Să postim împreună acest post, numai cu apă. Ziua 12

ora 09.07
Bun găsit tuturor! Am început ziua 12 de post numai cu apă. Astă noapte m-am culcat pe la ora 01.00 și m-am sculat pe la 08.30. Ieri am băut 5 litri de apă, iar astăzi doar 0,5 litri. Greutatea este 93,4 kg. Tensiunea este 128/76, iar pulsul 83. Tensiunea este bună, însă mă așteptam ca pulsul să fie mai mic. Menționez că dimineața când mă scol am o vagă senzație de amețeală, pentru o clipă nu mai vezi nimic. În rest mă simt bine. Parcă aș fi mai dormit un pic, însă este timpul să mă apuc de lucru.

Voi începe activitatea cu „Minutul cu Maxwell”, despre afirmare. Încurajarea, afirmarea sunt oxigen pentru suflet. Ele ne hrănesc, ne ridică și ne oferă speranță.

„Oamenii merg mai departe, fac mai bine și încearcă mai tare într-un mediu încurajator și afirmativ. Deci, cel mai bun lucru pe care îl poți face este să cauți constant acele momente bune și să le faci mai bune – asta înseamnă un mediu afirmativ.”

Al doilea cuvânt este despre credibilitate. Oamenii urmează doar lideri autentici și credibili. Dacă vrei să fii un lider credibil trebuie să fii deschis și sincer cu oamenii. Dacă vrei să fii un lider credibil, va trebui să ai și succese acumulate. Credibilitatea înseamnă că știu cum să fac asta. Nu poți să dai ceea ce nu ai. Ca să ai credibilitate ca lider, trebuie să fi avut deja succes ca să-l poți da mai departe și altora.

ora 12.56
Am băut până acum 1,5 litri de apă. Timpul a trecut repede. De dimineață lucrez la carte mai am un pic și termin de redactat o lecție. Asta este foarte bine. Vremea este frumoasă, dar este destul de frig. În căsă este cald și bine. Încă nu am verificat cum suport frigul după aproape două săptămâni de post, însă mâinile îmi sunt mai reci ca de obicei. Mă simt excelent!

ora 19.21
M-am luat cu lucrul și am uitat de jurnalul de post. Am lucrat intens la cartea de contabilitate. Astăzi am reușit să redactez două lecții și sunt mulțumit. Mai ales că mâine voi fi pe drum și nu voi mai avea timp de lucrat. Sper ca redactarea următoarelor lecții să meargă mai ușor. Până la această oră am băut aproape 3 litri de apă și mă simt excelent! Tensiunea este 127/76, iar pulsul 75.

ora 23.43
A trecut și ziua a doisprezecelea de post numai cu apă. Mă simt excelent! Am băut până la această oră 4 litri de apă. Mâine voi fi în călătorie și nu voimai putea consmna în jurnal în timpul zilei. Oricum, călătoria va dura cca 6 ore în care nu voi bea apă. După ce ajung la destinație voi recupera. Astăzi a fost o zi încărcată și nu prea am avut timp pentru a mai consemna gândurile mele.

Pe mâine! Vă doresc post ușor! Îndrăzniți! Se poate!

Print Friendly, PDF & Email
Acest articol a fost publicat în Postul cu apa și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.