Războiul împotriva lui Dumnezeu

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Eu nu m-am gândit încă să-mi promovez cartea printr-un video, însă astăzi doamna avocată Iulia Medeleanu a făcut acest lucru pe contul ei de Facebook. Mi-a prezentat cartea „Războiul împotriva lui Dumnezeu. Adevărul despre vaccinurile anti-COVID19 și scopurile ascunse ale campaniei de vvaccinare la nivel mondial”.

Îi mulțumesc pe această cale pentru această prezentare.

https://www.facebook.com/iulia.medeleanu.50/videos/364513292515425

Vă recomand tuturor să citiți această carte la care am lucrat mai bine de un an și jumătate, investind sute de ore pentru documentarea și redactarea acestei cărți. Nu voi fi niciodată de acord cu genocidul pus la cale de o Elită psihopată și satanică. Cel mai trist lucru este că preoții și ierarhii tac și nu au curajul să mărturisească adevărul despre această falsă pandemie și acest genocid la nivel mondial. Ca preot nu pot să tac și să văd cum creștinii sunt sacrificați ca mieii de acești psihopahi sataniști.

Frați ccreștini, dacă vă iubiți copiii nu le mai puneți botniță! Nu mai acceptați să le fie pusă botniță. Nu există nici o pandemie! Nici virusul COVID nu există! L-a izolat cineva în acești doi ani? Nimeni. Nimeni nu a izolat „virusul”. Așa-zisul „virus” este un virus de calculator, creat pe calculator. Este o simulare! O păcăleală, pentru a induce frica, spaima și groaza în oameni la nivel mondial. Cu aceste stări de joasă frecvență se hrănesc demonii!

Evitați stările de panică și frică! Nu urâți, nu disprețuiți! Iertați așa cum ne-a învățat Domnul nostru Iisus Hristos.

Binecuvântați pe cei ce vă blestemă, faceți bine celor ce vă fac rău și rugati-vă pentru cei ce vă prigoniți. Iertarea și iubirea anihilează tot răul.

Puteți descărca gratuit versiunea 8.0. Dacă doriți ultima versiune, vă rog să mă contactați.

Print Friendly, PDF & Email
Acest articol a fost publicat în Carti, COVID și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

6 răspunsuri la Războiul împotriva lui Dumnezeu

 1. Cristina spune:

  Sarut-mana, Parinte ! Doresc sa cumpar si eu ultima versiune a cartii.

  • Teodosie Paraschiv spune:

   Ultima versiune este „Războiul împotriva lui Dumnezeu”, cea cu coperta roșie. I-am trimis doamnei avocat Iulia Medeleanu carțile și ea a promis că se ocupă de expedierea lor. Luați legătura cu ea. O puteți contacta pe telefon. În articol aveți link-ul către pagina ei de Facebook, unde găsiți și datele de contact. Toate cele bune!

 2. Chiteala andreea spune:

  Sărut mama vrea sa cumpăr și eu cartea

  • Teodosie Paraschiv spune:

   Cu mare placere. Va rog sa-mi trimiteti o adresa unde sa fac expeditia. Dar pentru o singura carte ajunge mai mult transportul.
   Trimiteti adresa pe schitulcerebuc @ gmail.com
   Toate cele bune!

 3. Poenaru Rodica spune:

  Sărut mâna.doresc și eu aceasta carte.multumesc anticipat!

  • Teodosie Paraschiv spune:

   Cu plăcere. Timiteți-mi adresa poastală și un nr de tel pentru a putea expedia coletul prin poștă sau curier. Prețul unei cărți este de 25 lei la care se adaugă taxele poștale. Dacă credeți util și de cuviință, puteți lua 2-3 exemplare. În acest fel costurile de transport pe exemplar ar fi mai mici. Cu siguranță veți avea cui să le dați. Mai ales, dacă luăm în calcul că amenințările cu alte „pandemii” nu au încetat.
   Se va încerca impunerea pașaportului de vaccinare, care va prinde în plasă pe foarte mulți, apoi să nu uităm că ni se pregătește identitatea digitală.
   Adresa de email este schitulcerebuc @ gmail.com, fără spații libere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *