Legătura dintre 5G și COVID-19

Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]

Și astăzi, mulți continuă să nege cu vehemență legătura dintre 5G și așa-zisul virus COVID-19, deși încă din anul 2020 existau dovezi că radiațiile 5G sunt cele care provoacă simptome asemănătoare cu cele provocate de gripă. În Wuhan s-a testat pe scară largă rețelele 5G, exact unde se spune că a apărut „virusul”. Apoi un alt focat de „COVID-19” a apărut în Italia, chiar acolo unde funcționau rețele 5G.

David Icke, și nu este singurul, a explicat clar și ferm faptul că 5G este o armă de ucidere în masă. De asemenea, au apărut studii documentate care scot în evidență faptul că radiațiile 5G afectează structura ADN, iar celulele, care caută să curețe și să repare distrugerile provocate de radiațiile electromagnetice, produc exozomi asemănători ca mărime și formă cu proteina spike. Dacă o persoană radiată folosește testul PCR, acesta va citi un caz „pozitiv” de COVID-19. În realitate, nu există nici un virus. Nimeni nu n-a fost izolat până acum.[1] În schimb există exozomi, produși în celulă în procesul de curățire și reparare a ADN-ului.

Mai pe înțeles, nu există un virus care să pătrundă din afară în organism și să provoace vreo boală (simptome), ci exozomi (deșeuri) care din celule sunt eliminați în afară. Dar așa-zisa știință a întors totul pe dos, denumind niște deșeuri cu numele de „virus”.

Exozomii au fost descoperiți în anul 1983 și se comportă asemenea unui „virus”. De la descoperirea exozomului, peste 200 de microbiologi au fost uciși, s-au sinucis sau au murit în condiții suspecte. Dacă pui la îndoială misterul vei fi imediat etichetat ca adept al teoriei conspirației. Și dacă pui la îndoială teoria nedovedită despre viruși ești etichetat ca un negator neștiințific.

Dr. Robert Petrella atrage atenția oamenilor și declară următoarele:

„COVID-19” înseamnă certificat de identificare vaccinală cu inteligență artificială, iar „19” reprezintă anul în care a fost creat. COVID-19 nu este denumirea virusului, fiți atenți! Este mai degrabă numele planului internațional pentru controlul și reducerea populației, ce a fost dezvoltat în ultimul deceniu și lansat în 2020. Ce activează „virusul” este starea sistemului imunitar, slăbit de vaccinurile anterioare. Ceea ce intenționează să injecteze în noi este cel mai îngrozitor „vaccin” al tuturor timpurilor.

Este efectiv o coborâre în iad, cu scopul de depopulare masivă a populației cu 80%. Nu vă testați! Testele nu sunt eficiente! Am spus asta și o s-o repet mereu așa cum au spus și producătorii de teste: niciunul dintre teste nu este capabil să detecteze în mod corect virusul SARS-COV-2. Acestea pot să identifice o infinitate de viruși mici și celule moarte, care fac deja parte în mod natural din microbiota noastră. Oamenii testați vor apărea pozitiv la testare din ce în ce mai mult, aproximatix 90% dintre ei. Acesta este țelul lor și de aceea au început să testeze și copiii.”

COVID-19 înseamnă program de exterminare în masă. Nu vă testați! Este singurul mod prin care vă puteți salva! … Prefer să mor decât să fac acest „vaccin”.”

Descărcați și ascultați întreaga declarație.

De ani de zile se știe că Bill Gates urmărește reducerea populației prin vaccinare, spera el cu 10-15%. Însă anul acesta, Albert Bourla, directorul Pfizer, se lăuda că și-a împlinit visul de a reduce cu 50% populația, până în anul 2023.

Se pare că a fost planificată declararea unei noi pandemii în iulie 2023. De fapt, atunci oamenii vor muri din cauza vaccinurilor și a radiațiilor 5G. Hotărârile la nivel politic au fost luate la summitul G20. Organizația Mondială a Sănătății este o organizație privată, controlată de Bill Gates, Rockeffeller și Fauci. Nu a fost aleasă de nimeni și cu toate aceastea este deja privită ca un guvern mondial. Elita psihopată și satanică a pregătit planul de impunere a vaccinării obligatorii, în speranța că vor reuși să-și impună planul satanic de depopulare a planetei.

În paralel se insistă, pe de o parte, pe impunerea identității digitale la toți oamenii, inclusiv la nou născuți, iar pe de altă parte, se pregătește desființarea banilor și înlocuirea lor cu credite sociale, controlate de Băncile Centrale. Când acest lucru se va petrece, omenirea va fi transformată într-o masă de sclavi. Forumul Mondial Economic dorește ciparea copiilor.[4]

Ministrul sănătății din Indonezia propunea la summitul B20, să se recunoască certificatul digital de sănătate al Organizației Mondiale a Sănătății, care să permită doar celor vaccinați sau testați corespunzător să aibă libertate de mișcere. În așa fel încât la următoare pandemie să fie stabilită oprirea 100% a deplasării oamenilor și controlul economiei la nivel mondial.

De ce este nevoie de 5G? Pentru ca nano-tehnologia injectată în oameni, pentru stabilirea identității digitale, să poată comunica prin 5G cu inteligența artificială.

Prin vaccinare se implantează în oameni nanocipuri, subforma unor biosenzori bazați pe hidrogel. Prin acești bio-senzori omul este conectat la internet și inteligența artificială, prin rețeaua 5G. Injecțiile anti-covid transformă corpul uman într-o antenă 5G.

Klaus Schwab este președintele Forumului Economic Mondial (FEM), organizație pe care a fondat-o în 1971 și care se ocupă cu promovarea politicilor economice ale globaliștilor, politici care urmăresc desființarea identităților naționale și implementarea unei Noi Ordini Mondiale.

Declarația comună semnată de liderii țărilor participante la reuniunea din Bali menționează, printre altele, că la nivel mondial va fi adoptat, sub egida OMS, un pașaport digital de vaccinare pentru a facilita deplasările internaționale. Asta înseamnă că libertatea de mișcare va fi restricționată după bunul plac al OMS, organizație controlată de China.[5]

În concluzie, când vom auzi anul viitor de declararea unei noi pandemii, să știm că oamenii vor muri tot mai mulți din cauza radiațiilor 5G. Evitați pe cât posibil să locuiți în preajma stâlpilor cu antene 5G. După mine aceste arme de ucidere în masă ar trebui puse la pământ, înainte ca ele să ne bage pe noi în pământ. De asemenea, limitați cât mai mult folosirea telefoanelor și dacă aveți routere wifi pe 5G, dezactivați 5G și rămâneți doar pe 4G.

Bibliografie

[1] Fără dovezi de izolare a virusuli COVID-19.
[2] Albert Bourla declară că și-a împlinit visul de a reduce polulația cu 50% până în 2023.
[3] Ministrul Sănătății din Indonezia la summitul B20.
[4] Forumul Economic Mondial și ONU vrea ciparea copiiilor.
[5] https://www.rostonline.ro/2022/11/video-klaus-schwab-fondatorul-forumului-economic-mondial-china-este-un-model-de-urmat-pentru-multe-tari-pasaportul-digital-de-vaccinare-prevazut-in-declaratia-comuna-g20/

Print Friendly, PDF & Email
Acest articol a fost publicat în COVID, Marea Resetare, noua ordine mondiala și etichetat cu , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

5 răspunsuri la Legătura dintre 5G și COVID-19

 1. cristina spune:

  „Se pare că a fost planificată declararea unei noi pandemii în iulie 2023.” Da, vă amintiți „Evenimentul 201”, un exercițiu de pregătire simulând o pandemie de coronavirus, desfășurat în octombrie 2019 sub auspiciile Forumului Economic Mondial și ale Fundației Bill și Melinda Gates, implicând CDC-ul Chinei și alte organizații?

  Pandemia de covid-19 a început la câteva săptămâni după exercițiu și a continuat exact așa cum a fost prezisă. Acesta este site-ul :
  https://omuldinnordforever.wordpress.com/2023/01/15/un-nou-experiment-se-pregateste-contagiune-catastrofala-copiii-si-tinerii-vizati-de-exercitiul-lui-bill-gates/
  Știți că Bill Gates a efectuat recent un alt exercițiu, numit „Contagiune catastrofală”, pe 23 octombrie 2022? Însuși Gates a apărut la desfășurarea acestui eveniment:

  Ce a plănuit exercițiul „Contagiune catastrofică”? O pandemie severă, mai gravă decât covid-19, care îi vizează pe tineri și pe copii.

 2. cristina spune:

  Eu am primit acum un mesaj de la Digi, precum ca tehnologia 5G este acum disponibila in Bucuresti, in mare parte a orasului, la nivel stradal si daca am un telefon compatibil sunt rugata sa activez utilizarea retelei 5G din meniul acestuia , pentru a ma bucura de o calitate mai buna a retelei Digi. Totul se accelereaza. diavolul nu mai are rabdare. Timpul se va scurta din ce in ce.

  • Teodosie Paraschiv spune:

   Va recomand sa dezactivati toate dispozitivele care au 5G. Lasati-le pe 4G. In primul rand verificati router-ul daca aveti asa ceva. Pe un post de TV anunta ca pana la sfarsitul anului vor fi 200.000 de morti datorita….(zic ei) „virusilor”. De fapt vor muri multi dintre cei vaccinati datorita iradierii cu 5G.
   Au ramas in urma cu planurile si acum o sa le condenseze in anii urmatori 2024-2025.
   Important este sa avem nadejde in Dumnezeu si sa nu ne lasam amagiti de promisiunile lor, sau infricosati de amenintarile lor.
   Urmeaza criza economica, cu inflatia care va distruge puterea de cumparare a monedelor, introducerea monedei digitale, a portofelului digital si a identitatii digitale, noi restrictii si noi amenintari din partea … extraterestrilor. Foarte probabil conflictele armate se pot intensifica. Vom vedea.
   Sa ramanem alaturi de Dumnezeu si El va ramane alaturi de noi!

 3. cristina spune:

  Multumesc, Parinte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *