Revenirea după un post de 40 de zile numai cu apă. Ziua 6

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

ora 15.11
Astăzi m-am sculat pe la ora 06.30 ca să dau drumul la apă în grădină, apoi m-am culcat încă o oră. În rest program administrativ. Este foarte cald. Acum mă gândesc să mă odihnesc un pic apoi să mă apuc de lucru. Pe la ora 13.00 am mâncat un borș de legume. Mai pe searăm voi bea suc de pepene roșu.

Ascult „Minutul cu Maxwell”, despre încercare. John consideră că trebuie să folosim mai puțin „a încerca” în viața noastră și să spunem mai mult: „Voi face cu siguranță asta.” Este ceva categoric în legătură cu: „Voi face asta astăzi”, spre deosebire de „voi încerca asta astăzi”. Cuvântul „încerc” are o ușă lăturalnică pe care poți să ieși rapid fără să faci lucrul, pe când „fac” nu are nicio altă ușă. Pur și simplu intri în arenă și faci acel lucru până la capăt. Fă din această zi una în care faci și nu una în care încerci.

Eu obișnuiesc să spun de fiecare dată încerc să fac, și într-adevăr este vorba de o ușă de ieșire, dar nu pentru că nu aș fi hotărât să trec la acțiune, ci mai mult pentru a menține echilibrul și liniștea sufletească în orice situație externă pe care nu o pot controla. Pentru mine, „a încerca” este mai mult decât o simplă încercare. Obișnuiesc ca zilnic, seara să-mi scriu obiectivele pe a doua zi și pe zilele care urmează. Scrisul nu este un simpu exercițiu fără valoare. Scrisul adaugă foarte multă motivație, el te mobilizează și te ordonează. Când scrii, lucrurile se limpezesc, devin mai clare și te ajută să treci mai ușor la acțiune.

Vă spuneam că în timpul postului mi-am încolțit ideea să realizez un DVD cu secvențe sonore pentru tratarea diferitelor afecțiuni, iar această ideea a devenit în scurt timp realitate și s-a materializat, și coperta și matrița dvd-ului și cartea. Și totul a pornit de la simplă ideea acum mai puțin de 2 luni. Tot în aceste zile mi-au încolțit alte două idei, una pentru realizarea unui ebook pe teme contabile și a doua despre realizarea unui curs video înregistrat despre „Cum să înveți contabilitate de la A la Z, cu SAGA C”. Va avea mai multe lecții de câte o oră. Îl și vizualizez! Va fi superb! Și garantez oricui îl parcurge cu seriozitatea că va învăța să țină singur contabilitatea și să citească cu ușurință rapoartele și situațiile contabile. Termen: 30.10.2021. Dar până atunci voi lansa mai întâi, în septembrie cartea și DVD-ul „Puterea sunetului. Cum să fii sănătos și productiv folosind sunetul și muzica”.

ora 22.52
Ziua 6 de revenire din post se apropie de sfârșit. Astăzi, pe la ora 13.00 am mâncat un borș de legume, iar seara am băut suc de pepene roșu, aproape 2 litri. A fost foarte bun. Mă simt excelent! După amiază am lucrat la cartea despre terapia prin sunet. Am găsit informații noi. Rămâne pe mâine să văd cu le valorific pentru a le adăuga la carte. În acest moment cartea are 93 de pagini.

Meniu ziua 6

– borș de legume (amiază)
– 1,75 litri suc de pepene roșu

Print Friendly, PDF & Email
Acest articol a fost publicat în Articole, Postul cu apa și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *