Episcopul Devei şi Hunedoarei a murit

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Nu am mai scris de mult pe blog, dar știrea că PS Gurie a murit m-a făcut să scriu acest scurt articol. Ceea ce nu se spune în mass-media este factul că PS Gurie era vaccinat și a murit după ce i-a fost administrată a treia doză de vaccin.

Dacă citiți acest articol și doriți să mai trăiți, nu vă vaccinați!

„Vaccinurile” acestea COVID sunt otrăvuri. Lumea a ajuns pe mâna unor sataniști criminali și psihopați care și-au pus în gând să decimeze sute de milioane de oamenii prin intermediul așa-ziselor vaccinuri.

Trist este că nici guvernanții României nu fac excepție. Țara a ajuns pe mâna unor criminali psihopați de teapa lui Iohanis, Arafat, Rafila și alții ca ei, care și-au pus în gând să împlinească visul lui Engels de exterminare a poporului român și ștergerea lui din istorie.

Criminalii de la guvernare vor să introducă din nou restricții, însă vă îndemn pe toți, fiți fără frică și credeți în Dumnezeu. Rugați-vă mai mult! Și nu vă supuneți nici unei restricții dispuse de acești criminali psihopați, dușmani ai poporului român.

Veți să vă păstrați libertatea? Atunci, aveți curajul să nu vă supuneți restricțiilor criminale. Nu vă fie frică de sancțiuni! Nu uitați, uniți vom birui! Nu pot o mână de criminali să-și bată joc de poporul român, decât dacă noi le dăm concursul.

Nu mai este democrație! Treziți-vă! Suntem deja în plină dictatură. Fiți demni! Nu vă mai comportați ca niște sclavi!

Vă îndemn să citiți cartea „Adevărul despre vacinurile anti-COVID19 și scopurile ascunse ale campaniei de vaccinare la nivel mondial”.

Din nefericire, muți s-au vaccinat și de frică continuă să se vaccineze. Dar vă amintesc că cei vaccinați vor muri în următorii ani de boli autoimune și de cancer. În primele trei luni riscul cel mai mare este să mori datorită cheagurilor de sânge.

Dr. Vladimir Zelenko atrage atenția că vaccinarea la nivel mondial este un genocid. Și nu este singurul medic care atrage atenția asupra acestul fapt. Dr. Vladimir Zelenko este cunoscut la New York pentru găsirea unui tratament preventiv foarte eficient pentru Covid 19. A publicat numeroase studii şi a vindecat mii de persoane.

Dr. Vladimir Zelenko vorbeşte de genocid planetar şi ar fi complicat să fie acuzat de antisemitism, din moment ce vorbeşte în faţa unor rabini! El compăra supravieţuirea în faţa vaccinării Covid cu fuga evreilor în Egipt, când doar 10% din poporul evreu de atunci, cei cu credinţă şi „gândire mântuitoare”, au supravieţuit.

Nu, nu după cum am spus eu, ci după cum spun experţii mondiali. Vedeţi ce spune dr. Malone, care a inventat tehnologia mARN, care are brevetul original pentru vaccin. El spune să nu fie folosit. Guvernele vă mint. Efectele secundare sunt oribile. Dr. K. Hill din Irlanda a declarat că ea crede că de-acum în doi ani, 90% din persoanele vaccinate vor muri. Când dr. Michael Yeadon – sper că va putea să confirme, sper că este încă aici – când i s-a pus aceasta întrebare, a spus ca nu ar merge chiar până acolo.
Deci, nu ştiu încă, poate nu chiar 90%. Care este procentul? Şi poate nu va fi în doi ani, ci poate în trei. Şi dr. Luc Montagnier, care este laureatul premiului Nobel pentru descoperirea HIV, spune că este cel mai mare risc de genocid din istoria omenirii.

Medicii care îndrăznesc să spună ceva care contravine narativei oficiale au fost cenzuraţi, inclusiv experţii mondiali precum dr. Malone, de exemplu, care a pus la punct vaccinul ARNm şi care a zis ceva împotriva narativei, a fost scos afară de pe toate platformele media.

Iată ce mai dezvăluie dr. Vadimir Zelenko. Vă rog citiți cu atenție!

În 1999, Dr. Ralph Barrett de la Universitatea Carolina de Nord a modificat un coronavirus de liliac şi o proteină de suprafaţă pentru a infecta fiinţele umane. Apoi această cercetare a devenit ilegală în America. A fost trimisă pe banii contribuabililor americani de către Fauci la Wuhan unde această cercetare a continuat până au găsit o modalitate de a modifica acest virus, pentru a-l face extrem de distructiv pentru plămânii oamenilor şi să cauzeze cheaguri de sânge. Deci, au luat un virus natural şi au făcut încetul cu încetul două schimbări de-a lungul timpului. Le-a trebuit 20-22 de ani pentru a-l modifica să devină infecţios pentru oameni şi apoi, odată ce infectează oamenii, să le distrugă ţesuturile. [1]

Este un război împotriva lui Dumnezeu!

Frați creștini, ierarhi, preoți și credincioși, vă sfătuiesc să nu vă vaccinați! Fiți fără frică și credeți în Dumnezeu! Boicotați toate restricțiile! Purtați-vă ca niște oameni demni și liberi, nu ca niște sclavi! Uniți vom birui! Să ne întoarcem către Dumnezeu și El va fi alături de noi.

Dacă vă iubiți familia și neamul, încetați să mai fiți obedienți în fața criminalilor psihopați care au pus mâna pe țară! Fiți demni!

Din zei de am fi coborâtori
C-o moarte toți suntem datori
Tot una e dac-ai murit
Flăcău sau moș îngârbovit
Dar nu-i totuna leu să mori
Sau câine-nlănțuit.

Ce alegeți, să fiți eroi martiri sau sclavi înlănțuiți?

Voi mai credeți în acești criminali care ne conduc? Sau ce? Ați ajuns să-i transformați în alți Mesia care vă promite viață?

Oare ați uitat că Hristos este singurul Mesia? Să ne întoarcem la Dumnezeu și El va fi acoperământul și nădejdea noastră.

Bibliografie

[1] Cunoscutul medic evreu-american VLADIMIR ZELENKO deconspiră vaccinarea Covid în faţa unui Tribunal Rabinic: Treziţi-vă! Este al treilea război mondial. Este moarte. Este genocid. Doar 10% vom supravieţui – cei cu credinţă şi gândire mântuitoare

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Acest articol a fost publicat în Articole, COVID și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *