Nu vă „vaccinați”!

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Am repetat de nenumărate ori în predicile mele acest sfat: „Nu vă vaccinați!” Și am explicat și de ce. Pentru că așa-zisele vacinuri sunt otrăvuri care ucid lent, dar sigur. Mai jos aveți o asemenea mărturie.

Prof. dr. Dolores Cahill afirmă într-un interviu că, în cazul vaccinării experimentale în masă împotriva Covid-19, nu au început, încă, să se manifeste, pe deplin, efectele adverse grave ale respectivelor vaccinuri.

Prof. Cahill mai spune că:

“Toți cei care au fost injectați cu un vaccin ARN mesager, vor muri în 3-5 ani. Chiar dacă au făcut doar o singură doză”.

Prof. dr. Cahill și-a luat diploma în Genetică Moleculară la Trinity College Dublin (1989) și doctoratul în Imunologie de la Universitatea Dublin City în 1994. A fost lider al Grupului de Tehnologia Proteinei din cadrul Institutului de Genetică Moleculară Max-Planck de din Berlin (1996-2003). Ea a fondat o companie de biotehnologie, – Protagen AG – în Dortmund pentru a comercializa această tehnologie. Din 2005, este profesor de știință la Școala de Medicină și Științe Medicale UCD.

Printre alte amănunte, ea spune clar că:

oricine a primit un vaccin cu ARNm, va muri în următorii 3 până la 5 ani, chiar dacă și-au făcut doar o doză. Și știu că este greu să auzi asta, dar cred că acesta este motivul pentru care trebuie să fim sinceri și să spunem oamenilor asta.”

„În 2020, am spus că dacă vor începe să producă aceste vaccinuri ARNm și să le pună la încercare într-o fază clinică, atunci mulți oameni vor muri, nu doar imediat după injectare, ci și în lunile și anii ce vor urma. Și este ceea ce vedem acum, că există decese și că acestea sunt la oamenii cărora li s-a injectat acest ARNm.”

Fraților, preoții și ierarhii treziți-vă! Înțelegeți că a tăcea înseamnă complicitate la acest genocid planetar.

Acum totul este pe față făcut public, pentru că altfel demonii nu au dreptul să calce liberul arbitru. Ei au libertatea să ispitească, să înșele, să mintă, dar au nevoie de acceptul nostru. Și pentru asta apelează la minciună și înfricoșări de tot felul.

Demonii, și slugile lor, nu pot să te injecteze forțat cu otrăvuri, ARNm și nanotehnologie, ci te fac să accepți singur injectarea, de frica morții sau pierderea unor drepturi.

De fapt, prin acceptarea injectării cu aceste otrăvuri, în numele unor libertăți promise, ne cedăm deplin toată libertatea.

Libertatea o avem de la Dumnezeu și nu trebuie să ne-o „câștigăm” de la demoni prin acceptarea injectării. Acceptând injectarea ai căzut în plasa demonilor.

Dr. Markus Krall spune:

„Un lucru este clar, schimbarea începe în capul nostru. Libertatea… libertatea nu este un cadou al politicii! Aceasta ne aparține nouă, nimănui altcuiva! Și nu există nimeni care să aibă dreptul să ne-o ia! Iar cui încearcă acest lucru, trebuie să i se dea peste mâini, fără nici o urmă de îndoială.
Libertatea nu este un cadou din partea politicii și nicio dovadă de milă din partea autorităților, să ni se permită și să ni se ia libertăți… politicienii sunt angajații noștri, noi suntem aceia care dau instrucțiuni ca popor și ca cetățeni, iar politica trebuie să urmeze. Și încercarea lor de a ne lua librtățile nu este decât încercarea unui servitor de a fura tacâmurile de argint. O astfel de persoană o dai afară.”

În continuare ascultați pe dr. avocat Reiner Fullmich din Germania.

Este membru al unui grup de avocați naționali și internaționali care colaborează de mai multe luni la acest caz, care implică cele mai odioase crime împotriva umanității comuse sub pretextul unei pandemii corona la nivel mondial.

„Nu există nici o pandemie corona, ci doar un plan alimentat de testele PCR care au elaborat o operațiune psihologică menită să creeze o stare constantă de panică în rândul populației lumii. Această agendă a fost planificată cu mult timp în urmă, precursoarea fiind gripa porcină, în urmă cu 12 ani, dar fără succes. Ea a fost pregătică de un grup de psihopați și sociopați super bogați și care urăsc oamenii, se tem de oameni, nu au nici o empatie și sunt mânați de dorința de a obține controlul deplin asupra populației lumii.”

Ascultați întregul discurs. Durează doar 18 minute și se merită.

 

Print Friendly, PDF & Email
Acest articol a fost publicat în COVID, noua ordine mondiala și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *