Zeii sunt printre noi (IX)

Luna trecută am audiat, vizionat și cercetat mai multe materiale documentare, iar astăzi am descoperit un material foarte interesant, legat de anul 2025. Mi-a atras atenția acest amănunt, întrucât, în această perioadă, am mai descoperit că acest an este amintit de multe ori în scrierile ocultistei Alice Bailey[1]. De asemenea, știam că acest an este unul de referință din declarațiile mai multor transumaniști, cum ar fi Elon Musk și Ray Kurtzweil, din documentele ONU și Agenda 2030 pentru dezvoltare durabilă[2][3], precum și din declarațiile lui Klaus Schwab, fondatorul Forumului Economic Mondial. Și nu sunt singurii care atrag atenția asupra semnificației perioadei 2020-2030, în procesul de transformare globală și instaurarea dictaturii mondiale.

Aș aminti mai întâi declarațiile rabinului Amnon Yitzhak, care dezvăluie Agenda ONU pentru anii 2021-2030[4]. Știrea a fost publicată în „Justițiarul”, în data de 23 noiembrie 2020, însă abia acum am dat de ea. Înregistrarea video poate fi urmărită pe youtube.[5] Iată ce spune.

„Am în fața mea un document ONU denumit Noua Ordine Mondială, Agenda ONU, pentru anii 2021-2030. Pregătiți-vă pentru ceea ce urmează să auziți!

Între acești ani (2021-2030) se va instaura:

– Un Guvern Mondial
– O Monedă Digitală Mondială
– O Bancă Centrală Mondială
– O Armată Mondială
– Sfârșitul suveranității naționale
Eliminarea proprietății private
– Distrugerea Unității Familiale
– Depopulare
– Controlul creșterii și densității populației
– Vaccinare multiplă obligatorie
Venit Universal de bază, adică plafonarea salariilor
Implantarea microcipurilor, pentru a avea dreptul de a cumpăra, călători și pentru monitorizarea populației.
– Organizarea unui Sistem Mondial de Credit Social, asemănător cu cel implementat în China
– Trilioane de dispozitive electronice conectate la sistemul de monitorizare 5G
– Guvernul va fi cel care va crește copiii
– Școlile și Universitățile vor fi deținute de Guvern
Sfârșitul transportului privat, nu vei mai putea deține un autoturism
– Toate companiile vor fi deținute de Guvern, un Guvern Corporativ
– Restricții cu privire la călătoriile non esențiale
– Oamenii vor fi concentrați în anumite zone – orașe
– Oprirea irigațiilor pentru terenuri
– Sfârșitul fermelor agricole particulare
– Eliminarea creșterii de animale în spații naturale, pășuni
– Interzicerea caselor de familie
– Restricționarea accesului la pământ agricol
Interzicerea remediilor naturale (tratamente naturiste), doar cele sintetice vor fi permise
– Interzicerea combustibililor naturali

Acesta este documentul, pentru cine poate înțelege, va fi chiar mai rău decât pe vremea faraonilor.”

Este prezentarea detaliată a unui plan cunoscut de mai bine de 100 de ani. Din cercetările înteprinse de-a lungul anilor am descoperit că această agendă este comună Societății Teosofice, religiei Baha`i, iehoviștilor, mișcării new age și organigațiilor oculte. Diferența constă în faptul că noi suntem generația care vom prinde vremurile implementării acestor obiective.

Merită citit și articolul „Implementarea Agendei ONU 2030” publicat în „Justițiarul”, în data de 25 mai 2020. [6]

„Agenda 2030 pregătită de ONU se referă în realitate la o preluare guvernamentală globală a fiecărei națiuni de pe planetă. O agendă fascistă a elitelor bancar-corporatiste. Identitatea Digitală ID2020 este o înregistrare computerizată a unei persoane, stocată într-un registru. Este utilizat, în acest caz, pentru a urmări cine a primit vaccinarea. Este un program de identificare electronică care utilizează vaccinarea generalizată ca platformă pentru identitatea digitală.
ID Alliance 2020 va combina vaccinurile și microcipurile de identificare implantabile. Este o alianță între partenerii public-privat, inclusiv agențiile ONU și OMS.
Se urmăreşte dominaţia întregii lumi, acapararea tuturor resurselor planetei, transformarea tuturor oamenilor în sclavi supuşi unei elite restrânse, instaurarea unui control total asupra individului şi instaurarea unei diabolice dictaturi.
În același timp se urmăreşte reducerea numărului populației de pe mapamond! Această temă cu reducerea numărului populației la aproximativ 500 de milioane nu este de azi, ci din anii 60-70, de pe vremea administrației Nixon, Henry Kissinger fiind cel mai vocal în acest sens.”[6]

Întregul articol îl puteți citi pe saitul justitiarul.ro.

Dar să revenim la semnificația anului 2025. Astăzi am descoperit un material intitulat „Cobra despre Portalul 2025 – Numărătorea inversă a început! Marea criza a umanitatii[7] Atenția mi-a fost atrasă de menționarea anului 2025 în titlu. Vă rog să citiți cu atenție având în minte declarațiile lui Haim Eshed – care a fost șeful programului de securitate spațială al Israelului timp de trei decenii și a primit de trei ori cea mai înaltă distincție de securitate israeliană – a susținut că atât Israelul cât și Statele Unite au contacte cu extratereștrii de ani de zile. Eshed, în vârstă de 87 de ani, afirmă că există o „Federație Galactică”.

Din informațiile transmise de „Cobra”, o entitate din alte dimensiuni, extraterestră, aflăm că anul 2025 este un an de referință care va marca multe evenimente, care încep să se deruleze din anul 2020 până în 2030. Ne-am putea întreba dacă acesta este un an de hotar sau este doar o invenție. La prima vedere am putea crede că este o invenție. Dar să nu ne grăbim.

Aflăm că anul 2025 este considerat un an de referință, pentru că este data profețită pentru apariția maeștrilor înțelepciunii, urmată de cel care deține slujba lui Maytreia, (adică a falsului Mesia, profețit de teosofi și ocultiști). Anul 2025 coincide și cu anumite evenimente astronomice, punctul de convergență a multor cicluri. Se pomenește de o fereastră deschisă pentru „ascensiunea” planetei noastre. Ea este deschisă din 1975 până în 2025. Uranus, Neptun și Pluto declanșează o nouă perioadă „renascentistă”, noua renaștere, adică noua eră. Se menționează că acțiunea din anul 2025 va fi mai puternică decât cea din 1504. Apoi că Sirius B, care are un ciclu de 50 de ani, va începe un nou ciclu tot în 2025. Acest ciclu trimite un puls puternic spre Pământ. Se amintește că anul 1775 a fost anul iluminismului și al revoluțiilor masonice, numit și „anul luminii”. Dar să fim atenți la acest termenii „lumină” și „illuminati” care au legătură cu Lucifer, numit și zeul luminii. Entitatea eterică, „Cobra”, mai precizează că intervalul 1975 – 2025 reprezintă o nouă perioadă de iluminare pentru omenire. Toate aceste aspecte vor fi atât de puternice încât nimeni și nimic nu va putea să le reziste. Planeta și sistemul solar vor trece printr-o adevărată transformare. Se așteaptă și marele contact cu civilizațiile extraterestre.

Despre contactul cu extratereștri în acestă perioadă ne-au avertizat Joseph Spencer, fost agent CIA și Otroc Veaceslav. Dar evenimentul se va suprapune și cu înscenarea unei invazii extraterestre. Rămân de văzut care va fi ordinea evenimentelor

Conform afirmațiilor lui „Cobra”, Metatron a deschis un portal în 2020, al ascensiunii. „Forțele luminii” intervin în această perioadă. Anul 2025 începe prima etapă de externalizare a ierarhiei. Perioada rămasă până atunci se numește etapa înaintașului. Este o etapă pregătitoare și de testare a metodelor.

Alice Bailey amintește și ea că illuminatii au un plan de externalizare a Ierarhiei până în anul 2025. Ea mai precizează că illuminatii vor schimba lumea din toate punctele de vedere, economic, religios, social, politic etc. Anul 2025 devine unul obsesiv pentru ea, întrucât este amintit ca un an de referință pentru toate planurile făcute de forțele obscure care conduc lumea. Marea adunare a Ierarhiei, care se întrunește în fiecare secol, va avea loc cel mai probabil în anul 2025, atunci când va fi stabilită prima etapă a externalizării Ierarhiei.[8]

Reapariția planificată a ierarhiei în 2025, a fost decisă la conclavul planetar din anul 1425. În anul 2025 va avea loc conclavul primilor 25 de ani ai fiecărui secol, condus de către Lordul Lumii și consiliul Shambala.[7] Într-un din cărțile sale, A. Bailey amintește de Sanat Kumara, o ființă ce trăiește în plan eteric ca regent sau domn al Pământului (adică Lucifer).[8] Am impresia că numele Sanat este anagrama pentru SATAN.

Dezvăluirile făcute de „Cobra” sunt tot mai interesante, însă trebuie interpretate cu atenție, în contextul tuturor informațiilor adunate.

Aparent extratereștrii, și „forțele luminii” vor lupta cu răul de pe această planetă. Mi se pare că este vorba de o camuflare perfectă, în genul calului troian. Doar nu ne așteptăm ca demonii, sau extratereștri, să vină și să-și prezinte deschis planul lor de cucerire a Pământului.
Extratereștrii și „forțele luminii” vor oferi omenirii ajutoar pentru evoluție. În acest moment Pământul ascende în dimensiunea a cincea, cu toți cei care sunt pe el. Se vorbește de reîncarnare pentru cei care vor rămâne în dimensiunea a patra. Gaia, Pământul, a inițiat acest proces după folosirea armelor nucleare în 1945. Interpretări sunt identice cu cele promovate de mișcarea new age. „La cererea lui Dumnezeu răspunde Federația Galactică, la chemarea de ajutor a Gaia.”[7]

Acum urmează o informație importantă. Extratereștrii se arată doar oamenilor care s-au „trezit” și cred în ei. Federația Galactică, adică demonii, nu au permisiunea de a crea vreun stres pe această planetă oamenilor credincioși Adevăratului Dumnezeu, Iisus Hristos. Cei care vor crede în extratereștri vor vedea navele demonilor deghizați, iar cei care refuză să creadă în existența lor, nu le vor vedea.[7] Se pregătește o mare înșelare, regizată de demoni și Oculta mondială prin proiectul Blue Beam și Sky Beam!

Se amintește de schimbarea ADN-ului uman, pusă la cale de cei întunecați, dar nu sunt cei din Federația Galactică, după spusele lui „Cobra”. Pleiadienii sunt următoarea fază în eliberarea planetei Pământ. Și ei sunt legați de legea non-interferenței. Nici pleiadienii și nici Federația Galactică nu au permisiunea să controleze pe cineva pe Pământ.

Primul contact va avea loc atunci când suficienți oameni vor accepta existența vieții extratereștrii. Nu va fi afectat liberul arbitru. Altă condiție este ca lumea să fie pașnică, adică să accepte noua ordine mondială și guvernul mondial, altfel extratereștrii nu vor să aibă de a face cu oamenii.

GESARA și NESARA la nivel global specifică faptul că noi oamenii trebuie să devenim o lume pașnică, de dragul nostru și al contactului cu rase „binevoitoare” extraterestre.

Atunci când punem informațiile cap la cap observăm legătura, peste timp, dintre illuminati, francmasonerie, Societatea Teosofică, New Age, ocultism, gnosticism, religiile orientale și planurile pentru o nouă ordine mondială, guvern mondial, religie unică, monedă unică, dictatură mondială și extratereștri.

Întrebarea este, ce să facem? Ce putem face? Răspunsul este: să devenim conștienți de lumea în care trăim și să ne folosim de liberul arbitru. Să nu ne lăsăm înșelați de planurile ocultei mondiale și să nu ne încredem în așa-zișii extratereștri. Extratereștrii sunt demoni! Armele noastre sunt rugăciunea, postul, iertarea și milostenia.

Suntem prea legați de lucrurile materiale! Să ne dezlipim inima de ele și să facem milostenie, înainte ca toate bunurile noastre să ne fie confiscate.

Bibliografie

[1] Alice Ann Bailey (1880-1949), https://ro.wikipedia.org/wiki/Alice_Bailey
[2] https://sustainabledevelopment.un.org/content/documents/21252030%20Agenda%20for%20Sustainable%20Development%20web.pdf
[3] http://dezvoltaredurabila.gov.ro/web/wp-content/uploads/2020/08/Agenda-2030_RO.pdf
[4] https://www.justitiarul.ro/rabinul-amnon-yitzhak-dezvaluie-agenda-onu-pentru-anii-2021-2030-video/
[5] https://www.youtube.com/watch?v=ROS7Al5hAPM
[6] https://www.justitiarul.ro/implementarea-agendei-onu-2030/
[7] https://www.youtube.com/watch?v=5CBttDQOrcY
[8] Dezvăluirile uluitoare ale ocultistei Alice Ana Bailey despre planul illuminati 2025, https://www.youtube.com/watch?v=I50oOIa9iLw
[9] A doua venire a lui Iisus și implementarea unei noi ordini mondiale, https://www.youtube.com/watch?v=7rp0iQNMVZA

Print Friendly, PDF & Email
Acest articol a fost publicat în civilizatii stravechi, Istorie și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *