Patriarhul Daniel critică acțiunea curajoasă și demnă a Episcopului Ambrozie

Aflu dintr-o știre TVR, publicată pe saitul „Știrile TVR”, că PF Părinte Patriarh Daniel critică acțiunea curajoasă a Episcopului Ambrozie, prin care demască falsa pandemie COVID și critică pe actualii guvernanță, care se dovedesc trădătorii și criminalii poporului român.

PF Voastră v-am informat încă din luna ianuarie asupra faptului că pandemia este doar un pretext pentru vaccinarea în masă a omenirii. Această acțiune este un genocid la adresa umanității, și nu voi înceta să acuz pe actualii guvernanți, în frunte cu trădătorul Iohanis, că se fac vinovați de genocid împotriva poporului român.

PF Voastră, amintiți-vă că nu putem sluji la doi domni, lui Dumnezeu și demonilor. Asistăm la un război împotriva lui Dumnezeu, și nu pot să mă fac părtaș, prin tăcere, la acest genocid pus în aplicare de mai marii lumii, care sunt slujitorii demonilor, sau chiar demoni cu chip de om.

PF Voastră, de ce cereți ierarhilor „să evite exprimările publice pe subiecte politice și medicale”? Amintiți-vă că Biserica este una și este a lui Hristos, și nu se confundă cu administrația patriarhală, care a devenit o slugă a statului ateu și satanizat.

Cui ne închinăm? De cine ne este frică? De Hristos sau de guvernanții sataniști care vor distrugerea Bisericii lui Hristos?

Acum este vremea cernerii. Hristos așteaptă de la noi să ne punem nădejdea în El, nu în falșii Mesia propovăduiți de guvernanții sataniști și criminali.

Apreciez curajul Episcopului Ambrozie, și recomand tuturor ierarhilor să-i urmeze exemplul. Cinste lui! Rușine Administrației patriarhale care se leapădă de Hristos, pentru un pumn de arginți.

Nădejdea noastră este în Hristos, nu în sataniștii care au ajuns să conducă lumea.

Nu vă mai fie frică de amenințări! Toți sfinții au fost amenințați atunci când au ales să asculte mai mult de Dumnezeu decât de oameni.

De cine vă este frică? Oare de ticăloșii care au ajuns să conducă poporul român drept credincios? Temeți-vă mai mult de Dumenzeu.

Vai vouă ierarhilor și preoților care trădați pe Hristos, îndemnând oamenii să se injecteje cu otrăvuri!

Așa-zisele vaccinuri sunt otrăvuri! Ascultați-l pe dr. Malone care a inventat tehnologia ARNm. Ascultați-l pe dr. Michael Yeadon care a lucrat pentru Pfizer. Ascultați-l pe dr. Luc Montagnier, care este laureatul premiului Nobel pentru descoperirea HIV, spune că este cel mai mare risc de genocid din istoria omenirii. Și voi de cine ascultați? De criminalii Arafat, Tătaru, Rafila și Iohanis?

Ascultați pe cei care au vindecat mii de bolnavi, nu pe cei plătiți de industria farmaceutică.

V-am pus la dispoziție încă din ianuarie o informare despre vaccinurile anti-COVID și scopurile ascunse ale campaniei de vaccinare la nivel mondial. Nu puteți spune că nu sunteți informați.

Vă implor, nu vă faceți părtați la acest genocid declanșat împotriva umanității!

Ascultați interviul dr. Vladimir Zelenko, evreu-american, care vorbeşte de genocid planetar şi ar fi complicat să fie acuzat de antisemitism, din moment ce vorbeşte în faţa unor rabini! El compăra supravieţuirea în faţa vaccinării Covid cu fuga evreilor în Egipt, când doar 10% din poporul evreu de atunci, cei cu credinţă şi „gândire mântuitoare”, au supravieţuit.

Frați creștini, ierarhi, preoți și credincioși, vă sfătuiesc să nu vă vaccinați! Fiți fără frică și credeți în Dumnezeu! Boicotați toate restricțiile! Purtați-vă ca niște oameni demni și liberi, nu ca niște sclavi! Uniți vom birui! Să ne întoarcem către Dumnezeu și El va fi alături de noi.

Dacă vă iubiți familia și neamul, încetați să mai fiți obedienți în fața criminalilor psihopați care au pus mâna pe țară! Fiți demni!

Din zei de am fi coborâtori
C-o moarte toți suntem datori
Tot una e dac-ai murit
Flăcău sau moș îngârbovit
Dar nu-i totuna leu să mori
Sau câine-nlănțuit.

Ce alegeți, să fiți eroi martiri sau sclavi înlănțuiți?

Biserica nu se implică în susținerea campaniei de vaccinare. Cei care susțin acest genocid prin vaccinare sunt ierarhi și preoți care l-au vândut pe Hristos, așa cum Iuda la vândut pe Hristos pentru 30 de arginți.

Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române, Vasile Bănescu, nu reprezintă Biserica, ci doar opinia Administrației patriarhale.

Domnule Bănescu, PS Gurie a murit, ca mulți alții, în urma efectelor produse de așa-zisele vaccinuri.

Boicotați toate restricțiile! Fiți fără frică și demni, nu sclavi. Uniți vom învinge pe acești criminali.

Print Friendly, PDF & Email
Acest articol a fost publicat în COVID și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

3 răspunsuri la Patriarhul Daniel critică acțiunea curajoasă și demnă a Episcopului Ambrozie

 1. M. spune:

  ASA E, UNITI IN HRISTOS PRIN RUGACIUNI VOM DISTRUGE PLANUL SATANIC AL GUVERNANTILOR SI ELITEI MONDIALE
  CRIMINALE, CONDUSI DE DEMONI.
  ROADA DUHULUI ESTE DRAGOSTEA, BUCURIA, PACEA, ÎNDELUNGA RĂBDARE, BUNĂTATEA, FACEREA DE BINE, CREDINCIOŞIA, BLÂNDEŢEA, ÎNFRÂNAREA POFTELOR.” ROADA DUHULUI ESTE REZULTATUL PREZENŢEI DUHULUI SFÂNT ÎN VIAŢA CREDINCIOSULUI. BIBLIA SPUNE CLAR CĂ TOŢI PRIMIM DUHUL SFÂNT ÎN CLIPA ÎN CARE CREDEM ÎN DOMNUL ISUS.
  CEI CARE FAC CRIMELE ASTEA CU PANDEMIA FALSA, SUNT CLAR SLUGILE SATANEI, FIINDCA FAC CONTRAR PORUNCILOR
  LUI D-ZEU!
  DRAGILOR, NU VA LASATI INSELATI DE GUVERNANTII SI DOCTORII CORUPTI, CACI EI FAC CELE A LE SATANEI!
  MIZA ACESTEI VACCINARI ESTE SUFLETUL, PIERDERA SUFLETULUI!
  NUMAI POCAINTA SI RUGACIUNEA NE MAI POATE SALVA. NUMAI DUMNEZEU!
  TOATA PUTEREA LUMEASCA E IN MAINILE SATANEI. DAR DUMNEZEU AREA PUTEREA ABSOLUTA.
  PRIN POCAINTA PUTEM ÎNDUPLECA PE DUMNEZEU, CUM AU FACUT NINIVITENII PRIN PROROCUL IONA.
  DECI NU E TOTUL PIERDUT, AVEM O SANSA MARE SA NE SALVAM!
  ASCULTATI DE OAMENII LUI DUMNEZEU (exemplu Pr. Teodosie) CARE VA VREA BINELE.
  D-NUL NOSTRU ISUS HRISTOS SA MILUIASCA LUMEA ASTA AFLATA LA RASCRUCE DE DRUMURI!

 2. M. spune:

  V-am trimis o carte. Poate o stiti. E extraordinara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *