spune: „Astfel va face satana oamenilor spre sfârșitul veacurilor!”

Înțelegeți ce vrea să facă satana? Înțelegeți că începând de astăzi trebuie să facem semnul Sfintei Cruci asupra a tot ceea ce mâncăm și bem?

Să faceți cantitatea mai mare de ulei sfințit, să luați fiecare și să luați ulei sfințit și să puneți în sticlele voastre și să dați la copii voștri când sunt bolnavi.
Să vă gândiți, să vorbiți și să vadă inima voastră doar despre Cel pe care-L iubiți! De aceea eu vă binecuvintez. Să fie inimile voastre precum vulcanii și cuvintele dragostei pe care le veți spune lui Hristos să fie precum lava care răbufnește din vulcan.

Dumnezeu să vă binecuvinteze! Și cu mult mai mult, să spună inimile voastre, cu multă dragoste pentru Dumnezeu: „Dumnezeul meu, Tu vei fi tot timpul Împăratul inimii mele!” Amin.

Arhimandritul Elpidie Vaianakis, fragment din prima omilie de la Londra, septembrie 2023

Print Friendly, PDF & Email
Acest articol a fost publicat în identitate digitala, Marea Resetare, noua ordine mondiala, profetii și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

5 răspunsuri la Profeții despre vremurile pe care le trăim (XI)

 1. alexandr spune:

  Parinte, multumim pt. Articol.
  Va transmit mai jos un alt articol. Este un alt blog legat de situatia lumii, pe care il urmaresc.
  https://trenduri.blogspot.com/2024/01/despre-planurile-secrete-pe-care-le.html
  Cu respect

 2. cristina spune:

  Am gasit cateva lucruri din categoria -profetii-foarte importante la :
  1. Parintele Iustin Parvu :
  -„Dacă nu vom avea rugăciune cu străpungerea inimii, nu vom rezista la tot atacul psihologic, pentru că au metode nevăzute de reeducare a minții.”
  -„Vor veni vremuri în care numai cei ce vor simți Harul lui Dumnezeu vor putea distinge binele de rău. Cu mintea omenească va fi cu neputință de ales între bine și rău. Vor fi mari înșelări și numai Harul lui Dumnezeu ne va putea izbăvi de ele. Așadar, rugați-vă, rugați-vă să nu cădeți în ispita înșelării! Pentru că numai prin rugăciune putem primi Harul lui Dumnezeu.”
  Link-ul este : https://marturieathonita.ro/e-nevoie-sa-ne-rugam-cu-inima/
  Referitor la acest lucru si Aspazia Otel Petrescu spunea despre anii apostaziei : ” Cine isi are credinta in minte se poate insela, pe cand cei care au credinta in inima vor gresi mai putin. Mintea poate gresi, dar inima simte mai corect.”
  2. Sfantul Lavrentie al Cernigovului :
  -“Parintele spunea ca in ultimul timp cine va chema numele lui Dumnezeu se va mantui. Mai ales cei feciorelnici vor intregi numarul ingerilor cazuti“.

  -“Pe cei slabi, Dumnezeu ii va lua, iar altii se vor curata prin boli. Unii, care la razboi isi vor inmuia pacatele lor in sange, vor fi numarati cu mucenicii. Iar pe cei mai puternici Dumnezeu ii va lasa sa se intalneasca cu El”.

  – In ultimele timpuri oamenii nu se vor mantui cu truda, ci cu intelepciune! Intelepciunea va fi in randul celor dintai. Primii vor fi ca luminatorii, iar ultimii ca soarele’.”
  Link-ul este : https://stranaortodoxa.wordpress.com/2019/09/25/se-va-arata-antihrist-si-toata-lumea-il-va-vedea-deodata-in-fiecare-casa-in-coltul-unde-stau-acum-sfintele-icoane-vor-sta-masini-ademenitoare-tv-calculatoare-n-n-care-vor-in/
  Deci, oamenii vremurilor din urma nu se vor mantui prin nevointe , ci prin intelepciune, beneficiind de toata experienta acumulata de inaintasii lor si transmisa prin Vietile Sfintilor si prin Scrierile Sfintilor Parinti. Sfantul Staret Lavrentie distinge intre cei mantuiti prin intelepciune, pe luminatorii ( cei care vor lumina ca luna si stelele) – acestia sunt dreptii care vor fi indrumat pe multi pe calea dreptatii – si cei stralucitori ca soarele – acestia sunt cei mai intelepti si cei mai puternici in credinta, pe care Dumnezeu ii va lasa sa se intalneasca cu El. Acest cuvant ma duce cu gandul la Daniel 12,3 : „Şi cei înţelepţi vor lumina ca strălucirea cerului şi cei care vor fi îndrumat pe mulţi pe calea dreptăţii vor fi ca stelele în vecii vecilor.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *