Extratereștri și campania de vaccinare la nivel mondial

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

În octombrie 2021, publicația ReporterIS m-a transformat în vedetă la nivel național. Scopul articolului a fost denigrarea și discreditarea mea, dar și un atac indirect la adresa Bisericii Ortodoxe Române. Autorul articolului, pe nume Cezar Moraru, consideră că

„Predicile de liturghie ale călugărului cu grad înalt sunt stupefiante: vorbește ore întregi enoriașilor despre Guvernul Mondial creat de extratereștri, despre controlul oamenilor prin cipurile din vaccin și despre magneți la locul injecției.
El spune, duminică de duminică, sutelor de enoriași: „Te vaccinezi, ți-ai semnat condamnarea la moarte. Să nu vă otrăviți copiii!”

Astăzi aș dori să dezvolt această temă, pe care în predici nu am avut cum să o documentez. Aici în scris, vă pot oferi o parte din bibliografie.

Instituirea unei noi ordine mondiale și a unui guvern mondial sunt teme la ordinea zilei. Dacă în urmă cu 30 de ani subiectul putea fi încadrat la „teoria conspirației”, astăzi reprezintă politici publice despre care auzim zilnic vorbindu-se în mass-media. De asemenea, controlul oamenilor prin cipuri implantate este un subiect amintit de multe ori de Klaus Schwab, fondatorul Forumului Economic Mondial. Pe aceeași linie merg și transumaniștii Elon Musk, fondatorul companiei NeuraLink [18] și Ray Kurzweil, director la Google. Cel din urmă este de părere că:

„În anii 2020, în scopuri medicale va începe utilizarea nanomașinilor medicale. În special, nanoboții vor fi capabili să asigure cu hrană celulele umane, precum și elimina deșeurile. Ele vor produce, de asemenea, o scanare detaliată a creierului uman, care va permite să înțelegem detaliile funcționării sale.”

Mai exact este vorba de nanoroboții injectați prin vaccinuri.

„În anii 2030 nanomașinile vor fi introduse direct în creier, punând în aplicare „primirea” și „emanarea” semnalelor arbitrare din celulele creierului.”

Cu asta se ocupă de acum Elon Musk și compania sa NeuraLink. Tehnologia este deja folosită în scopuri militare, după cum aflăm de la dr. Charles Morgan [19] și dr. James Giordano [20]. Rețineți că cele două conferințe sunt ținute în fața militarilor de la Modern War Institut și sunt înregistrări oficiale.

Vă rog să urmăriți ce spune Albert Bourla, director executiv Pfizer, despre pastila electronică, care este un cip [23].

Ca o concluzie la cele prezentate până acum, politica pentru instituirea unei noii ordini mondiale și a unui guvern mondial nu este o presupunere a mea, ci o politică oficială a liderilor lumii. Și nu este o politică secretă. „Secret” este doar scopul real al acestei politici. Secret pentru cei care se informează numai de la TV și nu citesc istorie.

Apoi, faptul că se dorește controlul oamenilor prin cipuri este politica oficială a Forumului Economic Mondial, a Băncii Mondiale și a ONU. Cine vrea poate să se informeze de pe saiturile oficiale ale acestor instituții, la care se mai poate adăuga Alianța pentru Identitate Digitală ID2020 [21] și Working towards a legal identity for all – PwC [22].

Despre legătura dintre cipuri și vaccinuri veți afla în continuare, ca și despre legătura dintre guvernul mondial și extratereștri.

Hai să continuăm!

David Icke precizează că lumea a fost infiltrată de o forță non-umană, și asta de mii de ani. Șefii marilor companii IT sunt agenți ai fascismului. Sunt oamenii implicați în ritualuri satanice, pedofilie și abuzuri asupra copiilor. Încă și în zilele noastre ei, literalmente, sacrifică oameni, în special copii, pentru zei (demoni).
În trecutul îndepărtat era acceptabil să faci așa ceva la vedere, existau toate aceste ritualuri care se petreceau la vedere, toate aceste ritualuri de sacrificii. Apoi, după ce umanitatea s-a creștinat nu a mai acceptat aceste practici. Astfel, acum ele se practică în ascuns. Mulți oameni sunt implicați în acestea, inclusiv familia regală britanică.
Sume uriașe sunt cheltuite din averile bogătașilor pentru a avansa Agenda Cultului, în numele filantropiei. Acesta este motivul pentru care acești miliardari psihopați fără inimă înființează fundații de „binefacere”.[1]

„Există o cale de ieșire din asta. Dar numai dacă încetăm să ne mai supunem acestor psihopați. Suntem iubire și trebuie să avem inimile deschise, nu închise așa cum vor ei.” [1]

Într-un interviu din 2016, Klaus Schwab preconiza că în cca 10 ani oamenii vor fi implantați cu chipuri în creier sau subcutanat. Mai întâi vor fi implantate în hainele noastre, apoi subcutanat și în creier. Iar, „în sfârșit, poate că vor permite o comunicare directă între creier și lumea digitală. Ceea ce putem vedea este un fel de fuziune a lumii fizice, digitale și biologice”. Roboții nu vor fi sclavi sau simpli asistenți, ci vor fi un partener inteligent care învață.[2]

„A patra revoluție industrială va conduce la o fuziune a identităților noastre fizică, digitală și biologică.”[7]

Am aflat recent că Klaus Schwab are legături atât cu iezuiții, cât și cu naziștii. Iezuiții au preluat vechiul Imperiul Roman, iar acum controlează cea mai mare parte a lumii. De asemenea, adevărata lor religie ocultă e bazată pe iudaismul mistic (kabbalah). Este fondatorul Forumului Economic Mondial [10], dar și membru al unui ordin ocult satanist „Fraternitas Saturni”.[9] Ordinul magic german Fraternitas Saturni a fost fondat în 1926, și este un ordin satanic. Asta îmi aduce aminte de afirmațiile lui Călin Georgescu care îl consideră pe Klaus Schwab un neomarxist satanist.

„[la Davos] m-am întâlnit cu o altă specie, în nici un caz o specie umană. Pare puțin bizar, și îmi este egal ce cred unii și alții, mai ales astăzi. Pot să spun că eu îi cataloghez ca neomarxiști sataniști. Asta este cel puțin Schwab. […] Aici discutăm de o altă specie. Pentru că specia umană construită, și dată viață de Dumnezeu, nu poate să organizeze asemenea lucruri.”[11]

Într-un alt interviu, în care amintește despre cei care conduc lumea, spune următoarele:

„pentru că ceea ce se întâmplă astăzi nu este decât o dorință acerbă a unora pe care nu pot să-i numesc decât doar că poate sunt altceva decât oameni, pentru a stăpâni totul.”[12]

Atunci ce sunt acele ființe dacă nu sunt oameni? Gândul mă duce la afirmațiile lui David Icke, care, așa cum am memționat mai sus, ne atrage atenția că lumea noastră „a fost infiltrată de multă vreme de o forță non-umană, și asta de mii de ani”. Pare într-adevăr bizar, dar așa stau lucrurile. Lumea a fost infiltrată de ființe demonice, astăzi cunoscute sub numele de extratereștri. Știința actuală, numită exactă și pozitivă, întru totul materialistă, nu recunoaște existența lumii spirituale, și implicit existența lui Dumnezeu și a ființelor spirituale (ființe angelice și ființe malefice). Cu toate acestea, omenirea este pregătită de zeci de ani, prin filme, literatură SF, mass-media, ca să accepte presupusa existență a extratereștrilor.

În timp ce unii vor spune că acestea sunt povești, Vaticanul se pregătește de contactul cu extratereștri. Același lucru fac și guvernele. De asemenea, mai mult există catedre de exo-politică. La toate acestea am putea aminti și declarațiile multor foști ofițeri în armată sau serviciile de informații referitoare la contactele cu extratereștri. Cel mai mediatizat caz este cel al lui Haim Eshed – care a fost şeful programului de securitate spaţială al Israelului timp de trei decenii şi a primit de trei ori cea mai înaltă distincţie de securitate israeliană – care a susţinut că atât Israelul cât şi Statele Unite au contacte cu extratereştrii de ani de zile. Eshed, în vârstă de 87 de ani, afirmă că există o „Federaţie Galactică”. De când există aceste contacte aflăm de la alți ofițeri precum William Milton Cooper [13], fost ofițer de informații al Marinei SUA, Joseph Spencer, fost agent CIA [14], lt. col. Philip J. Corso [15], gen. Emil Străinu și mulți alții.

Un alt personaj care a adunat informații despre contactele cu extratereștri este Dr. Steven M. Greer. Și nu numai că a adunat informații despre extratereștri, ci este unul dintre cei care pretind că sunt în contact cu aceștia. Are vreo trei cărți traduse și în limba română. De asemenea, mai putem adăuga la această listă și pe Dalai Lama [17] .

Am amintit aceste lucruri pentru a înțelege mai bine cine conduce lumea. Dacă înțelegem că lumea este condusă de demoni – poți să le zici și extratereștri – atunci vei înțelege că ne aflăm într-un război spiritual, care are o parte văzută și una nevăzută. În acest context vei înțeleasă scopurile campaniei de vaccinare la nivel mondial.

Nanocipurile implantate în creier se vor conecta la Cloud (internet și inteligența artificială). Adepții acestei tehnologii pretind că oamenii vor putea descărca din Cloud orice informații, fără să mai fie nevoiți să învețe. Suntem înfricoșați cu tot felul de pandemii cărora le vom face față – spun ei – grație tehnologiei care ne va oferi medicamente minune împotriva oricărui fel de viruși: o pastilă care conține nanoboți programabili. [23] Amintiți-vă de ce spunea Albert Bourla. Nanoparticulele vor fi controlate cu ajutorul câmpului electromagnetic. [3] Asta mă duce cu gândul la ceea ce spunea dr. Pierre Gilbert în anul 1995 despre vaccinurile magnetice. [4] Această tehnologie va fi folosită pentru controlul oamenilor de la distanță și transformarea lor în niște automate biologice, sau mai exact în bio-mașini. Acestă nanotehnologie, injectată prin vaccinuri, va rămâne mereu în corpul oamenilor și va aștepta noi comenzi. Nanoparticulele vor comunica prin rețelele 5G.

Există două documente clasificate care dezvăluie planul de contaminare al oamenilor cu nanoparticule prin intermediul aerului, alimentelor, apei, a aditivilor alimentari și a ambalajelor, sau a detergenților. Unul din documente poartă numele „DTFN Estimates for Nano Domestic Quell. Phase 4 Updated Compliance”, al Departamentului de Apărare al SUA, din iunie 2013. Celălalt document spune că trebuie să existe mai multe medii de dispersie cu ajutorul companiilor Pepsi, Nestle, Coca-Cola, Danone, apa potabilă. Prin 5G, acești nano-roboți primesc ordine, le execută, apoi raportează ce au făcut. Acest program a început în 1995. [3] Aceste nanoparticule sunt pre-programate. Un raport dezvăluie că cel puțin 104 alimente, ambalaje alimentare și produse agricole conțin nano-ingrediente care sunt vândute la nivel internațional. Elon Musk și compania sa NeuraLink cercetează implantarea de cipuri în creier care să permită omului să controleze un calculator cu puterea minții.

Robert Spalding (USAF) afirmă că „5G înseamnă control total, dispariția oricărei intimități.” În lumea 5G nu vei avea șansa să ieși din sistem, deoarece 5G va fi activat peste tot. Și nici nu ai nevoie de telefon ca să ți se colecteze datele personale și orice mișcare faci. Dar nu vei ști nici cine deține datele tale. Vei fi urmărit peste tot.[5]

Dr. Carrie Madej compară ADN-ul nostru ca un program de calculator. Cu tehnologia ARNm poți adăuga sau poți scoate secvențe din genomul uman cu mare precizie. Poți lua o parte ca să o pui în alt loc, sau poți lua o secvență sintetică, sau dintr-un alt organism, să tai din genomul uman și să-l înlocuiești cu altceva. Când faci aceasta îți rescrii codul genetic, ca și când ai rescrie programul tău software. Întrebarea este cât de mare trebuie să fie schimbarea ca organismul să nu mai fie considerat uman.

Este important de discutat pentru că se încearcă implementarea acestei tehnologii în acest an. Nu se poate breveta ceea ce este natural, însă se poate breveta ceea ce este creat și modificat. Un exemplu ar fi Monsanto. Vaccinurile sunt concepute pentru a ne transforma în organisme modificate genetic. [6] Și gen. Emil Străinu atrage atenția asupra faptului că persoanele vaccinate la nivel mondial sunt produse, bunuri brevetate, conform legislației din SUA. Conform celor de mai sus, persoanele vaccinate nu mai sunt oameni. Printr-o vaccinare cu ARNm, persoana încetează să mai fie om și devine proprietatea titularului brevetului de vaccinare, modificat genetic, pentru că au propriul lor genom și nu mai sunt umani, ci transumani. Deci o categorie care nu se află în drepturile omului, astfel se pierde calitatea de om natural și toate drepturile aferente. Acest lucru se aplică la nivel mondial, iar brevetele sunt supuse legislației SUA. [8]

În 2012, DARPA realizează o interfață creier-mașină care este inteligență artificială. Inteligența artificială și creierul uman vor forma o rețea neuronală și prin urmare au posibilitatea de a comunica numai prin gândire, sau să fie contralată de la distanță. DARPA a finanțat o companie (Profusa) care a produs asta. Substanța se numește hidrogel. Această substanță este injectată pentru a putea monitoriza sănătatea unei persoane cu ajutorul unei aplicații instalate pe telefon. Acest hidrogel poate interacționa cu ADN-ul. Poate trimite informații direct și continuu la o inteligență artificială. Există o aplicație Cobra 19. O puteți dezactiva, dar nu o puteți șterge.[6] Aceste vaccinuri modifică ADN-ul în mod ireversibil.

Pentru astăzi este de ajuns. Voi continua mâine cu noi informații despre ființele non-umane care a infiltrat lumea și o conduc din umbră.

Bibliografie

[1] David Icke, despre sistemul demonic care conduce lumea, https://codulbibliei.editura-fotini.ro/blog/wp-content/uploads/2022/02/di.mp4
[2] Klaus schwabe, despre interconectarea lumii fizice digitale si biologice, https://codulbibliei.editura-fotini.ro/blog/wp-content/uploads/2022/02/ks-interconectare.mp4
[3] Nanoparticule și controlul ADN-ului, https://conferinteindirect.files.wordpress.com/2022/02/npcadn.mp4
[4] Pierre Gilbert, Vaccinurile magnetice (1995), https://codulbibliei.editura-fotini.ro/blog/wp-content/uploads/2021/11/Dr-Pierre-Gilbert-1995-Magnetic-Vaccines.mp4
[5] Robert Spalding (USAF), despre rețelele 5G și digitalizare, https://conferinteindirect.files.wordpress.com/2022/02/rs-despre-digitalizare.mp4
[6] Dr Carrie Madej despre efectele vaccinurilor ARNm, https://conferinteindirect.files.wordpress.com/2022/02/drcm-ev.mp4
[7] Klaus Schwab, Marea resetare si despre fuziunea identităților (en), https://codulbibliei.editura-fotini.ro/blog/wp-content/uploads/2022/02/kwgr.mp4
[8] Emil Strainu, despre organismele modificate genetic prin vaccinare, https://codulbibliei.editura-fotini.ro/blog/wp-content/uploads/2021/11/01-emil-strainu.mp4
[9] Fraternitas Saturni, https://www.encyclopedia.com/science/encyclopedias-almanacs-transcripts-and-maps/fraternitas-saturni
[10] World Economic Forum, https://www.weforum.org/
[11] CANAL 33: Marea resetare mondială, invitat dr. Călin Georgescu, emisiune transmisă live pe 25 noiembrie 2020, https://www.youtube.com/watch?v=gC4vG0bnFR4
[12] Aleph News: Călin Georgescu, propunerea AUR pentru funcţia de premier, explică de ce nu crede în Covid-19, https://www.youtube.com/watch?v=tRkGmPqMuI4
[13] William Milton Cooper Behold a Pale Horse Feb 23, 1991 Full Lecture, https://www.youtube.com/watch?v=EZr-qwMYVL8
[14] Man in black – Joseph Spencer la https://www.youtube.com/watch?v=oRpn7hfNT08
[15] Philip J Corso, Roswell & Alien Technology FULL DOCUMENTARY, https://www.youtube.com/watch?v=EOnroy_3X98
[16] https://t.me/QRomaniaoficialmareatrezire
[17] https://worldnews24.net/dalai-lama-a-vorbit-despre-extraterestrii-vizitatorii-din-alte-galaxii-sunt-ca-noi/
[18] NeuraLink, https://neuralink.com/
[19] Dr. Charles Morgan, „On Psycho-Neurobiology and War”, https://www.youtube.com/watch?v=cTtIPBPSv0U
[20] Dr. James Giordano, „The Brain is the Battlefield of the Future”, https://www.youtube.com/watch?v=N02SK9yd60s
[21] Alianța pentru Identitate Digitală ID2020, https://id2020.org/digital-identity
[22] Working towards a legal identity for all – PwC, https://www.pwc.com/gx/en/about/stories-from-across-the-world/working-towards-a-legal-identity-for-all.html
[23] Albert Bourla, director executiv Pfizer, despre pastila electronică, https://codulbibliei.editura-fotini.ro/blog/wp-content/uploads/2022/02/ab-pe.mp4
[24] Steven M, Greer, https://www.youtube.com/watch?v=oaZsOl3ga7M

Print Friendly, PDF & Email
Acest articol a fost publicat în COVID, noua ordine mondiala și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *