Jurnalul unui post de 40 de zile numai cu apă. Ziua 12

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

ora 06.48
Încep ziua 12 de post numai cu apă. Ceși m-am culcat după oa 01.00 m-am sculat mai devreme. Astăzi este sâmbătă. Voi continua lucrul la contabilitate și sper să tremin ce mi-am propus. Mă simt excelent! Am băut 0,5 litri de apă, dar va trebui să beau constant câte puțin ca să agung la amiază pe la 1,5 litri. Tensiunea este 110/76, iar pulsul 75. Greutatea este de 90,9 kg, cu 0,6 mai puțin decât ieri dimineață. Iei am băut 4,6 litri de apă.

Încep ziua cu „Minutul cu Maxwell”. Astăzi va vorbi despre carismă. Oamenii cu carismă sunt cei care în mod intenționat pun oamenii pe primul loc în viața lor. Când pui alți oameni pe primul loc în viața ta, totul devine despre ei: subiectele, conversațiile tale, tot ce faci în viața ta va fi legat de ei, ce gândesc și ce fac ei. În momentul în care începi să te concentrezi asupra lor și nu a ta, aceea este ziua în care vei începe să ai carismă în viața ta. Nu e un tip de personalitate, ci e faptul că te concentrezi pe alți oameni.

ora 16.57
Am început lucrul pe la ora 07.30 și am luat o pauză pe la ora 16.00. Am lucrat cu spor și mă simt excelent.

Cm mă simt în ziua 12 de post? Mă simt excelent! Am băut până la această oră deja 4 litri de apă. Pot să spun că după 2 săptămâni de post starea psihică se schimbă. Devii mult mai liniștit, iar mișcările sunt mult mai lente. Dispare orice stare de agitație. Crește însă puterea de concentrare.

ora ora 23.11
Iată că se încheie și ziua 12 de post numai cu apă. Mă simt excelent! Astăzi am băut 5 litri de apă și cred că voi mai bea 0,5 litri. Am lucrat toată ziua și încă am energie. Cred că voi mai lucra 1-2 ore. Îmi pare rău că nu am avut timp să scriu mai mult, dar sper ca săptămâna viitoare să fiu mai liber. Închei ziua dund slavă lui Dumnezeu pentru toate.
Pe mâine.

Print Friendly, PDF & Email
Acest articol a fost publicat în Articole, Postul cu apa și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *