Să postim împreună acest post, numai cu apă. Ziua 40

ora 07.44
Am început ziua 40 de post numai cu apă. Este ultima zi de post numai cu apă. De mâine încep revenirea din post. M-am culcat pe la ora 01.30 și m-am sculat la ora 07.20. Am dormit foarte bine. Ieri am băut peste 4 litri de apă, iar astăzi 0,5 litri de apă. Mă simt excelent! Încep activitatea cu „Minutul cu Maxwell” despre promisiuni. Gândește-te bine înainte să promiți ceva. Gândește-te dacă poți sau nu să împlinești ceea ce promiți.

„Data viitoare când ești cu cineva și încerci să clădești o relație, bazată pe valoare și încredere, și ajungi la puntea numită „promisiune”, asigură-te că o clădești bine și o treci până la capăt.”

Al doilea cuvânt este despre amânare. Oamenii de succes s-au autodisciplinat și au învins obiceiul amânării și cunosc puterea inițierii.

ora 16.24
Ziua a trecut repede. Am lucrat dimineață un pic la proiectarea unui chestionar, apoi am lucrat la înregistrarea unor acte contabile până pe la 15.40. Am continua până acum cu citirea corespondenței și raspunsul la unele email-uri. Acum mă voi odihni câteva minute. Mă simt excelent! Este ultima zi de post numai cu apă. De mâine încep programul de revenire din post.

Mâine voi bea ceai și supe strecurate, iar pe seară, poate o supă cremă de legume, fără pâine.

ora 20.08
Am lucrat până la ora 20.00 la inregistrarea de documente contabile. Pe astăzi am terminat.

ora 23.38
Iată că am ajuns, cu ajutorul lui Dumnezeu, la sfârșitul postului de 40 de zile numai cu apă. Mă simt excelent! Slavă lui Dumnezeu pentru toate. În continuare îmi doresc să păstrez un meniu simplu, cât mai simplu, compus mai mult din supe, ceaiuri și compoturi. Dacă voi reuși să implementez această nouă dietă, vă voi anunța.

Să știți că vom avea mare nevoie de asemenea exerciții de voință și de conștientizare. De voință, ca să simplificăm dieta, și de conștientizare, că putem trăi cu foarte puțină mâncare, sau chiar numai cu apă. Important este să nu intrăm în panică. Trăim vremuri tulburi și instabile, și oricând ne putem trezi cu o criză alimentară și energetică.

Amintiți-vă de aceste expperiențe ale mele. Amintiți-vă că se poate trăi numai cu apă, cel puțin 40 de zile. Dar dacă în meniu adăugăm ceaiuri și supe putem trăi luni de zile.

Secretul este să bei minim 3 litri de apă pe zi. Apa este esențială!

Chiar dacă postul cu apă s-a încheiat, postul continuă până în ziua Învierii Domnului. Va fi un post de revenire cu supe strecurate, ceai și supe cremă de legume.

Azi am băut cca 3 litri de apă.

Pe mâine!

Print Friendly, PDF & Email
Acest articol a fost publicat în Postul cu apa și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

5 răspunsuri la Să postim împreună acest post, numai cu apă. Ziua 40

 1. constantin spune:

  HRISTOS A INVIAT !

 2. Florea Anca spune:

  Sarut mana, parinte!
  Am citit cartea Dvs. despre civilizatii trecute si m-a impresionat foarte mult. Totusi as avea niste intrebari referitoare la planurile de depopulare si resetare.
  Nu inteleg nevoia ocultei de depopulare… Daca oamenii sunt ucisi in masa prin diferite metode ( pandemii, razboaie, calamitati, recesiune…), oare acesti oameni nu ajung in rai daca sunt spovediti si impartasiti? Adica ce castiga cel rau daca oamenii mor mai repede, de vreme ce nu are nici o garantie ca ei nu se mantuiesc. Tocmai actul de a fi ucisi constituie pentru oameni o modalitate de ispasire, cel putin partiala, deci sansele lor de mantuire cresc, nu scad…
  Daca doriti, va rog sa imi explicati care este ratiunea uciderii in masa a oamenilor, care astfel nu-si pierd sansa mantuirii, ci sunt ca niste victime intr-un razboi, deci dobandesc circumstante atenuante ale pacatelor lor…

  • Teodosie Paraschiv spune:

   Doamne ajuta si Hristos a înviat!
   1. Oculta este condusa de fiinte non-umane, adica de demoni. Acestia nu au emotii, dar se hranesc cu fricile noastre de tot felul.
   2. Oculta vrea Terra doar pentru ea. Restul oamenilor sunt consumatori de resurse. Vezi declaratiiile lui Jacques Attali sau ale satanistei Christine Lagarde care afirma că: „Batranii traiesc prea mult si este un risc pentru economia globala, trebuie facut ceva”.
   3. Cei care mor spovediti si imapartasiti se pot mantui, dar sunt foarte putini. Chiar si dintre crestini putini se vor mantui.
   Alegerea ne apartine!
   Dumnezeu nu voieste moartea pacatosului, insa oamenii aleg cele lumesti in locul celor spirituale.
   Cititi cartea „Adevarul despre vaccinurile anti-COVID și scopurile ascunse ale campaniei de vaccinare la nivel mondial”. O gasiți pe blog.
   Sper sa fi raspuns la intrebarea dvs.
   Toate cele bune!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *