Mitropolitul Ambrosie, către uneltele diavolului din Sinod: Neglijați Împărtășania și predicați vaccinarea

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Un episcop grec crede că ierarhii Sinodului grec care promovează necesitatea vaccinării au devenit mai degrabă reprezentanți ai lui Mițotakis decât ai lui Hristos. Fostul Mitropolit de Kalavryta Ambrosie al Bisericii Ortodoxe a Greciei a declarat că episcopii Bisericii Ortodoxe a Greciei au abandonat Împărtăşania cu Trupul şi Sângele lui Hristos şi promovează vaccinarea împotriva coronavirusului, relatează Romfea.

Mitropolitul Ambrosie, în adresarea sa către Sinodul Bisericii Ortodoxe a Greciei, întreabă dacă „sprijinul înverşunat al episcopilor pentru impunerea vaccinului credincioşilor nu-i transformă oare într-o unealtă a diavolului? Ați abandonat eforturile de a vaccina credincioșii cu Vaccinul numit Trupul și Sângele lui Hristos și cu o perseverență fără precedent vă angajați în promovarea Vaccinului lui Mițotakis!”, a spus arhiereul.

El crede că din reprezentanții Mântuitorului Hristos, ierarhii Bisericii Ortodoxe Greceşti care susțin promovarea vaccinurilor ,,au devenit reprezentanți ai serviciului public de sănătate. Neglijați grija pentru suflet și vă preocupă doar trupul! I-ați alungat pe credincioși din casa Domnului! Bisericile sunt goale! V-ați păstrat și ați făcut rău Bisericii Mame!”, a scris Mitropolitul Ambrosie.

Mai devreme, UJO a informat că la 14 ianuarie 2022, fostul Mitropolit Ambrosie de Kalavryta a făcut apel către Sinodul Bisericii Ortodoxe a Greciei și a rugat să fie considerat „nebun pentru Hristos”, deoarece nu înțelege necesitatea vaccinării.

Sursa: Ortodoxia în catacombe

Preluare de pe UJO

În cartea Adevărul despre vaccinurile anti-COVID19 și scopurile ascunse ale campaniei de vaccinare la nivel mondial, am atras atenția asupra faptului că toți cei care susțin campania de vaccinare slujesc demonilor, și se fac părtași la genocid.

Așa-zisele vaccinuri sunt otrăvuri. Sunt seruri care conțin ARNm, secvențe din virusul HIV, oxid de grafen și nanotehnologie. Prin injectarea cu aceste seruri oamenii sunt transformați în ființe hibride, însemnate cu semnul demonilor. ARNm are rolul de a inhiba, printre altele gena WMAT2, care este responsabilă de sentimentele religioase. Prin modificarea ADN-ului uman, numele lui Dumnezeu (Creatorul) înscris în ADN este șters.Scopul este deconectarea omului de la comunicarea cu Dumnezeu.

Omul este creat de Dumnezeu ca templu al Duhului Sfânt. Trupul omului este compatibil cu primirea acestui har. Însă prin schimbarea ADN-ului se urmărește pângărirea acestui templu al Duhului Sfânt, în așa fel încât omul să nu mai poată primi harul dumnezeiesc.

Neomarxistul satanist Klaus Schwab afirmă că „a patra revoluție industrială va conduce la ofuziune a identităților noastre fizică, digitală și biologică.

Mai jos aveți un exemplu despre cum se pregătesc liderii lumii și pe cine slujesc de fapt.

Satanistul Klaus Schwab face parte din din ordinul magic german Fraternitas Saturni, fondat în 1926 de Eugen Grosche alias Gregor A. Gregorius și alți patru. Este unul dintre cele mai vechi grupuri magice care funcționează continuu din Germania. Loja este, după cum afirmă Gregorius, „preocupată de studiul ezoterismului, misticismului și magiei în sensul cosmic”. Astăzi scopul acestui ordin este de a închina omenirea demonilor. Nu este nici o exagerare. Grupul este satanic. Mai rău este că acești sataniști formează liderii guvernelor și conduc lumea spre satanizare.

Pentru mai multe informații vezi:

Klaus Schwab face parte din Frăția Saturnienilor, similară francmasoneriei
Encyclopedia.com, fraternitas Saturni

Klaus Schwab recunoaște într-un interviu televizat că serurile mARN editează ADN-ul uman!

Klaus Schwab în dialog cu Ursula von der Leyen, ianuarie 2022 la Davos:

”Vreau să subliniez ce aţi zis despre Legea Cipurilor, pentru că e un pas important pentru crearea creierului fizic pentru digitalizare şi pentru a putea fi localizat în Europa”.

Sper să vă lămuriți că lumea este condusă de sataniști care au ca scop predarea omenirii demonilor și pregătirea terenului pentru venirea fiului lui Satan, Antihristul.

 

Print Friendly, PDF & Email
Acest articol a fost publicat în COVID. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *