Dr. Roberto Petrella: Prefer să mor decât să fac acest „vaccin”!

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Acesta este un avertisment important făcut de către Dr. Roberto Petrella. Descărcați acest video și distribuiți-l celor dragi.

Acesta este un document ce urmează să vi-l citesc pe care nu trebuie doar să-l discerneți ci să și țineți cont de el. Media, televiziunile, politicienii nu vă vor spune niciodată ceea ce vă spun eu. Italienilor, ascultați cu atenție! COVID-10 înseamnă certificat de identificare vaccinală cu inteligență artificială și „19” reprezintă anul în care a fost creat. Covid-19 nu este denumirea virusului, fiți atenți! Este mai degrabă numele planului internațional pentru controlul și reducerea populației, ce a fost dezvoltat în ultimul deceniu și lansat în 2020. Ce reactivează virusul este plafonul de sistem imunitar în care se află, slăbit de vaccinările anterioare. Ceea ce intenționează să injecteze în noi este cel mai îngrozitor „vaccin” al tuturor timpurilor. Este, efectiv, o coborâre în iad, cu scopul de depupulare masivă a populației cu 80%.

Nu vă testați! Testele nu sunt eficiente! Am spus asta și o s-o repet întotdeauna exact cum au spus și producătorii de teste: niciunul dintre teste nu este capabil să detecteze în mod corect virusul SARS-COV-2. Aceste teste pot doar să detecteze o infinitate de viruși mici sau celule moarte care fac deja parte în mod natural din microbiota noastră. Oamenii testați vor apărea pozitiv la testare din ce în ce mai mult, aproximativ 90% dintre ei.

Acesta este obiectivul lor și de aceea au început să testeze și copii. În 11 mai, nicio televiziune, nicio presă sau canal italian nu au spus faptul că în Franța a fost impusă testarea obligatorie în toate școlile. Au fost aproape 700.000 de teste în fiecare săptămână. Din nefericire, absolut nimeni nu a vorbit despre asta. Astfel, odată ce copilul tău este testat, părinții și toate celelalte contacte din familie sunt obligatoriu testate.

Fiți atenți italienilor! Ascultați! NU dați ascultare șarlatanilor, ignoranților care resping adevărul. Vă reamintesc faptul că NU suntem bolnavi! Din contră, suntem purtătorii sănătoși ai unui virus. Dacă ești purtător al virusului nu înseamnă neapărat că ești bolnav; ești sănătos și bine. Dar toată lumea va testa pozitiv. Fiți atenți, de fapt, vă pun să repetați testul de 2 sau 3 ori. Toți angajații publici, mai ales cei care lucrează în sistemul medical, sunt testați în fiecare lună. Tot ce trebuie să obțină este asta: să facă pe toți oamenii să creadă că sunt bolnavi. Dacă ești testat pozitiv, ești automat considerat un pericol.

Fiți atenți, italienilor!, ascultați-mă! Să refuzați testarea este singurul mod prin care putem evita să fim vaccinați! Odată vaccinați, vom fi slăbiți, extrem de bolnavi și vom fi conduși spre moartea noastră!

Singura soluție pentru a salva omenirea, și mai ales poporul italian, este să îi facem pe oameni să înțeleagă faptul că nu trebuie să se testeze.

Nu vă testați! Nu le dați ceea ce vor, nu cădeți în capcana lor! Vă spun acestea ca să nu spuneți mai încolo că nu ați fost avertizați! Covid-19 înseamnă program de exterminare în masă.Nu vă testați! Este singurul mod prin care vă puteți salva!

În televiziune, nenorociții aceștia nu au spus și nu vor spune nicodată adevărul! De asemenea, politicienii se comportă nesincer. Mai mult de atât, chiar ministrul sănătății este doctor. Colegule, trebuie să-ți fie mare rușine de tine!

Majoritatea nevaccinaților vor înceta să mai existe pentru societate. Nu o să avem voie să călătorim fără vaccin, nu o să avem voie să mergem la cinema și în curând nu o să ne lase să ieșim din casă fără vaccin. Asta se întâmplă deja în anumite orașe din China, Spania împreună cu Argentina și alte țări latine sunt țările cu cele mai multe teste făcute.

Toate au fost deja programate în companiile producătoare de vaccinuri și mass-media.

Prefer să mor decât să fac acest „vaccin”!

Vă salut!

Tot ce spune el pentru italieni, spun și eu pentru români. Nu vă vaccinați!

Fiți fără frică! Fiți gata să vă apărați libertatea cu orice preț.

Print Friendly, PDF & Email
Acest articol a fost publicat în Articole, COVID și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *