Cărți bune de citit

Pe la sfârșitul lui decembrie am făcut o comandă de cărți și ieri am primit coletul. Sunt încântat de ele și abia aștept să le citesc. Mai am și alte cărți care așteaptă să fie citite anul acesta, dar o să le fac loc și acestora. Din cele 40 de carți planificate pe anul acesta am citit, am citit trei.

Noi achizitii de carte

Noi achizitii de carte

Mi-am achiziționat două cărți scrise de Ivan Panin (1855 – 1942), un emigrant rus în Statele Unite, matematician, care a ajuns faimos pentru descoperirea modelelor numerice în Biblia ebraică și greacă și a lucrărilor sale publicate pe baza cercetărilor sale ulterioare.

În 1890 Panin a făcut descoperirea structurii matematice subliniind vocabularul Noului Testament grec. El a citit întâmplător primul verset al Evangheliei lui Ioan în greacă: „La început era Cuvântul și Cuvântul era cu Dumnezeu și Cuvântul era Dumnezeu …”

Panin a fost curios de ce articolul grecesc care preceda cuvântul „Dumnezeu” într-un caz și nu și în celălalt. Examinând textului a devenit conștient de o relație numerică în text. Aceasta a fost prima dintre descoperirile sale care au condus descoperirea codul numeric extins. El a găsit aceste modele matematice în cele mai vechi și mai precise manuscrise – textul ebraic recept și textul Westcott și Hort pentru Noul Testament.

Ivan Panin, The New Testament from the greek text as established by Bible Numerics și
Ivan Panin, .Panin`s Bible Chronology, in three parts

Alte trei cărți sunt despre ordinea din univers privită din perspectivă multiplă, fizică, cuantică, cosmologică și spirituală.

Jude Currivan, Ph.D., The Cosmic Hologram. In-formation at the Center of Creation,
Ervin Laszlo, The Akashic Experience. Science and the Cosmic Memory Field,
Massimo Citro, M.D., The Basic Code of the Universe. The Science of the invisible in Physics, Medicine, and Spirituality.

Ultimele două cărți sunt despre noua biologie și medicina vibrațională sau energetică.

Richard Gerber, M.D., Vibrațional Medicine. The #1 handbook of subtle-energy therapies, 608 pagini.
Rumpert Sheldrake, A New Science of Life.

Niciuna din aceste cărți nu am aflat să fie tradusă în limba română.

Am comandat aceste cărți după ce am scris despre numele lui Dumnezeu înscris în ADN.

Print Friendly, PDF & Email
Acest articol a fost publicat în Carti, Design numeric și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.