Zeii sunt printre noi (VII)

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Iată, plecând de la civilizațiile străvechi pierdute am ajuns în actualitate, în mijlocul evenimentelor pe care le trăim. La ordinea zilei este lupta cu pandemia care nu există. „Pandemia” este doar un pretext pentru „vaccinarea” oamenilor în masă, mai precis, injectarea oamenilor cu nanoroboți, secvențe de ARNm și alte otrăvuri.

Abordez acest subiect în această serie de articole din două motive. În primul rând pentru că este un subiect de actualitate, care ne privește pe toți, iar în al doilea rând pentru ca face parte din marele plan de instituire a unei noi ordini mondiale și a guvernului mondial.

Din informațiile prezentate până acum știm că extratereștri controlează politica mondială prin diverse organizații și societăți oculte, și pregătesc terenul pentru instituirea unei noi ordini mondiale. În acest context, așa-zisa pandemie, ca și campania de injectare în masă a omenirii, fac parte din plan.

Bill Gates declara că „Normalitatea va reveni numai după ce vom vaccina pe scară largă toată populația globului.” Declarațiile sunt clare. Se dorește vaccinarea tuturor oamenilor de pe Pământ. Dacă stai un pic și te gândești, atunci îți dai seama că această acțiune are legătură cu graba pentru instituirea unei noi ordini mondiale și marea resetare. Până când oamenii nu sunt injectați în masă cu nanoparticule, nu se poate declanșa „marea resetare”, cu trecerea la noul sistem digital de tranzacții financiare.[3]

În ultimile luni mi-am îndreptat cercetarea asupra vaccinurilor și am descoperit că acestea conțin nanoparticule, adică nanoroboți, care îndeplinesc diferite roluri, după cum au fost programați. Unul din aceste roluri este acela de a conecta pe oameni prin intermediul rețelelor 5G la Cloud, adică la sistemul de calculatoare care stochează baze de date imense, cu datele de indentificare ale oamenilor și viitorul sistem digital de tranzacții financiare.[4][5]

Așa am aflat de nivelul la care a ajuns nano-tehnologia și ingineria genetică. Profesorii Dr. Charles Morgan și Dr. James Giordano au ținut mai multe prelegeri în fața militarilor de la „Modern War Institute”, West Point. Din informaţiile prezentate de Dr. Charles Morgan aflăm la ce nivel a ajuns nano-tehnologia şi ingineria genetică, cu ajutorul cărora se poate realiza controlul minţii, ştergerea, rescrierea şi transferul de memorie, conectarea creierului la diverse dispozitive, sau creier-creier, sau cum pot fi introduse celule într-un corp şi cum sunt ele controlate de la distanţă, și despre cum se pot ascunde informaţii în ADN. Conferința Dr. Charles Morgan este înregistrată video și este publicată pe youtube de către „Modern War Institute” în data de 14 iunie 2018.[1]

A doua conferință audiată a fost ținută de Dr. James Giordano în data de 25 septembrie 2018 și a fost publicată pe youtube o lună mai târziu.[2] Conferința este intitulată: Creierul este câmpul de luptă al viitorului. Neuroștiințele există doar de 40 de ani. El amintește de interfețele creier-mașină studiate în mai multe proiecte dezvoltate de DARPA, despre posibilitatea de a citi și scrie funcțiile creierului de la distanță, în timp real, și despre controlul minții. De asemenea, amintește de nanoparticule care pot fi controlate de la distanță și dirijate ca să se adune în anumite zone din corp, în funcție de caracteristicile lor biologice. În 2018 s-a anunțat că se pot aerosoliza nanoparticulele. Nanoparticulele pot crea unități robotice mici, unități robotice controlabile, care penetrează orice barieră biologică, pot afecta sistemul vascular al creierului sau pot intra în creier. Acestea pot fi armate. Și aceasta se poate face în așa fel încât prezența lor este imposibil de detectat.

În aceste conferințe se amintește și de tehnologia de editare genetică CRISPR, cu ajutorul căreia se poate modifica AND-ul după dorință. Din punct de vedere militar, înseamnă că poți ținti cu o armă biologică o anumită persoană, un grup, sau o populație întreagă. Gândiți-vă la implicații. Apoi, amintiți-vă de cercetările transumaniștilor care doresc conectarea creierului direct la Cloud cu ajutorul nanoroboților implantați în creier. Par lucruri science-fiction și de viitor, însă dr. Charles Morgan precizează că aceste tehnologii sunt aplicabile acum, nu mâine. Odată introduși în corp, nanoroboții pot fi controlați de la distanță prin intermediul rețelelor 5G. Aceste nanoparticule pot primi și transmite informații.

Există un document al Departamentului Apărării al SUA, intitulat: „Estimările Departamentului TFN cu privire la implementarea programului de ținere sub control a populației interne prin intermediul nanotehnologiei”, faza 4, iunie 2013. Acest document era adresat exclusiv directorului adjunct al Diviziei „Proiecte avansate” din cadrul centrului de comandă al DARPA (o ramură a Pentagonului din cadrul Ministerului Apărării). Într-un alt document este descris „programului de ținere sub control a populației interne prin intermediul nanotehnologiei”. Documentul informează că trebuie crescut aportul de nanoboți dați prin produsele Pepsi, Coca-Cola, Nestle, Danone, în apa potabilă din Chicago, Atlanta, Los Angeles și Seattle. Acestea sunt numai câteva filiere prin care se dau aceste lucruri. Conform acestor documente ale Departamentului Apărarii SUA (DoD), nanoroboții sunt prezenți în apă în produse distribuite la nivel internațional și în vaccinuri. Un raport dezvăluie faptul că există cel puțin 104 alimente, ambalaje și produse agricole care conțin ingrediente nano (2013).

Acești nanoboți primesc ordinele, le execută apoi raportează ce au făcut. Scopul lor este de a ajunge în creier și de a sta acolo până primesc semnalul militar pe o frecvență clasificată, care le transmite ce au de făcut. În acel moment creierul și alte părți ale corpului pot fi controlate de la distanță. Mai multe detalii dă dr. Charles Morgan în conferința amintită mai sus. Nanoroboții sunt programați dinainte, dar acționează atunci când primesc comanda pe o anumită frecvență.

Așadar, pentru controlul acestor nanoroboți, care ajung pe diverse căi în organismul uman, este nevoie de împânzirea lumii cu rețele 5G. La această fază este implicat și Elon Mask, care a lansat pe orbită mii de sateliți 5G, la care se vor adăuga cele 1 milion de antene terestre instalate în SUA.

De asemenea, Bill Gates a investit 1 miliard de dolari în proiectul de supraveghere globală „Pământul acum”. În cadrul acestui proiect vor fi lansați sute de sateliți, care vor permite monitorizarea 24 sin 24 a tuturor oamenilor de pe Pământ.

În parteneriat cu MIT, Bill Gates a dezvoltat o nouă tehnologie prin care vaccinurile pot fi injectate sub piele, împreună cu istoricul medical al omului. „Tatuajul cuantic” va implanta cu certificat invizibil, care poate fi scanat de autorități folosind o aplicație de telefon și lumina roșie.

„În viitor va trebui să punem la punct certificate care să arate cine s-a însănătoșit, cine s-a vaccinat. Deci, va fi această dovasă digitală privind imunitatea…”, spune Bill Gates.

Dintr-o știre publicată pe 14.01.2021 aflăm că „Giganții din domeniul sănătății și tehnologiei, inclusiv Microsoft și Oracle, s-au aliat pentru a crea pașapoarte de vaccinare, astfel încât oamenii să poată dovedi că au fost imunizați.”[6]

Vaccination Credential Initiative (VIC), o coaliție formată din companii mari, organizații de sănătate și organizații nonprofit, inclusiv Microsoft, Oracle, Salesforce, Cerner, Epic Systems și Clinica Mayo, a anunțat că lucrează împreună pentru a crea un pașaport digital de vaccinare.

„Scopul inițiativei de acreditare a vaccinării este de a da acces digital persoanelor vaccinate la instrumente precum CommonPass pentru a putea relua călătoriile, mersul la serviciu, la școală și la viață, protejând în același timp confidențialitatea datelor”, a spus Paul Meyer CEO al The Commons Project Foundation, o organizație non-profit din Geneva care este membru al VIC. Pentru a preveni falsurile, VIC spune că persoanele care nu dețin telefoane inteligente ar putea primi QR-coduri tipărite pe hârtie pentru a putea face dovada că au fost imunizate.

Potrivit The Telegraph, guvernul britanic urmează să înceapă testarea unui sistem de pașapoarte de sănătate dezvoltat de firma de biometrie iProov și grupul de securitate cibernetică Mvine. Pașaportul va fi accesibil printr-o aplicație gratuită și va permite utilizatorilor să demonstreze că au fost vaccinați.

Fostul prim ministru britanic, Tony Blair, a declarat că guvernul britanic ar trebui să profite de faptul că anul acesta urmează să prezideze G7 pentru a implementa un sistem global de pașapoarte pentru vaccinuri. Blair a făcut presiuni pentru pașapoarte de vaccin de când a început pandemia. În aprilie anul trecut, el a declarat că situația va duce la o „supraveghere tehnologică crescută dramatic” și a sugerat că „în condițiile potrivite, acesta este un preț care merită plătit”.[7]

Nu este greu de observat că așa-zisa pandemie este folosită ca pretext pentru creșterea controlului asupra populației prin toate mijloacele posibile.

În concluzie, observăm următoarele lucruri:
– „pandemia” nu este pandemie, ci doar un pretext;
– „vaccinul” nu este un vaccin, ci un pretext pentru a injecta în masă oamenii cu nanoroboți de care are nevoie Bill Gates, conform patentului WO 2020/060606;
– pașaport de vaccinare sau tatuaj cuantic, propus de Bill Gates;
– creșterea măsurilor de supraveghere în masă a oamenilor.
– nanoparticulele introduse în oameni sunt necesare pentru activarea noului sistem digital de tranzacții financiare.[3]

Bibliografie

[1] Dr. Charles Morgan on Psycho-Neurobiology and War, https://www.youtube.com/watch?v=cTtIPBPSv0U
[2] Dr. James Giordano: Creierul este câmpul de luptă al viitorului, https://www.youtube.com/watch?v=N02S K9yd60s
[3] Catherine Austin Fitts , Închederea societăţii, https://www.bitchute.com/embed/OtSBmlTljqXn/
[4] Alerte ! Vaccin COVID-19, https://odysee.com/@Ambre:1/Alerte-!-Composition-du-vaccin-COVID-19:1
[5] Patent WO 2020/060606 – Cryptocurrency System Using Body Activity Data, https://patentscope.wipo.int/search/en/detail.jsf?docId=WO2020060606&tab=PCTBIBLIO
[6] https://www.biziday.ro/gigantii-din-domeniul-sanatatii-si-tehnologiei-inclusiv-microsoft-si-oracle-s-au-aliat-pentru-a-crea-pasapoarte-de-vaccinare-astfel-incat-oamenii-sa-poata-dovedi-ca-au-fost-imuniz/
[7] Tony Blair: „Inevitable” Global Vaccine Passports Should Be Implemented Now, 28 ianuarie 2021, https://theirishsentinel.com/2021/01/28/tony-blair-inevitable-global-vaccine-passports-should-be-implemented-now/

Print Friendly, PDF & Email
Acest articol a fost publicat în Articole, civilizatii stravechi, Istorie și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

2 răspunsuri la Zeii sunt printre noi (VII)

  1. MC spune:

    Sarut dreapta

    Cer iertare de indrazneala, cum as putea sa va contactez.

    Doamne ajuta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *