Să postim împreună acest post, numai cu apă. Ziua 11

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

ora 08.33
Am început ziua 11 de post numai cu apă. Astă noapte m-am culcat pe la ora 01.00 și m-am sculat pe la ora 08.00. Ieri am băut 5 litri de apă, iar astăzi 0,7 litri de apă. Tensiunea este 116/76, iar pulsul 72. Aseară am vizionat documentarul Ucraina – Măștile revoluției, care durează 55 minute. Este un documentar francez excelent, al lui Paul Moreira, despre ce se întâmplă cu adevărat în Ucraina, realizat în 2016. Merită să fie văzut! Vă invit să-l vizionați și să trageți singuri concluziile. Înainte de culcare am citit viața Sf. Grigorie Palama.

În această dimineață mă voi pregăti pentr emisiune. Tema este tâlcuirea pericopei evanghelice din Duminica a doua din Post și viața Sf. Grigorie Palama.

ora 16.15
Iată că a trecut o bună parte din zi. Până la 13.00 m-am pregătit pentru emisiune, iar între 14.00 și 15.00 am fost la emisiune. A fost bine și sunt mulțimit de cum a fost. Am discutat pe marginea pericopei evanghelice din duminica a doua din Post și despre Sf. Grigorie Palama. Tema a fost despre credință și rugăciune. Până la această oră am băut 2,5 litri de apă. Mă simt excelent!

În continuare voi asculta „Minutul cu Maxwell”, despre împuternicire. Împuternicirea este să lași pe altcineva să primească laudele. Împuternicirea înseamnă să-i dai altcuiva o oportunitate. Împuternicirea înseamnă să deschizi ușile pentru oameni pentru a le îmbunățăți viețile.

„Începe să-i împuternicești pe alții – e un mod prin cre să-ți înlături nesiguranțele și un alt mod prin care să adaugi valoare oamenilor.”

Alt cuvânt a fost despre bunătate. Nu lăsa ziua să treacă fără a face o faptă bună.

Mă gândesc să continui lucrul la cartea de contabilitate. Timul limită este scurt și mai am destul de lucru ca să aduc cartea în forma finală.

ora 23.04
Mai întâi, până la această oră am băut 5 litri de apă și mă simt excelent. De la ora 16.00 până la ora 20.00 am lucrat la carte. Am mers bine și am terminat de redactat lecția. Sunt foarte mulțumit. Apoi am făcut o pauză și am stat la masă cu prietenii mei. Evident, meniul meu a constat din apă. Ce este interesant, e că în apă regăsesc tot ce doresc, sau ce este pe masă. Nu este vorba de poftă, ci de mulțumire. Pofta creează suferință, pentru că nu ai, însă eu am tot ce doresc. Mulțumesc lui Dumnezeu pentru toate. Mă simt mai bine decât atunci când mănânc. Sunt mai ușor, stomacul nu este greu, și nu simt nevoie de a mă odihni după masă. Astfel câștig mult timp. Timpul se dilată.

Când ești antrenat într-o activitate, timpul trece foarte repede. Însă, pe de altă parte, zece zile care au trecut par a fi o lună. Postul te scoate diin timp. Trăirea este inexprimabilă. O poți înțelege doar dacă o trăiești.

Iată, a trecut și ziua 11 de post numai cu apă. Mă simt excelent! Am scăpat de orice temeri. Omul poate trăi numai cu apă cel puțin 40 de zile. Atât am experimentat până acum.

Vă doresc post ușor, pace și sănătate!

Print Friendly, PDF & Email
Acest articol a fost publicat în Postul cu apa și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *