Jurnalul unui post de 40 de zile numai cu apă. Ziua 4

ora 09.21
Iată că am început și a patra zi de post numai cu apă. Astă noapte am citit până pe la ora 01.00 apoi m-am culcat. Dimineață m-am sculat pe la ora 08.45. Mă simt excelent! Tensiunea este 131/81, iar pulsul 83. Pulsul este un pic cam mare. Greutatea este 95,4 kg. Până la această oră am băut 1 litru de apă. Ieri am reușit să beau 5 litri de apă.

Ziua este frumoasă și se arată călduroasă. În fiecare dimineață am parte de un concert ținut de păsărelele din fața casei.

Am început activitatea cu „Minutul cu Maxwell”, despre râu. John le spune mereu oamenilor că trebuie să fie râuri, nu lacuri de acumulare. Un râu este o sursă constantă de hrană pentru oameni. Vrei să fii un râu, pentru ca oamenii, când te văd venind, să știe că spre ei curg râuri care le adaugă valoare. Nu încerca să acumulezi și să păstrezi lucrurile pentru o zi specială. Folosește ce ai acum. Ține minte: Dumnezeu îți va da doar ceea ce va trece mai departe prin tine. Asta face râul: curge prin liețile oamenilor pentru a avea cu adevărat impact.

ora 16.23
Am lucrat și astăzi pentru a definitiva niște situații contabile pentru un nepot de-al meu. În continuare voi citi din cartea Pildele lui Solomon. Este foarte cald, dar am suportat ușor căldura pentru că nu mănânc. Am băut doar apă, dar cam puțină. Doar 1,5 litri. Sper să recuperez până la sfârșitul zilei.

ora 23.50
M-am luat cu lectura și am uitat de articol. Mă simt excelent. Am băut 4,1 litri de apă. Până adorm voi continua cu lectura.

Print Friendly, PDF & Email
Acest articol a fost publicat în Articole, Postul cu apa și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.