Tâlcuire la Facerea 6, 4 (II)

Să continuăm tâlcuirea la Facerea 6, 4.

Conform informațiilor din Enoh XV, 8-9, duhurile uriașilor „vor fi duhuri rele pe pământ, și tot pe pământ va fi sălașul lor”. „Duhurile uriașilor aduc tulburare, prigonire, distrugere, neliniște lupte, aduc nimicire pe pământ; ele nu mănâncă mâncare, dar vor fi înfometate și le va fi sete, și vor aduce nenorocire. Și aceste duhuri se vor ridica împotriva copiilor oamenilor și împotriva femeilor”. (En XV, 11). Iar în En XIX, 2 se precizează că „femeile care s-au rătăcit cu îngerii vor deveni sirene”.

Cercetătorii și instituțiile academice refuză să vorbească despre aceste subiecte. Tăcere totală. Descoperirile arheologice care nu corespund dogmei oficiale sunt mușamalizate, iar ceea ce reușește să devină public este denigrat cu multă vehemență. Cercetătorii atei sunt deranjați de orice evidență care ar putea pune în pericol dogma oficială a evuluționismului darwinist și cea a meterialismului.

Acum cu ajutorul internetului avem acces la informații din toată lumea. Faptele nu mai pot fi ascunse așa ușor ca în trecut. În schimb, așa cum precizam mai sus, ceea ce nu convine autorităților este denigrat.

Se pune întrebarea dacă avem vreo dovadă arheologică despre existența uriașilor. Instituțiile academice neagă existența oricărei evidențe privind existența uriașilor sau a sirenelor. Personal nu pot cred că toate imaginilor și filmările existente pe internet cu privire la descoperirile arheologice de schelete ale unor uriași sunt trucate. Există informații de pe tot mapamondul, colectate într-o perioadă de peste un secol. Las la latitudinea fiecărui cititor să analizeze aceste dovezi.

Mai mult, încă mai există martori oculari de la noi din țară care au participat la descoperirea mai multor schelete de uriași pe teritoriul țării noastre.

Iată un reportaj interesant. Se amintește și despre schelete de uriași de la minutul 8.00.

Din punctul nostru de vedere este bine de știut că în decursul timpului au apărut și dovezi materiale despre existența uriașilor amintiți în Facerea 6, 4 și Cartea lui Enoh.

Print Friendly, PDF & Email
Acest articol a fost publicat în Studiu biblic, Vechiul Testament și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.