Am devenit vedetă

Încep prin a le mulțumi celor de la ReporterIS care, în ziua prăznuirii Sf. Mare Mucenic Dimitrie, m-au transformat în vedetă națională. Mi s-a făcut publicitate gratuită în mass-media și pe internet de mulți care și-au dorit să lovească în mine doar pentru că predic credincioșilor să nu se injecteze cu otrăvurile numite „vaccinuri”.

Nu mi-am dorit asta niciodată, însă văd că unii jurnaliști sunt în criză de credință și gândire și umblă după știri senzaționale prin care să lovească în Biserica Ortodoxă.

Aș dori să-i amintesc autorului articolului, Cezar Moraru, faptul că fabulează în multe locuri din articolul pe care l-a scris. Mașina pe care o prezintă ca fiind a mea – ca să impresioneze cititorii – este a mănăstirii. Eu nu am mașină și nu mai conduc de multă vreme.

Toate afirmațiile din predicile mele, cu privire la așa-zisele „vaccinuri” sunt argumentate cu afirmațiile multor cercetători, medici și specialiști în virusologie, nano-biologie și nano-tehnologie. Era suficient pentru redactorii ReporterIS, dacă erau onești, să citească cartea Adevărul despre vaccinul anti-covid19 și scopurile ascunse ale campaniei de vaccinare la nivel mondial, ca să găsească toate referințele care stau la baza afirmațiilor mele.

Am declarat deschis în fiecare predică, și o declar din nou: Așa-zisele vaccinuri sunt otrăvuri. Dacă te-ai vaccinat, ți-ai semnat condamnarea la moarte. Vă rog să citiți cartea! Este gratis! O puteți deascărca de aici.

Domnilor redactori, Cristi Tanasa, Cezar Moraru , în frunte cu Gabriel Gachi, sunteți oameni de nimic. Dumnezeu să vă ierte!

Puneți mâna și mai citiți, căci sunteți pe dinafara subiectelor pe care le tratați în articolele voastre de doi bani. Aveți creierele spalate, sau poate că sunteți plătiți să loviți în Biserică și în preoți.

Intrați pe Forumul Mondial Economic și ascultați-l pe Klaus Schwab ce spune despre cipuirea oamenilor până în 2030 și despre Marea resetare. Vedeți acolo care este legătura cu așa-zisa pandemie COVID. S-au poate că și el este un „rasputin” de Davos și un „taliban” care aberează? Referințele e găsiți în carte.

De asemenea, îi recomand domnului psihiatru Gabriel Diaconu să mai studieze înainte de a-și da cu părerea într-un domeniu pe care nu-l stăpânește. Îți trebuie răbdare și un pic de înțelepciune care să poți pune cap la cap informațiile și a înțelege pe ce lume trăiești.

Înstituirea Noii ordini mondiale nu mai este un secret, nici crearea unui guvern mondial, nici controlul total prin nanocipuri implantate și supreveghere permanentă cu ajutorul tehnologiei IT. Și atunci unde este conspirația? Totul este pe față.

Vreți să înțelegeți încotro suntem îndreptați? Cițiți scrierile lui H. Blavatski și Rudolf Steiner.

Descărcați gratuit carteaAdevărul despre vaccinurile anti-COVID19 și scopurile ascunse ale campaniei de vaccinare la nivel mondial”.

” În vremurile lui Antihrist, cea mai puternică ispită va fi să se aștepte mântuirea de la cosmos, adusă de umanoizi, de extratereștri, care de fapt sunt demoni. Rar să priviți la cer, căci semnele pot fi înselătoare, și atunci poți să te pierzi.” (Sf GAVRIIL GEORGIANUL cel nebun pt HRISTOS)

În încheiere, mă adresez reporterilor citați mai sus. Vreți să vă documentați cu adevărat? Atunci ascultați doi specialiști în nano-tehnologie și nano-biologie, care vorbesc soldaților de la Institutul pentru Războiul Modern. Înregistrările sunt puse chiar de către institut.

Același sfat îl adresez tuturor scepticulor, inclusiv lui Vasile Bănescu, purtătorul de cuvânt al Patriarhiei.

Print Friendly, PDF & Email
Acest articol a fost publicat în Articole, COVID. Salvează legătura permanentă.

2 răspunsuri la Am devenit vedetă

 1. Marturisitor spune:

  Tine-o așa Parinte!
  ADEVARUL doare!
  Multi nu stiu sau nu sunt luminati de D-zeu sa ințeleaga.
  Întunericul a pus stapânire pe majoritatea oamenilor.
  Doar prin întoarcerea catre TATAL CERESC, DUMNEZEUL si STAPANUL nostru, se mai pot schimba lucrurile.
  Numai EL mai poate face ceva…
  Conducatorii guvernelor, presei si majoritatea institutiilor sunt stapaniti din necredinta de Satana.
  Satana îi dirijeaza, el le sune ce sa faca, fara sa-si dea seama ei. Nu stiu si nu înteleg lucrurile astea cei fara D-zeu.
  Numai prin Duhul Sfant este cineva bun.
  „Nimeni nu poate sluji la doi stăpâni. Căci sau va urî pe unul şi va iubi pe celălalt; sau va ţinea la unul şi va nesocoti pe celălalt. Nu puteţi sluji lui Dumnezeu şi lui Mamona” (Matei 6:19-24.)
  Misiunea omului pe pamant este mântuirea sufletului!
  Domnul nostru ISUS HRISTOS si MAICA DOMNULUI sa te ocrotesca, sa poti marturisii adevarul!

  • Teodosie Paraschiv spune:

   Frate drag, iarta-ma ca am intarziat. Am avut si alte lucruri de facut. Oricum, te invit sa asculti predicile mele. In minutele care urmeaza voi publica doua predici pe care le-am tinut in octombrie. Astept impresiile tale. Toate cele bune!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *