Carte „Codul Bibliei. Semnătura lui Dumnezeu” la preț redus

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Dragi cititori, am bucuria de a vă anunța faptul că puteți achiziționa cartea Codul Bibliei. Semnătura lui Dumnezeu” la preț cu 44% reducere, adică cu 15 lei. Este singura carte ortodoxă care abordează această temă din perspectivă ortodoxă și apologetică.

Codul Bibliei. Semnatura lui Dumnezeu

Codul Bibliei. Semnatura lui Dumnezeu

În carte veți găsi explicat cel mai puternic și de necontestat argument al faptului că Sfânta Scriptură este inspirată de Dumnezeu, cuvânt cu cuvânt. Argumentul este matematic și poate fi verificat de către oricine dorește. Mai mult, nu este greu de înțeles.

Codul Bibliei este cercetat de mii de ani, însă cel care a adus la cunoștința publicului larg această temă, Michael Drosnin, prin cartea sa Codul Bibliei a dus acest subiect în derzoriu. Era de așteptat să apară și mulți sceptici și contestatari ai codului. Miza este foarte mare. Dacă s-ar accepta că acest cod există, atunci toată literatura critică la adresa Bibliei s-ar transforma în maculatură, apoi teoria evoluționistă și materialismul ar fi zdruncinate din temelii, întreg sistemul de învățământ ar trebui regândit din perspectivă religioasă. Însă acest lucru știm că nu se dorește. De aici și lupta înverșunată dusă de instituțiile de învățământ și media împotriva religiei.

Este o carte ce merită citită de către oricine. Nu este obligatoriu să ai cunoștințe de teologie sau matematică. Aveți nevoie doar de pasiune și atenție.

Codul Bibliei. Semnătura lui Dumnezeu” ne arată că, deși Biblia a fost scrisă cu mii de ani în urmă, ea ne prezintă mereu adevărul limpede și curat despre scopul vieții noastre pe acest pământ și calea prin care putem dobândi viața veșnică.

Carte poate fi comandată online direct la editura Adenium.

Mai multe detalii aflați aici.

Alături de această carte veți găsi și alte cărți bune la același preț de 15 lei. Verificați aici.

Print Friendly, PDF & Email
Acest articol a fost publicat în Carti, codul Bibliei și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *