Revenirea după un post de 40 de zile numai cu apă. Ziua 7

ora 08.29
Aceasta este cea de a șaptea zi de revenire din post. M-am sculat pe la ora 06.30 pentru a da drumul la apă în grădină, apoi am mai stat vreo oră. Am trecut din nou prin grădină. A rămas să culeg roșiile coapte și să le pun la răcoare până se întoarce sora mea. Astăzi este înnourat și un pic mai bine. La noapte se anunță ploaie în averse.

ora 15.01
Până pe la amiază am lucrat pe afară prin grădină. Am cules roșiile din grădină și am făcut un pic de ordine. Este înnourat, a picurat un pic, însă pentru la noapte se anunță averse. Vom vedea cum va fi. Pe la ora 10.00 am mâncat mure pe săturate, iar pe la amiază am mâncat un borș de legume. Apoi am ascultat niște materiale video despre cum să transmiți live folosind aplicația OBS Studio.

ora 00.17
M-am luat cu testele și am uitat să public articolul înainte de miezul nopții. Astăzi am ascultat mai multe materiale video despre cum se folosește aplicația OBS Studio. De la 20.30 la 21.50 am participat la un webinar despre cum să faci podcast-uri. Am cumpărat un curs care a costat 197 euro. Am ales să trec la realizarea și publicarea de podcast-uri, începând chiar de mâine. Nu are rost să mai amân! Mă simt excelent!

Meniu ziua 7

– mure (ora 10.00)
– borș de legume (amiază)
– 1 roșie + ulei de măsline
– pepene roșu

Print Friendly, PDF & Email
Acest articol a fost publicat în Articole, Postul cu apa și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *