Lansare de carte

La Târgul Național de Carte și Revistă Religioasă de la Sibiu (3 – 6 noiembrie) Editura Adenium din Iași va lansa 3 cărți:
– Pr. Mihai Petian, Pr. Teodosie Paraschiv, Cuvânt, Credință, Viață. Tâlcuiri scripturistice

Afis lansare carte

– Isidora Popescu, Portrete legendare feminine

afis

afis

– Michaela Petian, Telegraful Român în lupta pentru apărarea limbii române (1853-1900)

afis-lansare-carte-telegraful-roman-m

Va asteptam la targ.

Print Friendly, PDF & Email
Acest articol a fost publicat în Carti, Noutati și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

3 răspunsuri la Lansare de carte

 1. Constantin spune:

  am aflat o stire : se fac lucrari de restaurare , insotite de cercetare arheologica la Mormantul Domnului la Ierusalim . eu am tastat Iesus Tomb si am gasit unele informatii in acest sens . lucrarile se vor finaliza in primavara 2017 . a fost deja ridicata placa de marmora pe care coboara Sfanta Lumina . placa a fost pusa in 1555 .

 2. Pingback: Lansare de carte — Codul Bibliei | Dăruind voi dobândi!

 3. Anca-Maria spune:

  Cărţi minunate…
  Am avut marea bucurie să pot participa la lansarea primei cărţi, cea de dialoguri, Cuvânt, Credinţă, Viaţă… O carte deosebit de utilă, de valoroasă, prin atitudinea pe care ţi-o transmite. O carte care te învaţă cum să trăieşti viaţa în bucurie, în echilibru, în duh şi în sincronizare cu firescul legilor lăsate de Dumnezeu în lume, sincronizare la care poţi ajunge doar respectând în viaţa ta poruncile date de Dumnezeu ca directive în lume.

  Abia aştept să particip şi astăzi, la următoarele două cărţi minunate: Telegraful român, care readuce la lumină fapte de vitejie literară întreprinse în vremuri cruciale pentru ca limba noastră să ajungă atât de simplă şi frumoasă cum o ştim noi astăzi, astfel ca noi să putem scrie cum se vorbeşte şi vorbi cum se scrie…
  Vorba lui Caragiale… „Monseur” se scrie, „monseur” zicem, ce umbli cu cioara vopsită 🙂

  Şi cartea Portrete legendare feminine, o carte la fel de vie ca poveştile pe care mi le spunea bunicul despre război, despre ce lecţii de viaţă a învăţat el de acolo… Aşa percep şi aceste 9 file rare de istorie, scoase din adânduri de bibliotecă, din nestemate găsite prin arhivele mânăstireşti de nepreţiută valoare, ce scot la iveală exemple de caractere, cu măiestrie sculptate în tăria cărnii lor, de oameni de valoare, cu preţ de sânge, prin tăria de a trăi în viaţa lor virtutea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.