Ce vi se pregătește

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Ceea ce vi se pregătește de Oculta Mondială este sclavia. Sper că nu vă doriți asta. Întrebarea este, ce faceți ca planul lor să nu devină realitate? Credeți că dacă abordați poziția struțului veți scăpa? Credeți că dacă, de frică, tăceți, veți scăpa? Nu, nu veți scăpa!

Dacă vreți să scăpați de sclavie, atunci treceți la acțiune. Schimbați-vă viața. Pocăiți-vă! Că pocăința înseamnă schimbarea vieții. Pocăință înseamnă să pui capăt compromisului de zi cu zi, și să ai curajul ca să spui răului, rău, binelui, bine, iar păcatului, păcat.

Vorbim de pocăință, de rugăciune, de asistență socială, de programe de educație creștină, dar toate acestea sunt doar fățărnicii. Am ajuns să amestecăm mierea cu otravă și să credem că așa salvăm vieți. Dar nu. Nu salvăm pe nimeni, doar ne fățărnicim.

Cum aș putea crede că salvez vieți câtă vreme tac și accept ca oamenii să fie uciși, prin injectarea cu otrăvuri, în numele unei „pandemii” care nu există și a unui „virus” care nu a fost dovedit niciodată?

De mai bine de un an și jumătate atrag atenția asupra falsei pandemii, care este folosită doar ca pretext pentru convingerea oamenilor să accepte injectarea cu otrăvuri, sub numele de „vaccin”. Acesta este un război împotriva lui Dumnezeu, în care miza o reprezintă sufletele noastre. Asistăm la un război duhovnicesc care este departe de a se sfârși.

Guvernanții au ajuns să slujească unor planuri satanice, de exterminare în masă a populației. Cum aș putea să tac? Cum aș putea să mă numesc creștin când cu bună știință, prin tăcerea mea, îmi las credincioșii să fie otrăviți?

O voce îmi spune: „Ești prea mic ca să schimbi lumea. Ești prea neînsemnat ca să fii ascultat.”

Dar nu vreau să schimb lumea, ci vreau să mă schimb pe mine. Vreau să înfrunt minciuna din mine. Vreau să fiu liber să mărturisesc Adevărul.

Sistemul de înrobire a omenirii este de inspirație demonică și este pus la cale cu multe decenii în urmă. Părintele Paisie Aghioritul a vorbit despre acest sistem în urmă cu mai bine de trei decenii. La noi același lucru l-a făcut Părintele Ioanichie Bălan. Și nimeni nu pote spune că nu a aflat de acest plan demonic. Apoi ne-a avertizat Părintele Iustin Pârvu despre pericolul acceptării documentelor electronice cu cip. Iar creștinii, în frunte cu cei mai mulți preoți și ierarhi, continuă să ignore aceste realități.

Cei mai mulți preoți și creștini se scuză afirmând că aceste carduri sau coduri nu sunt semnul Fiarei, că încă nu s-a pus pe mână sau pe fructe.

Cât de naivi pot fi! Îmi este milă de ei. Ei cred că sistemul antihristic va fi pus la punct, dintr-odată peste noapte, dar se înșeală. Sistemul există și este satanic, demonic, iar cine acceptă acest sistem își va pierde libertatea. De bună voie se lasă subjugat de un sistem demonic.

Da, nu este încă pus pe mână sau pe frunte, dar tot demonic este. Este același sistem despre care se vorvește în Apocalipsa.

În curând, dacă nu ne vom întoarce la Hristos, se va ajunge ca să nu mai putem cumpăra sau vinde fără a avea semnul – codul QR (pe care s-ar putea să nu-l primești fără a te injecta cu ARNm și nanotehnologie). Punerea semnului pe mână sau pe frunte va reprezenta ultima fază, însă până atunci mulți oameni vor accepta sistemul demonic de dragul lumii acesteia, care nu este altceva decât o iluzie, un vis.

Oamenii vor accepta sistemul demonic, pentru că iubesc pe oameni mai mult decât pe Dumnezeu, iubesc banii, distracțiile, plăcerile, funcțiile. Acesta este motivul pentru care creștinii de astăzi și mulți preoți și ierarhi susțin sistemul prin neimplicare. Îmi pare rău să spun aceste lucruri, dar acesta este adevărul. Observ ce se întâmplă în jurul meu și compar cu ce au spus Sfinții Părinți cu sute de ani înainte.

Dar uitați ce spune un europarlamentar ca este în mijlocul celor care iau decizii pentru noi, zic ei pentru „binele” nostru.

„Asistăm la nazificarea Europei.”

Nu exagerează deloc. Citiți cartea Rădăcinile naziste ale Bruxelles UE.

Print Friendly, PDF & Email
Acest articol a fost publicat în COVID, noua ordine mondiala. Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la Ce vi se pregătește

  1. Cristina spune:

    ”Punerea semnului pe mână sau pe frunte va reprezenta ultima fază, însă până atunci mulți oameni vor accepta sistemul demonic de dragul lumii acesteia, care nu este altceva decât o iluzie, un vis.” Referitor la lumea aceasta, care nu este decat o iluzie, un vis, Sfantul Episcop Ignatie Briancianinov spunea la fel, in corespondenta cu o fiica duhovniceasca :”„La ultima întâlnire cu Preasfinţitul Ignatie, din 13 septembrie 1866, mi-a spus: «Sofia Ivanovna! Cum staţi cu sufletul? Pregătiţi-vă de moarte, un singur lucru trebuie – mântuirea sufletului. Siliţi-vă să vă gândiţi la moarte, îngrijiţi-vă de veşnicie!” si dupa trecerea la cele vesnice, cand i s-a aratat in vis, i-a spus :”Gândiţi-vă la moarte – mi-a spus -, nu vă îngrijiţi de cele pământeşti: toate acestea sunt doar un vis, viaţa pământească este doar un vis. Tot ce am scris în cărţile mele, totul este adevărat. Timpul este aproape: curăţiţi-vă prin pocăinţă, pregătiţi-vă de plecare. Oricât aţi trăi aici, totul este doar o singură clipă, doar un vis!»
    Referitor la vocea aceea care va spune :”„Ești prea mic ca să schimbi lumea. Ești prea neînsemnat ca să fii ascultat.”, eu cred ca este a lui Aghiuta, cum il numea Parintele Paisie Aghioritul. Si mie mi s-a spus de „apropiati”, ca nu pot eu sa schimb lumea. Nu sunt de acord cu acest mod de a gandi, ca trebuie sa accept minciuna, pentru ca nu pot sa schimb pe nimeni. Datoria mea este sa spun adevarul , indiferent cati se schimba sau nu. Si totusi , din istorie o mana de pescari au schimbat lumea, nu toata, o parte, care a avut urechi de auzit si ochi de vazut si au crezut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *