Predici 2022

Am actualizat acest articol am adăudat cinci predici noi. Urmează să mai adaug și altele noi.

Până acum am publicat 13 predici pe anul 2022. Temele sunt diverse, cum ar fi despre pocăință, iertare, recunoștință, credință, rugăciune, post, vedere duhovnicească, înțelegere, despre istoria creștinismului, despre grijile lumești, despre minuni și despre darurile lui Dumnezeu și purtarea Sa de grijă pentru oameni.

Sper să vă fie de folos.

Print Friendly, PDF & Email

Citește și alte articole:

Acest articol a fost publicat în Predici, urcus duhovnicesc și etichetat cu , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

2 răspunsuri la Predici 2022

 1. Cristina spune:

  Multumesc frumos, Parinte, pentru hrana duhovniceasca. Doamne-ajuta !

 2. Mihai spune:

  Doamne ajuta !
  Iertati de intrebare, am dori sa stim cuvantul Sfintiei voastre privitor la ingradirea in Ortodoxie conform canonului 15 al Sinodului I-II Constantinopol al Sfantului Fotie cel Mare, despre pseudo-sinodul din Creta-2016 si despre panerezia ecumenista.
  Cum si cui se da corect Marturia ingradirii, daca esti mirean, preot, calugar, episcop?
  Exista episcopi ortodocsi, deci ingraditi de erezii in lume?
  Cum se poate sluji si pomeni Fanarul sau episcopul local aflat in legatura cu el in Sfanta Liturghie, daca acesta promoveaza ecumenismul si serghianismul si recunoaste Biserici locale schismatice si eretice, precum al lui Dumenko si altele?
  Cum trebuie sa ne gasim Duhovnic si sa ne ajutam intre noi, cei sa’ne ingradim pentru ca sa nu gresim nici cu un cm fata de invatatura Domnului Iisus Hristos’?
  Multumim mult,
  Mihai-Bucuresti-ingradit din iulie 2016 dupa mitingul antiecumenistilor de la Patriarhia Romana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *