Dr. Vladimir Zelenko, cel mai renumit medic din lume, a murit

Ieri, dragul nostru prieten și un adevărat Erou al Umanității, Dr. Vladimir Zelenko și-a părăsit corpul pământesc și a fost dus în tărâmurile glorioase, de unde își va continua lupta pentru un viitor mai bun al umanității.

Dr. Vladimir Zelenko

Dr. Vladimir Zelenko

Dragi războinici ai libertății,

În urmă cu doi ani, nimeni în lume nu auzise de acest umil medic de familie dintr-o mică comunitate evreiască din New York, unde pacienții săi îl considerau parte din familia lor, din cauza îngrijirii sale blânde.

Acum este cel mai renumit medic din lume.

Ce s-a întâmplat?

Permiteți-mi să vă împărtășesc nașterea unuia dintre cei mai mari eroi umaniști…

O soluție puternică pentru pandemie

Odată ce pandemia a lovit în 2020, dr. Zelenko a auzit despre profesorul „Rockstar of Science” Didier Raoult din Franța, care a tratat cu succes 4.000 de pacienți C0VID folosind o combinație de hidroxiclorochină + azitromicină. Practic toți pacienții săi și-au revenit în câteva zile.

Didier Raoult

Didier Raoult

Tratamentul pentru C-19 folosit de către profesorul Didier Raoult s-a dovedit a fi practic 100% eficient.

Dr. Zelenko a citit despre tratamentul de succes găsit de această autoritate științifică mondială și a decis să-l folosească pentru propriii săi pacienți. El a adăugat zinc în amestec, pentru a spori și mai mult eficacitatea protocolului. În scurt timp a tratat cu succes peste 500 de pacienți C-19, care și-au revenit cu toții. Nimeni nu a trebuit să fie intubat sau internat în spital și nimeni nu a avut efecte secundare grave.

Încântat de acest rezultat, dr. Zelenko a trimis un mesaj video personal președintelui Trump. Restul este istorie: președintele a transmis lumii această veste grozavă pe Twitter și, în cel mai scurt timp, sute de milioane de oameni au auzit despre acest tratament ieftin, sigur și eficient pentru C-19. Mii de medici din întreaga lume au început să-l folosească, salvând milioane de vieți.

În ultimii doi ani, echipa Dr. Zelenko a ajutat 6.000 de pacienți C-19 să se recupereze, iar Dr. Zelenko a instruit mii de alți medici din întreaga lume să folosească acest protocol. Milioane de oameni prețioși s-au recuperat de la C-19, datorită Protocolului Zelenko.

Italia a început să folosească protocolul său a doua zi după un interviu cu Dr. Zelenko în cel mai mare ziar al lor. În Israel a fost implementat și, după discuții cu ministrul sănătății, iar guvernul Braziliei i-a integrat și tratamentul, cu mare succes.

Președintele Bolsenaro din Brazilia, președintele Trump din SUA și ministrul sănătății din Israel i-au cerut doctorului Zelenko să-i trateze, atunci când au avut C-19, cu o recuperare rapidă ca urmare a tratamentului.

Impactul pe care acest umil medic de familie, dintr-o comunitate evreiască din New York, l-a avut asupra lumii noastre este de nespus. A fost nominalizat la Premiul Nobel pentru Pace și la Medalia Libertății, datorită impactului său extraordinar de salvare a vieții asupra umanității.

Respingere extremă din partea instituției criminale

Toate acestea sunt vestea bună. Vestea proastă este că eforturile dr. Vladimir Zelenko nu au fost bine primite de instituțiile farmaceutice criminale. Dr. Zelenko a început să primească în mod regulat amenințări cu moartea și a fost cenzurat pe Twitter, Facebook și aproape oriunde puteau să-l cenzureze.

Organizația Mondială a Sănătății, care este deținută și controlată de entități financiare private, a decis că trebuie să oprească soluția sa pentru pandemie.

Trebuie să înțelegem următoarele: ori de câte ori OMS declară o pandemie, ei devin literalmente un guvern mondial unic. Legile și constituțiile tuturor națiunilor sunt anulate și doar ceea ce spune OMS merge.

Acest lucru este confirmat de experții de top de la OMS și Națiunile Unite, care explică că Organizația Mondială a Sănătății a fost înființată special pentru a deveni un singur guvern mondial. Cu toate acestea, au nevoie de o așa-numită Urgență de sănătate de interes internațional, sau pur și simplu o așa-zisă pandemie.

Odată găsită o soluție pentru o criză de sănătate la nivel mondial, dominația lor se termină. Prin urmare, vestea că un medic de familie necunoscut spunea lumii despre o soluție găsită nu era ceea ce doreau să audă.

După cum puteți vedea în documentarul THE PLAN, OMS are un plan pentru zece ani de boli infecțioase. Virologul OMS Marion Koopmans, care a lucrat și la laboratorul de virologie din Wuhan, a spus literalmente la televiziunea națională olandeză că de câțiva ani OMS avea deja un plan pentru pandemiile în curs din 2020 până în 2030.

Deci, ce a făcut OMS, pentru a preveni încetarea pandemiei? Au făcut un studiu cu principalul medicament folosit în protocolul Zelenko: hidroxiclorochina. Au tratat peste 3.000 de pacienți în 400 de spitale, cu rezultate îngrozitoare: 30% dintre ei au murit! Cel mai respectat jurnal medical din lume, The Lancet, a făcut același lucru, cu rezultate dezastruoase similare.

Drept urmare, au spus lumii să nu folosească acest tratament și, ulterior, HCQ a fost interzis în aproape toate țările din întreaga lume. Dr. Zelenko a fost mânjit pe tot internetul drept un șarlatan periculos, care a pus în pericol vieți a milioane de oameni, cu tratamentul său „nedovedit”.

Dr. Meryl Nass

Dr. Meryl Nass

Un medic curajos numit Dr. Meryl Nass a fost nedumerit de rezultatele îngrozitoare ale studiului OMS și a decis să investigheze. Ea a descoperit că OMS a administrat doze letale de HCQ, în loc de doza terapeutică prescrisă. Procesul a fost o operațiune criminală clară, uciderea a o mie de oameni pentru a discredita un medicament care salvează vieți dacă se respectă dozele terapeutice. Procesul The Lancet a fost, de asemenea, expus ca pură fraudă, bazată pe date false (mai multe informații).

Dr. Meryl Nass a declarat:

„OMS și alte organizații au conspirat pentru a administra doze excesive de HCQ pentru a crește numărul de decese. Prin aceasta, ei fură miliarde de oameni de un medicament sigur și ieftin”.

Dr. Vladimir Zelenko a continuat să trateze oamenii cu succes 100% și a inspirat mii de alți practicanți din întreaga lume să facă același lucru. Cu toate acestea, a început să se confrunte cu atacuri personale tot mai mari. Dintr-un motiv necunoscut, liderii religioși ai comunității sale evreiești au început să-l atace și să-l calomnieze, ceea ce i-a frânt inima. Nu a avut de ales decât să plece din comunitatea pe care o slujea de atâția ani, cu toată dragostea lui.

În timp ce dr. Zelenko a observat cum toate organizațiile de sănătate și guvernele din întreaga lume au făcut toate eforturile pentru a împiedica lumea să învețe despre acest tratament extrem de eficient pentru C0V!D-19, el a început să înțeleagă că o agendă foarte întunecată se juca în timpul acestei pandemii. .

Sacrificiu de copii prin „împușcătură cu otrăvire”

Dr. Zelenko a fost rugat de către Curtea Rabinică din Ierusalim să depună mărturie dacă injecțiile experimentale netestate pentru C0V!D-19 ar fi sigure pentru copii sau nu. Aceasta a devenit cea mai puternică mărturie publică făcută vreodată de dr. Zelenko, deoarece el a subliniat în detaliu toate datele științifice care au dezvăluit cum se produce un adevărat genocid în întreaga lume, din cauza acestor injecții.

Dr. Zelenko a numit injecțiile „împușcătura cu otrăvire” și a dovedit cu statisticile oficiale ale guvernului cum a avut loc o explozie de decese în Israel și în alte națiuni, în momentul în care au început injecțiile.

Dr. Zelenko a spus apoi următoarele cuvinte istorice:

„Singurul motiv pentru care ai dori să injectezi copiilor cu această împușcătură mortală cu otravă, este dacă ești interesat de sacrificiul copiilor.”

Rezultatul mărturiei sale în fața Curții Rabinice a fost că s-au opus puternic guvernului israelian să impună împușcăturile pentru copii. Din nou, o influență majoră la nivel de guvern a acestui umil medic de familie, care s-a ridicat ca un adevărat David împotriva giganților răului profund și întunecat.

Cancerul de inimă l-a ucis pe doctorul Zelenko

Dr. Vladimir Zelenko se lupta cu o formă foarte rară de cancer de inimă, sarcomul arterei pulmonare și, în cele din urmă, a trebuit să-și ia rămas bun de la tărâmul pământesc. Știu că moștenirea lui este veșnică și va continua să strige peste pământ ca un foc de nestins.

Aș dori să-i rog pe toți cei care citesc aceasta, să împărtășească videoclipul mărturiei sale istorice și incredibil de curajoase în fața Curții Rabinice. Trebuie să lăsăm mesajul lui să explodeze din nou în întreaga lume. El este un precursor și un exemplu și o inspirație pentru toți cei care au inimi de dragoste pentru această lume.

Fie ca pasiunea lui pentru adevăr și salvarea de vieți să aprindă aceeași flacără în mulți dintre noi.

Dr. Zelenko, vă iubim, vă onorăm, vă mulțumim și vom fi pentru totdeauna mândri de ceea ce ați făcut pentru această lume frumoasă. Ai fost amenințat, atacat, urât și calomniat și Dumnezeu știe lacrimile pe care le-ai plâns în secret. Dar nu ai renunțat niciodată, ai persistat mereu și chiar și cu moartea privindu-te în față, ai rămas curajos. Chiar și în ultimele tale zile pe pământ, ai trimis adevărul pentru a trezi omenirea.

Vocea ta va deveni mai tare ca niciodată.

David Sorensen
StopWorldControl.com

Print Friendly, PDF & Email
Acest articol a fost publicat în COVID, noua ordine mondiala și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *