Elitele satanice vor depopularea lumii

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Pentru scepticii care nu cred în planul elitelor satanice de depopulare a lumii, iată ce spune seful Pfizer, Albert Bourla.

„Cred că aceasta este împlinirea unui vis, pe care l-am avut împreună cu echipa de conducere, când am început în 2019. În prima săptămână ne-am întâlnit, în ianuarie 2019, în California, pentru a stabili scopurile pe următorii 5 ani. Iar unul din ele a fost ca până în 2023 să reducem polulația lumii cu 50%. Eu cred că astăzi acest vis a devenit realitate.”

Într-o altă întâlnire cu sataniștii de la Forumul Economic Mondial, Albert Bourla afirma:

„FDA a probat prima pilulă electronică, dacă o pot nimi așa. Este practic un cip biologic ce se află în pastilă și, odată ce ai luat tableta, se dizolvă în stomac și transmite un semnal că ai luat pastila. Deci imaginați-vă câte aplicați poate avea asta! Supunere! Este fascinant ce se întâmplă în acest domeniu. Desigur că există niște costuri inițiale și cineva va trebi să investească.”

Iată ce spune satanistul Bill Gates:

„Lumea de azi are 6,8 miliarde de oameni număr ce va ajunge până la aproximativ 9 miliarde. Acum, dacă facem o treabă foarte bună cu noile vaccinuri, cu serviciile medicale, cu serviciile de sănătate reproductiă, am putea, cel mai probabil, să reducem acest număr cu 10% sau 15 %.”

David Rockeffeler, septembrie 1994:

„ONU poate și trebuie să găsească o soluție universală pentru stabilizarea populației lumii.”

Tot ceea ce planuiesc sau fac elitele globaliste în acest moment sunt menite să provoace moartea prematură a oamenilor în „țări cheie”, cu populații mari din clasa de mijloc care sunt obișnuite să trăiască o viață relativ liberă. Întreaga activitate a vieții lor va fi monitorizată pentru a calcula și urmări amprenta de carbon a fiecăruia și pentru a evalua scorul general al creditului social.

Iată câteva din punctele de fricțiune din societate în acest moment, care sunt promovate de elitele globaliste care conduc totul, de la sistemele monetare și bancare la marile corporații la mass-media, Big Pharma și Big Tech:

– Întreruperea lanțului de aprovizionare a produselor manufacturate, penuria de alimente, îngrășăminte și combustibil, toate vor duce la foamete.

– Promovarea vaccinurilor ucigașe și a vaccinurilor de rapel cu revenirea la mandatele de vaccinare probabil până în această toamnă.

– Instrumentarea tulburărilor civile, a crimelor în masă și a incitării deținătorilor americani de arme cu retorică incendiară oficială. De la masacrele din Buffalo și Uvalde, Texas, Joe Scarborough și Mika Brzezinski au transmis la televiziune mesajul că acum este momentul ca guvernul să declare anumite arme ilegale. Acest tip de retorică, care amenință că îi va dezarma pe americanii care respectă legea într-un moment în care criminalitatea scapă de sub control, îi va face pe mai mulți oameni să dorească să cumpere arme pentru protecție.

– Extinderea războiului proxy împotriva Rusiei într-un război regional și, în cele din urmă, într-un război mondial. China va acționa militar pentru Taiwan, iar Iranul împotriva Israelului. Chiar dacă Rusia și China sunt mai pregătite pentru acest război decât SUA și Europa.

– Incitând obsesia globalistă cu mania transsexuală LGBTQ peste tot, dar în primul rând în fața copilului tău, la școală, la tabăra de vară a copiilor și adolescenților, chiar și la multe biserici. Acest lucru slăbește și mai mult grupurile de tineri, producând confuzie cu privire la propriul gen și, împreună cu impulsul gay și lesbiene, ceea ce va duce în perspectivă la nașterea a mai puțini copii.

Toate politicile de mai sus conduc la un singur lucru, la depopularea în masă.

Firma de armament Deagel a publicat în 2014 o prognoză de reducere masivă a populației SUA până în anul 2025. Populația Americii ar urma să scadă la doar 99 de milioane de oameni de la peste 330 de milioane în 2014. Statele vest-europene, în special Marea Britanie și Germania, ar înregistra scăderi la fel drastice ale populației.

Cercetătorul Craig Paardekooper a lansat recent un Raport despre previziunile depopulării globale bazate pe o actualizare a prognozelor Deagel El afirmă că până în 2025 SUA vor pierde 70,2% din populație și Marea Britanie 78,5%.

Prima sentință gravată în monumentul Georgia Guidestones afirmă:

„Menține umanitatea sub 500.000.000, în echilibru perpetuu cu natura”, ceea ce reprezenta o reducere de peste 90% a populației Pământului. Un obiectiv care părea scandalos, dar pe care amploarea asasinatelor și apoi perspectiva foametei globale și a celui de-al treilea război mondial l-a așezat în rândul știrilor zilnice.”

Bibliografie

[1] Corneliu Vlad, La Davos, globaliștii au declanșat „faza ucigașă” a Marii Resetări. Cum vor elimina populația? Planul lui Rothschild, Rockeffeler, Schwab, Soros și Gates în 5 puncte

 

Print Friendly, PDF & Email
Acest articol a fost publicat în COVID și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *