Zeii sunt printre noi (X)

În ultimul an, de când am publicat cartea Civilizații străvechi pierdute. Un punct e vedere ortodox, am adunat noi informații legate de această temă. Ultimele două luni le-am dedicat lecturării a șapte cărți scrise de gen. Emil Străinu și apărute la Editura Darclee.

Pe lângă informațile deja cunoscute am avut ocazia să aflu multe informații inedite pentru mine. În primul rând, am rămas uimit de faptul că se vorbește despre cel puțin 170 de rase extraterestre care au avut sau încă mai au contact cu Terra. Pare incredibil, și foarte diferit de ceea ce promovează mediul academic sau mass-media principală.

De zeci de ani, se incearcă contactarea unor civilizații extraterestre, se cheltuie sute de milioane de dolari în asemenea programe de cercetare, fără nici un rezultat public, în timp ce extratereștri sunt printre noi de mii de ani. Ceva nu se leagă.

Îmi amintesc că în anii `60 – `70 se vorbea de colonizarea Lunii și a planetei Marte, până în anul 2000, și dintr-odata nu s-a mai auzit nimic. Au trecut 50 de ani, de când se pretinde că omul a pus piciorul pe Lună, iar de atunci nu observăm nici un progres. Deși tehnica de calcul, microelectronica și comunicațiile s-au dezvoltat exponențial odată cu trecerea timpului, totuși, oficial, în programele spațiale nu se anunță mari progrese.

Deși NASA și Pentagonul recunosc că există fenomeni aerospațiale neidentificate, totuși se abțin să spună ce sunt. Se abțin să spună că au de a face cu o tehnologie non-terestră. Termenul potrivit este cel de tehnologie „non-terestră”, întrucât am putea să avem de a face cu o tehnologie „extra-terestră” sau „intra-terestră”. Oricum, este vorba de o tehnologie de altă natură decât cea materială.

Să ne amintim de declarațiile lui Haim Eshed – care a fost șeful programului de securitate spațială al Israelului timp de trei decenii și a primit de trei ori cea mai înaltă distincție de securitate israeliană. El a susținut că atât Israelul cât și Statele Unite au contacte cu extratereștrii de ani de zile. Eshed, în vârstă de 87 de ani, afirmă că există o „Federație Galactică”.

Sau de afirmația lui Jean-Claude Junker, preşedintele Comisiei Europene, făcută în Parlamentul european pe data de 16 când a spus:

„Să nu facem greşeli, cei care ne privesc de la distanţă sunt îngrijoraţi. I-am întâlnit şi am ascultat câţiva lideri de pe alte planete. Sunt foarte îngrijoraţi şi se întreabă care va fi cursul UE.”

O asemenea afirmație are sens doar pentru cunoscători, restul lumii nici nu a auzit de ea.

Vă întreb, ce părere aveți de declarația lui Dimitri Medvedev, care afirmă că extratereștrii sunt printre noi? Această declarație a fost făcută pe 10 decembrie 2012.

Iată și transcriptul:

– Domnule prim-ministru, dvs. știți totul. Extratereștrii au vizitat Pământul?
– Vă spun pentru prima și ultima oară. Împreună cu valiza nucleară, președintele primește și un dosar Strict Secret. Acest dosar se ocupă cu totalitatea extratereștrilor care ne-au vizitat planeta. Raportul este furnizat de către serviciul secret care se ocupă de supravegherea extratereștrilor pe teritoriul Rusiei. Imediat după alegeri, președintele primește, împreună cu valiza cu botonul nuclear și dosarele privitoare la fenomenul OZN. Pentru a vă lămuri în detaliu vă recomand să vizionați seria dedicată fenomenului OZN, Man in Black!
– Sunt mulți printre noi. Cât de mulți sunt?
– Câți sunt printre noi, nu îți pot spune. S-ar instala panica!

Mai jos aveți o declarație asemănătoare.

Declarațiile acestor personalități politice nu seamănă deloc cu ceea ce predă sistemul de învățământ, sau învățătura marilor religii. Omenirea a fost manipulată să creadă doar în materialism. Iar cei care acceptă teoretic existența unor civilizații extraterestre nu realizează încă efectul unei asemenea realități. Unii neagă existența extratereștrilor, iar alți acceptă posibila lor existență cu multă pasivitate. Însă, situația este mult mai delicată.

Analizez aceste informații din punct de vedere creștin, fără a pune la îndoială învățătura biblică. Însă îmi dau seama că teologia oficială a fost și este cenzurată, de cel puțin câteva sute de ani de când ierarhia Bisericii a început să fie controlată de masonerie. Nu vă mirați! Acesta este adevărul.

Printre toate aceste rase care ne vizitează de mii de ani, unele sunt benefice, altele nu interacționează cu oamenii, iar alte rase sunt extrem de malefice și urmăresc obținerea controlului asupra omenirii. Celor care privesc lucrurile superficial s-ar putea ca aceste afirmații să li se pară de domeniul science-fiction, însă realitatea este mult mai compleză.

Când pui cap la cap informațiile, îți dai seama că cu acest subiect nu este de glumă. Și o să vă explic de ce. În ultimul an am descoperit noi informații care dezvăluie faptul că omenirea este controlată din umbră de către entități non-terestre, din altă dimensiune. În termeni religioși am putea spune că avem de a face cu entități din lumea nevăzută.

Leo Zagami, fost membru illuminati, a făcut cunoscut public faptul că la conducerea illuminati se află spirite, entități demonice care controlează pe oameni. Satanismul a infiltrat și serviciile de informații care folosesc tehnologii pentru controlul populației, inspirate de demoni. „Tehnologia spiritelor” este ceva necunoscut populației de rând, este o tehnologie metafizică, nu este fizică. HAARP este o armă folosită pentru a influența câmpul biomagnetic din jurul nostru.

Elitele din fruntea nu aparțin unui rit anume deoarece acele persoane sunt sataniste. Iezuiții au infiltrat toate serviciile de informații CIA, MI6 și MI5.

Amintește și de OTO unde este folosită magia sexuală de gradele cele mai înalte din masonerie. Alister Crowley dorea să se identifice cu 666, astfel încât acesta să devină adevărata imagine antihristică a timpurilor sale. Leo Zagami a observat că satanismul controlează foarte mult francmasoneria. El zică că satanistul de care să te temi este acela care se îmbracă normal, are un serviciu bun, copii, și care poate fi profesor universitar, polițist, judecător, politician etc.

El afirmă categoric că noua ordine mondială este un complot satanic, despre care noi știm că are legătură și cu demonii deghizați în extratereștri.

Cavalerii de Malta, ca și iezuiții, controlează CIA și lucrează pentru Vatican și sioniști.

Cercurile New Age sunt influențate de grupările satanice. Asta transpare încă din scrierile lăsate de H.P. Blavatski și alți teosofi. Aceste organizații oculte, precum AMORC, OTO, martiniștii, rosicrucienii și alte societăți secrete cred că pot controla lumea prin ritualuri magice și satanice.

La începutul acestui an, am dat peste o altă mărturie care întăreşte spusele de mai sus. Este vorba de mărturia pe care o dă Ronald Bernard, fost bancher, care a ajuns la un nivel înalt în ierarhia afacerilor din sistemul bancar. [3] El descrie sistemul în felul următor. Deasupra guvernelor sunt corporaţiile, iar deasupra lor sistemul bancar. Peste sistemul bancar obişnuit se află băncile centrale, iar peste acestea Banca de Reglementare Internaţională, care are imunitate absolută. În vârful acestei piramide se află grupări satanice, care lucrează direct cu demonii şi le aduc jertfe omeneşti.

Am mai putea aminti încă o sursă, pe Ted Gunderson, fost ofiţer FBI. După ani de inverstigaţii, el dezvăluie faptul că FBI ascunde răpirile de copii care sunt transformaţi în sclavi sexuali sau sacrificaţi în ritualuri satanice.[4]

De la un alt fost membri a unei societăți secrete spiritiste, pe nume Roger Morneau, din Canada, aflăm că

membrii societăților secrete se închină lui Lucifer, pe care îl consideră un dumnezeu nedreptățit. Ei se mai închină demonului Nahuștan, amintit în II Regi 18, 4. Dintre acești oameni fac parte profesori, avocați, oameni de afaceri, doctori. Demonii promit și oferă putere celor care i se închină”.

El spune că nimeni nu întră în societatea secretă din Montreal decât invitat de spirite. Există zeci de mii de închinători la spirite în toată lumea. El a făcut aceste dezvăluiri într-un interviu ce poate fi găsit tradus în limba română pe youtube.com. [5]

În concluzie, reținem următoarele:
1. NASA și Pentagon recunosc existența fenomenelor aerospațiale neidentificate, dar se opresc aici;
2. Haim Eshed, fost șeful programului de securitate spațială al Israelului timp de trei decenii, afinmă că guvernele SUA și Israel au contacte cu extratereștrii de ani de zile;
3. Dimitri Medvedev, recunoaște că Pământul este vizitat de extratereștri, care mișună printre noi;
4. Jean-Claude Junker, preşedintele Comisiei Europene, afirmă în Parlamentul european că s-a întâlnit cu lideri de pe alte planete;
5. Leo Zagami, fost membru illuminati, dezvăluie legăturile dintre societățile oculte, serviciile secrete și satanism;
6. Ronald Bernard, fost bancher, afirmă că în vârful acestei piramide elitelor care conduc lumea se află grupări satanice, care lucrează direct cu demonii şi le aduc jertfe omeneşti;
7. Ted Gunderson, fost ofiţer FBI, confirmă faptul că FBI este implicat în ascunderea răpirilor și traficilui de copii folosiți ca sclavi sexuali sau sacrificaţi în ritualuri satanice;
8. Roger Morneau, fost mason spiritist, „membrii societăților secrete se închină lui Lucifer, pe care îl consideră un dumnezeu nedreptățit”.

Așadar, observăm că peste informațiile privind legăturile dintre satanism și grupările oculte care conduc lumea se suprapun informațiile despre extratereștri și colaborarea lor în ascuns cu guvernele lumii, sa mai exact cu elita care controlează guvernele lumii și promovează noua ordine mondială și instituirea unui guvern mondial.

Cu alte cuvinte, suntem implicați într-un război nevăzut cu mai multe rase de entități demonice, pe care, dacă doriți, le puteți numi și extraterestre, deși tot atât de bine pot fi intraterestre.

Întrebarea de final este: ce faci tu ca să reziști acestui război ce are ca miză sufletele oamenilor?

Bibliografie

[1] Ex Russian president Dmitry Medvedev talking about alien visitors, https://www.youtube.com/watch?v=dPigVM7mpAo
[2] Dimitri Medvedev – extratereștrii sunt printre noi, https://www.youtube.com/watch?v=eXrF0I99ibo sau https://www.youtube.com/watch?v=1cjWSAAipvM
[3] Ronald Bernard, Mărturia unui insider, https://www.youtube.com/watch?v=zZT_paHxf6g
[4] https://poruncaiubirii.agaton.ro/articol/3693/fost-ofi%C8%9Ber-ciainterviu-cutremur%C4%83tor-despre-pedofilie-copiidisp%C4%83ru%C8%9Bi-%C8%99i-uci%C8%99i
[5] Mărturia unui fost francmason despre spiritism şi lumea închinătorilor la demoni, https://www.youtube.com/watch?v=oPs9VqYvLGM

Print Friendly, PDF & Email
Acest articol a fost publicat în civilizatii stravechi, noua ordine mondiala și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

3 răspunsuri la Zeii sunt printre noi (X)

 1. cristina spune:

  In totdeauna solutia crestinului a fost trairea in Hristos si cu Hristos. Post si rugaciune. Daca mai aveti predici inregistrate pe anul acesta, as dori sa le ascult.

  • Teodosie Paraschiv spune:

   Asa este. Voi pune saptamana viitoare predicile pe blog. Multumesc ca mi-ati amintit.
   Toate cele bune!

  • Teodosie Paraschiv spune:

   Doamne ajuta. Am publicat patru predici de anul acesta pe pagina „Predici”. Toate cele bune!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *