Zeii sunt printre noi (VIII)

Ne apropiem de sfârșitul acestei serii de articole, așa că m-am gândit să prezint imaginea de ansamblu ce s-a conturat în urma punerii cap la cap a informațiilor adunate de-a lungul timpului.

Observ că se vorbește tot mai des în mediul online despre existența extratereștrilor și implicarea lor în guvernarea Pământului. Mai nou se vorbește despre extratereștrii care vor să ajute omenirea în evoluție. Aceștia se prezintă ca făcând parte din Confederația Galactică. Ei vor să ne ajute ca să eliberăm lumea de cei care au jefuit omenirea de sute de ani prin sistemul bancar și au exploatat resursele pământului doar în interesul lor. Vor să ne ajute să punem bazele unui sistem de tranzacții cuantic care să fie echitabil pentru întreaga omenire. La prima vedere aceste afirmații pot fi luate drept povești SF, însă să ne amintim de declarațiile lui Haim Eshed, fostul șef al direcției spațiale a Ministerului Apărării din Israel, care dezvăluie faptul că guvernul SUA este în contact cu extratereștri din Confederația Galactică. Asta nu este o noutate. Guvernul american este în contact cu extratereștri încă din 1954. Ceea ce știm este că guvernul american a semnat un tratat cu micii cenușii care sunt demoni, nu îngeri.

Mi se pare că ceva nu este în regulă. Am impresia că se încearcă camuflarea acțiunilor ce vor urma sub o mască pozitivă și benefică. Asistăm la o mare înșelătorie care se pune la cale și pe care mulți o vor înghiți, adică se vor lăsa înșelați de aparențe și promisiuni.

Așa cum am prezentat în multe din articolele precedente, extratereștri pun la cale o mare înșelătorie. Și cred că industria militară și guvernul SUA sunt implicate în această înșelătorie. Aici va trebui să fim foarte atenți! Despre acestă înșelătorie am fost deja avertizați. Elita întunecată a illuminati lucrează mână în mână cu acești demoni extratereștri pentru a preda oamenirea în mâinile extratereștrilor. Dar pentru aceasta au nevoie de un guvern mondial și un sistem financiar nou.

Hai să urmărim faptele! Evenimentele se derulează conform „scenariilor” redactate cu mulți ani înainte. Mesajele „extratereștrilor” ne îndeamnă să stam liniștiți, că ei „lucrează”. Este adevărat că ei lucrează, dar nu pentru noi, ci pentru ei. Vor implementa un nou sistem digital de transferuri financiare, dar nu pentru binele nostru, așa cum promit acum, ci pentru înrobirea noastră, prin conectarea tuturor oamenilor la Cloud.

Am analizat în ultimii ani previziunile multor astrologi, numerologi și mediumi, care pretind că primesc mesaje din alte dimensiuni. Aceștia promovează intrarea într-o nouă eră de lumină (poate luciferică), în dimensiunea 5 până la 9, își imaginează că în câțiva ani va fi raiul pe Pământ, că în 2033 se va arăta un mare lider religios etc. Nu vei auzi pe nici unul să amintească ceva de demoni, de Antihrist, sistemul satanic de control total 666, sau de vremea pătimirilor. Ei nu vorbesc de demoni, însă vorbesc de extratereștri.

Ceea ce vă pot spune este că mesajul lor diferă de cel al Sfinților Părinți și Cuvioși al Bisericii Ortodoxe. Trăim în vremurile unui război nevăzut, care se duce între forțele luminii și forțele întunericului. Războiul acesta se duce între demonii „extratereștri” și Fiul lui Dumnezeu, Iisus Hristos. Miza este câștigarea sufletelor oamenilor. Tot acest război se va duce, în primul rând, împotriva creștinilor.

Înaintăm pas cu pas către noua ordine mondială așa cum au visat rosicrucienii cu multe veacuri înainte, ne apropiem de instaurarea unui guvern mondial satanic, așa cum visa Marx și Lenin. Îl avem pe eugenistul Bill Gates care investește miliarde de dolari în reducerea populației prin vaccinare. Acum dorește vaccinarea tuturor oamenilor de pe pământ și injectarea acestor cu nanoparticule care vor face parte din noul sistem digilat de tranzacții financiare. Trăim aceste vremuri, acum, nu mâine. Renunță Tony Blaier și Bill Gates la planul lor de implementare a pașapoartelor de vaccinare? Nu cred. Va renunța neomarxistul satanist Klaus Schwab la marea resetare? Nu cred.

Acestea sunt doar observații și vi le prezint din dorința de a vă informa, ca să nu vă lăsați amăgiți de propaganda demonilor extratereștri. Cum ei nu vor renunța de bună voie la planurile lor, tot așa și noi putem alege să fim demni și oameni liberi, fără a accepta sclavia pe care vor să ne-o impună. Alegerea ne aparține!

Părintele Elpidie spune că vaccinurile fac parte din sistemul demonic de control și înrobire a oamenilor cu trupul și cu sufletul. Sistemul deja există, bazele de date sunt încărcate în mare măsură, însă lipsește conectarea oamenilor la Cloud, adică la sistemul de calculatoare, care poartă numele de „Fiara”.

Să fim atenți la evenimentele care vor urma! Să fim vigilenți! Nu vă vaccinați! Și încercați să ieșiți din sistem.

Vaccinurile conțin nanoparticule, adică nanoroboți.[1] Aceste nanoparticule fac parte din sistemul patentat de Microsoft pentru sistemul de tranzacții cu cryptomonede care utilizează pentru autentificare datele activității trupului.[2] Despre ce sunt nanoparticulele și la ce sunt folosite astăzi, puteți afla mai multe urmărind conferințele Prof dr. Charles Morgan și Prod. dr. James Giordano, ținute în fața militarilor de la „Modern War Institute”, în anul 2018.[3][4]

Aceste informații se adresează tuturor, fie că sunt religioși, fie că nu sunt. Odată intrate în corp, aceste nanoparticule rămân pe viață în corp și pot fi controlate de la distanță prin rețelele 5G. Cu alte cuvinte, cei vaccinați și care mai scapă cu zile vor fi transformați în sclavi.

Există mai multe scenarii legate de extratereștri. Ronald Reagan la întâlnirea sa cu Gorbaciov a afirmat că dacă ar exista o amenințare din afara planetei, aceasta ar face ca lumea să accepte mult mai ușor un guvern mondial. Joseph Spencer, fost agent ultra-secret CIA, a dezvăluit faptul că se va încerca înscenarea unei invazii extraterestre în anul 2024, prin folosirea tehnicilor holografice. Un alt scenariu prevede înscenarea aterizării unei nave extraterestre la baza militară din Aria 51. Totul va fi transmis la TV. În această înscenare extratereștri se vor arăta pașnici, vor veni cu daruri și vor invita oamenii ca să se vindece de boli. Ceva asemănător a spus și Otrov Veaceslav. Însă el face precizarea că cei care se vor încrede în acești demoni extratereștri și vor intra în capsulele de regenerare, vor ieși de acolo zombozați, adică fără suflet.

În timp ce astrologii, numerologii și mediumii se lasă înșelați de mesajele demonilor în chip de extratereștri, Elon Musk și Bill Gates lansează mii de sateliți 5G, transumaniștii declară că până în 2029 oamenii vor fi conectați la Cloud, iar inteligența artificială o va egala pe cea a omului. Bill Gates ne vrea vaccinați, iar ONU și Banca Mondială ne vrea identificați biometric până în 2030. Cam asta este lumea în care trăim!

Bibliografie

[1] Alerte ! Vaccin COVID-19, https://odysee.com/@Ambre:1/Alerte-!-Composition-du-vaccin-COVID-19:1
[2] Patent WO 2020/060606 – Cryptocurrency System Using Body Activity Data, https://patentscope.wipo.int/search/en/detail.jsf?docId=WO2020060606&tab=PCTBIBLIO
[3] Dr. Charles Morgan on Psycho-Neurobiology and War, https://www.youtube.com/watch?v=cTtIPBPSv0U
[4] Dr. James Giordano: Creierul este câmpul de luptă al viitorului, https://www.youtube.com/watch?v=N02SK9yd60s
[5] Joseph Spencer, Men in black, https://www.youtube.com/watch?v=oRpn7hfNT08

Print Friendly, PDF & Email
Acest articol a fost publicat în civilizatii stravechi, Istorie și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

2 răspunsuri la Zeii sunt printre noi (VIII)

  1. Ana spune:

    Nu înţeleg cum vor fi oameni fără suflet? Atunci când pleacă sufletul din trup, omul moare pentru această lume.

    • Teodosie Paraschiv spune:

      Este o expresie. „om fara suflet”, adica fara sentimente. Exista multe taine pe care noi nu le putem intelege.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *