A fost accidentul de avion al doctorului Madej o tentativă de asasinat?

Istoria arată cum persoanele care se opun elitelor criminale, uneori dispar sau mor. Mulți oameni se întreabă așadar dacă prăbușirea avionului al doctorului Madej este rezultatul unui sabotaj. Această postare răspunde la această întrebare.

Dr. Carrie Madej

Dr. Carrie Madej

Există o luptă pentru umanitate. Dr. Carrie Madej dezvăluie modul în care Big Tech colaborează cu Big Pharma pentru a introduce noi tehnologii în vaccinurile viitoare, care ne vor altera ADN-ul și ne vor transforma în hibrizi. Acest lucru va pune capăt umanității așa cum o știm și va începe procesul de transumanism: UMAN 2.0 Planurile sunt de a folosi vaccinuri pentru a injecta nanotehnologie în corpurile noastre și pentru a ne conecta la Cloud și inteligența artificială. Acest lucru va permite guvernelor corupte și giganților tehnologiei să ne controleze, fără ca noi să fim conștienți de acest lucru.

Voi reda în continuare un articol semnat de David Sorensen de la StopWorldControl.com. La urmă trageți singuri concluziile. Te rog să fii un erou. Dacă ești medic, vorbește! Dacă ești politician, vorbește! Dacă ești avocat sau judecător, vorbește! Dacă ești cleric, vorbește! Dacă ești profesor, vorbește! Avem nevoie de tine. Omenirea are nevoie de tine.

Dragi războinici ai libertății,

multe persoane m-au întrebat dacă prăbușirea cu avionul dr. Madej este un atac pentru a o reduce la tăcere. Știm că mulți oponenți ai elitelor criminale au fost găsiți morți în ultimii ani, așa că, desigur, există întotdeauna această posibilitate. Cu toate acestea, nu avem încă dovezi solide și, prin urmare, ne abținem de la a face declarații clare. A început o anchetă. Între timp, vă cerem rugăciunile pentru Carrie și Billy, pentru protecție și recuperare.

Există totuși o realitate de oameni influenți care se opun agendei elitelor criminale, care și-au pierdut viața.

În Africa, cinci președinți care s-au opus vaccinurilor au murit brusc și au fost înlocuiți de președinți care promovează în mod agresiv injecțiile asupra populației lor. Unul dintre ei a fost președintele John Magufuli al Tanzaniei, care a pus la îndoială public cifrele COVID ale țării sale. Au fost peste 400 de cazuri și 16 decese. Acesta a acuzat Laboratorul Naţional de Medicină de minciună.

Pentru a-și fundamenta suspiciunile, a trimis două mostre care se presupune că au aparținut oamenilor pentru a le testa. Probele, însă, au provenit de la un fruct de papaya și o capră. După cum bănuia, s-au întors… cu rezultate pozitive: „Acești oameni sunt infectați cu COVID-19”. Așa a demascat înșelăciunea. În același an, acest președinte curajos și cinstit și alți patru președinți care s-au opus vaccinurilor au murit brusc…

În Germania, Udo Ulfkotte, editorul unuia dintre cele mai mari ziare din Europa, care a dezvăluit modul în care jurnaliştii din întreaga lume sunt plătiţi de CIA pentru a minţi publicul, a fost găsit mort la scurt timp după publicarea cărţii sale.

dr. Kary Mullis

dr. Kary Mullis

Inventatorul testului PCR, dr. Kary Mullis, a avertizat împotriva folosirii testului său PCR pentru a determina dacă o persoană este infectată sau bolnavă, deoarece acest test nu poate face acest lucru. Interesant, chiar înainte de pandemie, dr. Mullis a murit… și ce s-a întâmplat? Testul său PCR a fost folosit ca bază pentru pandemie, spunând lumii cum au fost „infectate” sute de milioane de oameni, în timp ce Mullis însuși a declarat că testul său nu poate determina o infecție.

Recent, în Germania, medicul Andreas Noak a dezvăluit prezența hidroxidului de grafen în flacoanele de vaccin. A murit la scurt timp după ce a fost arestat.

Bing Liu

Bing Liu de la Universitatea din Pittsburgh

La începutul pandemiei, un tânăr profesor pe nume Bing Liu de la Universitatea din Pittsburgh a fost împușcat mort în apartamentul său. Bing a fost pe punctul de a face descoperiri foarte semnificative pentru înțelegerea mecanismelor celulare care stau la baza infecției cu SARS-CoV-2 și a bazei celulare a următoarelor complicații, care ar fi putut avea un impact profund asupra încheierii pandemiei.

Dr. Raymond Rife

Dr. Raymond Rife

Dr. Raymond Rife s-a născut în 1888 și a contribuit mult la tehnologia în domeniul opticii, electronicii, radiochimiei, biochimiei, balisticii și aviației. De asemenea, a descoperit un remediu 100% eficient pentru cancer. În 1934, a reușit să vindece 14 din 16 bolnavi de cancer în stadiu terminal, în timp ce ceilalți doi au fost vindecați după șase săptămâni ulterioare. În 1934, dr. Milbank Johnson, care urma să declare rezultatele terapiei împotriva cancerului lui Rife, a fost otrăvit letal, iar documentele sale au dispărut. Laboratoarele lui Rife au fost incendiate și distruse. Dr. Nemes, care a replicat o parte din munca lui Rife, a murit într-un incendiu inexplicabil împreună cu distrugerea tuturor lucrărilor sale de cercetare.

Royal Rife a fost otrăvit în 1971 la Spitalul Grossmont.

Acestea sunt doar câteva exemple ale unei realități oribile care a terorizat lumea noastră frumoasă: oameni buni care se opun instituției criminale, au murit convenabil [pentru planurile elitei satanice].

Din nou, nu avem nicio dovadă că prăbușirea avionului dr. Madej este rezultatul unui sabotaj, așa că nu vom face afirmații nefondate până când ancheta nu va dezvălui mai multe detalii. Împărtășesc aceste informații pentru a le arăta tuturor celor care citesc asta, că există o realitate și ar trebui să fim conștienți de acest lucru. Vă cer din nou rugăciunile pentru Carrie și Billy și pentru toți ceilalți curajoși luptători pentru libertate pe care îi cunoașteți.

Este acesta cel mai important mesaj al timpului nostru?

Adevărul este că dr. Madej are unul dintre cele mai importante mesaje pentru omenirea din timpul nostru, deoarece dezvăluie agenda nebună de a pune capăt umanității și de a transforma pe toată lumea în cyborgi complet controlabil, prin vaccinuri care modifică ADN-ul, oxid de grafen și nanoboți auto-asamblați în injecții, 5G și alte tehnici.

Trebuie să ascultăm strigătul ei de alarmă și să-l răspândim cât de departe putem. Dacă nu ne ridicăm acum, vom pierde tot ce ne este drag.

Te rog să fii un erou. Dacă ești medic, vorbește! Dacă ești politician, vorbește! Dacă ești avocat sau judecător, vorbește! Avem nevoie de tine. Omenirea are nevoie de tine. Copiii noștri au nevoie de tine. Acum este momentul să fii curajos. După cum a spus antreprenorul britanic John O’Looney – care a demascat crimele în masă comise de guvernul Regatului Unit.

„Dacă nu vorbesc, cine va vorbi?”

Vă rugăm să distribuiți această postare oriunde puteți. Și asigurați-vă că vizionați și împărtășiți LUPTA PENTRU UMANITATE.

Fie ca adevărul să învingă.

David Sorensen
StopWorldControl.com

Aici se încheie articolul lui David Sorensen.

Print Friendly, PDF & Email
Acest articol a fost publicat în COVID, noua ordine mondiala și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *