Jurnalul unui post de 40 de zile numai cu apă. Ziua 16

ora 07.30
Încep cu ajutorul lui Dumnezeu ziua 16 de post numai cu apă. Mă simt excelent! Am băut până la această oră 0,5 litri de apă. Tensiune este 100/61, iar pulsul 86. Greutatea este de 91,6 kg, aceeași cu cea de ieri dimineață. M-am culcat pe la ora 0.40 și am dormit bine. De ieri am început terapia prin sunete pentru prevenirea căderii părului, folosind frecvența de 880 Hz. Nu mă costă nimic, de ce nu aș încerca? Subiectul merită dezvoltat. Efectul muzicii asupra sănătății este de mult demonstrat. Una din dovezi o aflăm în Sf. Scriptură. David a folosit meloterapia pentru a-l liniști pe Saul.

ora 20.13
Acum vreo oră m-am întors din călătorie. Am băt până la această oră 2 litri de apă și mă simt excelent. Dar încă nu mi-a revenit total energia. Sper ca un următoarele ore să-mi revină. Acum am de gând să mă documentez mai profud despre terapia prin sunete.

ora 23.21
M-am luat cu studiul și am uitat să mai notez în jurnal. la pe mâine ceea ce doream să scriu astăzi. Închei ziua 16 de post numai cu apă cu o stare excelentă. Energia mi-a revenit și aș mai putea lucra, însă dimineață trebuie să mă scol mai devreme.

Print Friendly, PDF & Email
Acest articol a fost publicat în Articole, Postul cu apa și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.