Revenirea după un post de 40 de zile numai cu apă. Ziua 5

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

16.08.2021
ora 08.48
Încep a cincea zi de revenire din post. M-am sculat la ora 08.00. Tensiunea este 110/75, iar pulsul 87. Greutatea este 90,9 kg. Am mai luat câteva kg de când am terminat postul, însă este și de la apa pe care am băut-o aseară și în timpul nopții. Astăzi și mâine se anunță două zile caniculare, însă în casă este bine.

Încep activitatea cu „Minutul cu Maxwell, despre lene. Lenea este o alegere. Persoana care este leneșă a decis că în loc să-și atingă potențialul și în loc să-și folosească darurile primite de la Dumnezeu pentru a deveni tot ce poate fi, își va irosi tot potențialul. Dumnezeu te-a creat pentru a fi măreș, nu pentru a fi leneș.

ora 23.34
Închei ziua 5 de revenire din post. Astăzi am mâncat pe la amiază omletă și câțiva cartofi fierți și prăjiți un pic, la care am mai adăugat un pic de brânză maturată. Asta a fost mâncarea pe toată ziua. Din cauza căldurii nici nu merge să mănânc mai mult.

Ziua a trecut repede. Merită să amintesc faptul că în zilele în care mănânci nu mai atingi randamentul pe care îl ai într-o zi de post. Aceasta este o lecție importantă pe care am învățat-o în timpul postului.

Meniu ziua 5

– omletă, cartofi, brânză (amiază)
– apă

Print Friendly, PDF & Email
Acest articol a fost publicat în Articole, Postul cu apa și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *