Extratereștri și campania de vaccinare la nivel mondial (II)

Pilda pe care am ascultat-o citită la Sf. Liturghie, din Sf. Evanghelie după Luca cap. 15, ne cheamă pe toți la pocăință, adică la schimbarea felului de a gândi, de a ne comporta și de a fi. Suntem chemați să pune din nou început bun vieții noastre. Dar ce înseamnă pocăință? Ce înțelegem prin pocăință?

Pocăința este un proces în care putem observa trei etape principale, sau pași. Primul este venirea în sine, conștientizarea stării în care te afli, pasul doi este luarea horărârii de schimbare, iar pasul trei cuprinde trecerea la acțiune. Așadar, pocăința nu se rezumă doar la a conștientiza strarea în care te afli și la a dori o schimbare, ci mai are nevoie de trecerea la acțiune.

Astăzi suntem chemați cu toții să trecem la acțiune. A conștientiza doar că lumea în care trăim merge din rău în mai rău, și să dorim ca ceva să se schimbe în bine, nu este suficient. Nu putem schimba lumea și nimic din ceea este exterior nouă. Ceea ce putem schimba este doar interiorul nostru, felul nostru de a ne raporta la realitatea din jurul nostru. Schimbăm lumea în măsura în care ne schimbăm pe noi. Dar pentru asta ni se cere să trecem la acțiune.

În acest context vă voi prezenta subiectul de astăzi. Amintiți-vă că primul pas este conștientizarea stării în care ne aflăm, abia mai apoi găsim puterea și motivația de „a acționa”.

Am constatat de multe ori că oamenilor le este frică să cunoască realitatea lumii în care trăiesc. Preferă să bage capul în nisip, crezând că așa sunt mai în siguranță. Își acoperă ochii, își astupă urechile și gura doar ca să nu fie obligați să părăsească zona de confort. Până și a gândi le este frică. Dintre aceștia unii m-au întrebat de ce le dezvălui oamenilor subteranele din istoria omenirii. „Nu mă interesează”, spun ei. ”Nu vreau să știu de astfel de lucruri. Nu mă privesc. Ce treabă am eu cu ele?”

Cu asemenea oamenii este greu, să comunici, apoape imposibil. Le spui că sunt pe marginea prăpăstiei și nu vor să audă. Te consideră pesimist. Dacă le spui că plouă, ei îți vor spune că ești pesimist. Dacă le spui că după colț îi așteaptă o primejdie, te judecă la fel. Dacă le spui că mântuirea le este în primejdie, își astupă urechile.

Dar, hai să recapitulăm ceea ce am spus despre extratereștri. Nu este vorba de literatură SF sau presupuneri, ci de declarațiile mai multor cercetători, foști militari sau lideri spirituali.

David Icke este de părăre că lumea a fost invadată de ființe non-umane. [1]
Călin Georgescu afirmă într-un interviu că la Davos s-a „întâlnit cu o altă specie, în nici un caz o specie umană. Sunt altceva decât oameni”. [2][3]
Haim Eshed, fost şeful programului de securitate spaţială al Israelului afirmă într-un interviu că există o federație galactică și că guvernele SUA și Israel sunt în contact cu extratereștri din Federația Galactică. [4]
William Milton Cooper, fost ofițer de informații al Marinei SUA dezvăluie informații despre contactele guvernului SUA cu extratereștri și despre noua ordine mondială.
Joseph Spencer, fost agent CIA – vorbește despre extratereștrii care colaborează du guvernul SUA și despre oamenii în negru, precum și despre planul de reducere a populației prin contaminare. [5]
– lt. col. Philip J. Corso vorbeste despre tehnologia recuperată de pe navele extraterestre și despre cercetările de inginerie inversă. [6]
– gen. Emil Străinu a scris mai multe cărți în care vorbește despre diferitele rase de extratereștri. [7]
– Dr. Steven M. Greer vine cu multe informații despre contactele cu extratereștri și proiectul de demascare colaborării dintre extratereștri cu grupuri malefice din industria militară. [8]
Dalai Lama afirmă că extratereștri există. [9]

Acestea sunt doar câteva exemple de la care fiecare poate continua cu propria cercetare.

Dar, dacă există ființe extraterestre, atunci cine sunt și de unde vin? Răspunsul dat de aceste ființe este că ele vin de pe alte planete, din sistemul nostru solar sau din alte galaxii. Ceea ce am observam pe parcursul cercetării este faptul că acești „extratereștri” comunică telepatic prin diverși mediumi sau diverse tipuri de comunicări astrale.

O altă caracteristică a acestor extratereștri este aceea de materializare și dematerializare. Mai mult, ei nu comunică cu oricine, ci numai cu o anumită categorie de persoane. Despre acestă caracteristică amintește și dr. Stevem M. Greer în cărțile sale. Așadar, avem de a face cu niște ființe misterioase, care se dau drept ghizi spirituali, veniți din alte galaxii și care dețin tehnologie avansată și capacitatea de materializare și dematerializare, sau altfel spus de a trece dintr-o dimensiune în altă dimensiune. În limbaj cuantic, extratereștrii pot trece dintr-un univers în altul după bunul plac.

Leo Zagami, un fost illuminati, în prezent convertit la sufism, într-un interviu, datând din 2007, a dezvăluit faptul că cercurile New Age sunt influenţate de grupările satanice, AMORC, OTO, martinişti, rosicrucieni şi alte societăţi secrete. Ei cred că pot controla lumea prin ritualuri satanice. [10] La conducerea illuminati, spune Leo Zagami, există spirite, entităţi demonice, care îi controlează pe aceşti oameni. Printre multe alte lucruri
afirmă că

Noua ordine mondială foloseşte la implementarea fascismului la scară globală. Pentru atingerea acestui scop ei se folosesc de tehnologie, de alte modalităţi precum microcipurile, tehnologia de supraveghere şi aceasta pentru a controla toate aspectele vieţii noastre. În zilele noastre supravegherea video este generalizată şi astfel ajungem să nu mai dispunem de intimitate.”

De la un alt fost membri a unei societăți secrete spiritiste, pe nume Roger Morneau, din Canada, aflăm că

„membrii societăților secrete se închină lui Lucifer, pe care îl consideră un dumnezeu nedreptățit. Ei se mai închină demonului Nahuștan, amintit în II Regi 18, 4. Dintre acești oameni fac parte profesori, avocați, oameni de afaceri, doctori. Demonii promit și oferă putere celor care i se închină”.

El spune că nimeni nu întră în societatea secretă din Montreal decât invitat de spirite. Există zeci de mii de închinători la spirite în toată lumea. El a făcut aceste dezvăluiri într-un interviu ce poate fi găsit tradus în limba română pe youtube.com. [11]

Voi prezenta în continuare câteva din informațiile pe care Roger Morneau l-a făcut.

Există o mare controversă care are loc între forțele binelui și răului, între Hristos și Satana. Satana le spune că acest conflict se va termina în pace, și că Pământul va rămâne stăpânit de Satana, iar Hristos își va lua oamenii Săi pe o altă planetă din centrul galaxiei.
Și că Satana va domni veșnic alături de oamenii lui. Nu este singurul care vorbește despre existența acestei controverse. Eu am aflat personal despre această controversă de la o persoană, probabil medium, prin anul 1991, într-un contextul în care acea persoană dorea să-și publice revelațiile și să le facă cunoscute serviciilor secrete CIA și KGB. Înclusiv Otroc Veaceslav (Înger rus) și părintele Elpidie vorbesc despre acest război între Satana și Hristos.

Sursele spiritiste îl proslăvesc pe Satana sau Lucifer, ca pe un dumnezeu al luminii, așa cum fac Helena Blavatsky, Alice Bailey, David Spangler, împreună cu toți spiritiștii, teosofii și adepții mișcării new age. Ce este interesant e faptul că în aceste medii demonii se dau drept extratereștri veniți de pe alte planete.

Avocata Constance E. Cumbey scrie în cartea sa Pericolele ascunse ale curcubeului, 1983:

Benjamin Creme, David Spangler, Alice Bailey, Helena P. Blavatski şi alţii au afirmat cu toţii că „iniţierea” va sta la baza religiei New Age. D. Spangler a definit iniţierea ca pe o punere în slujba lui Lucifer, iar cei care nu pot accepta nou zeu vor fi trimişi într-o altă dimensiune.” Este un mod frumos de a spune: „Dacă nu vă închinaţi noului Mesia a New Age (Antihristul), te vom urmări şi te vom ucide pe tine şi familia ta.” [12]

Din planurile Satanei fac parte înșelătoria New Age gloriose și Marele Consiliu al Satanei din anii 1700.

Pe la 1700, Satana și toate spiritele consilier au ținut un mare consiliu general, cu un singur scop în minte: „trebuie să ne pregătim pentru marea eră industrială, care urmează să vină curând în lume.” Și de asemenea Lucifer a prevăzut o altă eră care urma să vină după aceasta, când vor avea loc foarte multe descoperiri științifice de către oameni și ei vor intra într-o eră unică, care va schimba radical modul în care va trăi toată lumea. Și asta va pregăti, totodată, vremurile sfârșitului și sfârșitul marii controverse dintre forțele binelui și răului.

Morneau a mai aflat de la „Marele Preot” al acelei societăți secrete că

„Lucifer studiază și el Biblia și că el a găsit în cartea lui Daniel 12, 4, – acolo unde se vorbește despre vremea sfârșitului -, când cunoașterea omului va crește foarte mult. El a înțeles că noi ne îndreptăm spre acel punct. Și Satana, împreună cu toate spiritele consilier, trebuieau să-și schimbe modul lor de operare pentru a-i înșela pe oameni și să găsească șiretlicuri prin care oamenii să se descalifice singuri de a fi membri ai Împărăției lui Hristos.”

La sfârșitul consiliului ei au stabilit trei tehnici majore pe care noi trebuie să le urmăm.
1. ei vor avea grijă ca oamenii să fie determinați să creadă că Satana și îngerii lui nu există cu adevărat (ateismul).
2. să găsească o cale prin care să poată obține controlul total al minții oamenilor. Asta trebuia să se facă prin scoaterea hipnotismului afară din sfera ocultului și prezentarea lui ca o nouă știință în beneficiul omenirii.

„A sosit vremea în care Lucifer a hotărât că el trebuie să aleagă o persoană pentru a iniția acest lucru. Și pentru aceasta a fost ales Franz Mesmer, un doctor austriac. Mesmer a inițiat teoria numită «magnetism animal», denumită mai târziu mesmerism. Mesmer a fost convins de spirite să creadă că anumite persoane au o influență magnetică în interiorul lor, ca să spunem așa, care va face ca ele să aibă o mare putere asupra altor persoane, până acolo încât să le poată induce o stare de transă. La vremea aceea acest lucru era rar acceptat de oameni. Dar până când a murit în 1815, o mulțime de doctori din Europa foloseau hinotismul ca mijloc de anesteziere. Hipnotismul este același lucru cu mesmerismul.”

3. a treia strategie era să distrugă Biblia fără să o ardă. Strategia a fost una foarte interesantă, pentru că după Marele Consiliu din anii 1700, s-a decis că Satana se va ocupa personal de pregătirea și instruirea lui Charles Darwin în stabilirea principiilor teoriilor sale evoluționiste. De aceea el a fost pregătit de însuși Lucifer. La acea vreme Satana și spiritele consilier au înțeles că dacă o persoană era convinsă să creadă în teoria evoluționistă, asta își va pierde credința că lumea a fost creată în șase zile conform Bibliei, în căderea omului și planul de mântuire, înșelând-o în felul acesta.

Tehnicile alese de Lucifer pentru a îndepărta pe oameni de Hristos sunt:
ateismul,
hipnotismul (mesmerismul) și terapiile prin pase bioenergetice și
evoliționismul.

„Marele plan al lui Lucifer este pentru a strânge națiunile pământului în jurul cauzei sale, chiar înainte de marea controversă dintre forțele binelui și răului să se încheie. Și lucrul acesta se va face de o manieră unică. Acest mare plan va fi acceptat fără șovăire de către oameni deoarece spiritele demonice se vor da drept locuitori ai unei planete foarte îndepărtate ale galaxiei, care vin să avertizeze locuitorii planetei Pământ de distrugerea iminentă a planetei, dacă nu se vor lua măsuri serioase și concrete în acest sens pentru a evita acest lucru.”

Așadar, demonii se vor da drept extratereștri „buni” care vin de pe o planetă foarte îndepărtată din galaxie. Ce urmărește Lucifer? Strângerea națiunilor Pământului în jurul cauzei sale, adică instituirea unui guvern mondial. Tot auzim vorbindu-se în mass-media de noua ordine mondială și de un guvern mondial, dar nu nise spune nimic despre Lucifer și demonii săi care se află în spatele acestui plan. Iată, acum aflăm de la un fost spiritist despre legătura dintre guvernul mondial, extratereștri și Lucifer.

Marele Preot a mai spus:

„Spiritele vor promite, și promisiunea este un cuvânt mare, că dacă recomandările lor vor fi urmate cu grijă, ele îi vor ghida pe oameni într-o nouă eră (New Age) de pace și prosperitate în care nu vom mai fi războaie, nu va mai fi foamete, nu vor mai fi oameni care să-și facă rău unii altora. Vecinul își va iubi aproapele, și nu vor mai avea loc frământări sociale. Va fi o fericire perfectă timp de 1000 de ani. Asta au promis spiritele.”

Și exact despre asta este vorba în mișcarea New Age de azi.

Așadar, Lucifer urmărește instituirea unui guvern mondial, cu ajutorul adepților lui membri ai organizațiilor oculte sataniste. Pe lângă Roger Morneau mai sunt și alte persoane care dezvăluie legătura dintre demoni, extratereștri și instituirea unui guvern mondial. Informații mai multe puteți găsi în cartea mea Civilizații străvechi pierdute. Un punct de vedere ortodox.

William Cooper este de părere că „Guvernul Secret încearcă să implementeze public ideea unei apropiate invazii extraterestre pentru ca naţiunile întregii lumi să se unească într-un singur guvern mondial, cunoscut sub numele de noua ordine mondială.”  Conform lui Joseph Spencer, fost agent ultra-secret al CIA această înscenare se va pretrece în anul 2024, şi va folosi tehnologia holografică Sky Beam. [13]

Suntem în pragul unei noi ordini mondiale, a instaurării unui guvern mondial şi a marei resetări care va însemna schimbarea bazelor economiei mondiale şi trecerea la un sistem digital de tranzacţii financiare care va avea la bază identificarea biometrică a tuturor oamenilor din lume, ca nimeni să nu poată cumpăra sau vinde decât dacă are semnul acestui nou sistem de tranzacţii financiare. Vor exista mai multe faze până la implementarea versiunii finale a sistemului.
Lumea este într-o profundă schimbare, care va transforma omenirea total în următorii ani, mai exact până în anul 2030. Un an de referinţă, tot mai des amintit este anul 2025, un an de mari schimbări de care aminteşte şi ocultista Alice Bailey.

Înainte de a încheia o să mai dau un citat din cartea Civilizații străvechi pierdute. Un punct de vedere ortodox.

„De la Dr. Steven M. Greer, fondatorul Centrului pentru Studiul Inteligenţei Extraterestre (CSETI), aflăm multe alte detalii interesante legate de acest subiect. Conform mărturiilor sale, extratereştrii pot apărea atât în vis, sau în viziuni, cât şi în materializări de diferite forme. Fenomenul are o legătură strânsă cu planul spiritual şi planurile subtile de manifestare care cad sub simţuri. Există un război nevăzut între îngeri şi demoni, cei din urmă prezentaţi ca entităţi extraterestre.

Din informaţiile prezentate transpare lupta pentru controlul omenirii de către forţe malefice, demonice, o lucrare ce se desfăşoară de mii de ani. Ca şi în trecut, aceste forţe malefice se folosesc de tehnologie pentru a căpăta controlul asupra omenirii [21]. Din dezvăluirile făcute de diverşi martori reiese că guvernul din umbră şi chiar liderii
marilor puteri au avut şi au legături cu aceste entităţi extraterestre de la care primesc instrucţiuni privind orientarea politicii mondiale spre un control total şi spre un guvern mondial [15][16][17][18]. De pildă, pe 28 iunie 2016 Jean-Claude Junker, preşedintele Comisiei Europene vorbind în Parlamentul european despre BREXIT a spus:

«Să nu facem greşeli, cei care ne privesc de la distanţă sunt îngrijoraţi. I-am întâlnit şi am ascultat câţiva lideri de pe alte planete. Sunt foarte îngrijoraţi şi se întreabă care va fi cursul UE.» [14]

Pentru a nu lungi prea mult articolul, voi reveni cu detalii și o completare a bibliografiei într-un alt articol. Până atunci, lectură plăcută.

Bibliografie

[1] David Icke, despre sistemul demonic care conduce lumea, https://codulbibliei.editura-fotini.ro/blog/wp-content/uploads/2022/02/di.mp4
[2] CANAL 33: Marea resetare mondială, invitat dr. Călin Georgescu, emisiune transmisă live pe 25 noiembrie 2020, https://www.youtube.com/watch?v=gC4vG0bnFR4
[3] Aleph News: Călin Georgescu, propunerea AUR pentru funcţia de premier, explică de ce nu crede în Covid-19, https://www.youtube.com/watch?v=tRkGmPqMuI4
[4] https://www.nbcnews.com/news/weird-news/former-israeli-space-security-chief-says-extraterrestrials-exist-trump-knows-n1250333
[5] Man in black – Joseph Spencer la https://www.youtube.com/watch?v=oRpn7hfNT08
[6] Philip J Corso, Roswell & Alien Technology FULL DOCUMENTARY, https://www.youtube.com/watch?v=EOnroy_3X98
[7] https://www.youtube.com/channel/UCVqjV3_MebKcLarA1xlkQnA/videos
[8] Steven M, Greer, https://www.youtube.com/watch?v=oaZsOl3ga7M
[9] https://worldnews24.net/dalai-lama-a-vorbit-despre-extraterestrii-vizitatorii-din-alte-galaxii-sunt-ca-noi/
[10] Leo Zagami despre controlul mondial, https://www.youtube.com/watch?v=QOHjitwMjjQ
[11] Mărturia unui fost francmason despre spiritism şi lumea închinătorilor la demoni, https://www.youtube.com/watch?v=oPs9VqYvLGM
[12] Teodosie Paraschiv, Civilizații străvechi pierdute. Un punct de vedere ortodox, Editura Meridiane Publishing, Iași, p. 318.
[13] Ibidem, p. 320.
[14] Ibidem, p. 94-95. Vezi și https://www.irishmirror.ie/news/weird-news/jean-claude-juncker-believes-aliens-8393248
[15] Erich von Daniker, Zeii nu ne-au părăsit niciodată, Editura Lifestyl, Bucureşti, 2018.
[16] Dr. Steven M. Greer, Adevărul ascuns. Informaţii interzise, Editura Daksha, Bucureşti, 2008.
[17] Cris Putnam & Thomas Horn, Exo Vaticana. Petrus Romanus. Project L.U.C.I.F.E.R. and the Vatican’s Astonishing for the Arrival of on Alien Savior, 2013.
[18] Emil Străinu, Generalul rus (KGB-FSB) Dimitrie Fonareff. Previziuni despre viitorul lumii şi al României, Editura Prestige, Bucureşti, 2017.
[19] Franz Mesmer, https://www.newworldencyclopedia.org/entry/Franz_Mesmer
[20] Charles Darwin, https://www.newworldencyclopedia.org/entry/Charles_Darwin
[21] Texe Marrs, Project L.U.C.I.D. – The Beast 666 Universal Human Control System, Living Truth Publishing, Austin, Texas, 1996.
[22] Mișcarea New Age, https://www.britannica.com/topic/New-Age-movement/Realizing-the-New-Age
[23] Alice Bailey, https://www.encyclopedia.com/science/encyclopedias-almanacs-transcripts-and-maps/alice-bailey
[24] David Spangler, https://en.wikipedia.org/wiki/David_Spangler
[25] Constance Cumbey, https://en.wikipedia.org/wiki/Constance_Cumbey
[26] Constance Cumbey, The Hidden Dangers of the Rainbow, https://www.pdfdrive.com/the-hidden-dangers-of-the-rainbow-the-new-age-movement-and-our-coming-age-of-barbarism-e158431554.html
[27] Ordo Templi Orientis, https://searchnewsglobal.wordpress.com/2014/01/13/misterioasa-organizatie-masonica-ordo-templi-orientis/
[28] Ordinul Roza-Cruce AMORC, https://amorc-romania.org/

Print Friendly, PDF & Email
Acest articol a fost publicat în Articole, COVID, noua ordine mondiala și etichetat cu , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *