Vaccinații sunt organisme modificate genetic

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Am mai scris despre acest subiect, însă ieri am mai dat pentru un scurt material video cu dr. Carrie Madej, care explică în câteva cuvinte foarte clar faptul că vaccinații sunt organisme modificate genetic.

Ea spune că din punct de vedere juridic, cel care deține patentul pentru acest cod devine proprietarul organismului modificat genetic.

„După lege, dacă ești modificat genetic, cel care deține patentul pentru acest cod te deține pe tine sau o parte din tine. Este foarte important. Lasă-mă să spun din nou. După lege, orice organism, și omul este considerat tot un organism, și au declarat acest lucru în instanțele superioare, că dacă primește ceva sintetic și tu ești de acord cu asta, adică cu vaccinul, iar el rămâne permanent în genomul tău, atunci tu ve avea proprietari, care vor deține o parte sau pe tine întreg. Nu numai că asta nu ar trebui să se întâmple vreodată, asta s-a planificat în lume de o vreme.”

Amintiți-vă și de afirmațiile gen. Emil Străinu despre care am mai amintit în articolele mele. Citând o sursă din SUA, el spune că:

Persoanele vaccinate la nivel mondial sunt produse, bunuri brevetate, conform legislației din SUA. Conform celor spuse, aceștia nu mai sunt oameni.

Purtătoarea de cuvânt a guvernului SUA s-a spus faptul că „cei care au făcut vaccinul sunt persoane marcate”, care sunt deosebite de celelalte persoane.

Curtea Supremă a SUA a decis că persoanele vaccinate la nivel mondial sunt produse, sunt bunuri brevetate, conform legislației SUA. Aceștia nu mai sunt oameni, ci sunt obiecte.

O altă mărturie o avem de la dr. Chinda Brandolino, medic legist, din Argentina, care spune că:

Următoarea știre pe care urmează să o dau, dvs. știți că în 2003, un raport din SUA a declarat că ADN-ul uman, genomul uman, nu se poate patenta, pentru că este un „produs natural”, dar dacă este alterat genetic acesta se poate patenta. Atunci când dvs. – cu un vaccin cu adenovirus – modificați genomul, acea persoană vaccinată este o persoană transgenică, transumană și, din punct de vedere legal al dreptului internațional, devine proprietatea celui care deține patentul. Însă, cel mai dramatic lucru dintre toate este, că pentru a fi transuman, nu se vor lua în considerare drepturile umane pe care le cunoaștem. Încă nu am avut timp să vorbesc cu dvs., dar situație este foarte gravă și am senzația că oamenii noștri – cum s-a întâmplat recent – nu își dau seama de gravitatea situației cu are ne confruntăm. Nu este numai boala pe care o va produce, de foarte multe ori mortală, ci faptul că supraviețuitorii vor avea genomul modificat și că această modificare se va transmite urmașilor.” Și pentru că i s-a modificat genomul, această modificare este patentată. Și tot ce este patentat aparține celui care a patentat.

Dr. David Martin spune într-un interviu următoarele:

Este important pentru ascultătorii dvs. să știe că atunci când compania Moderna s-a înființat în 2010, a apărut în urma unui grant pe 10 ani de la Fundația Națională de Științe, iar acest grant s-a numit „Sisteme chimice darwiniene”. Acest proiect care a dus la apariția firmei Moderna a fost un proiect prin care ei încercau să facă ca ARNm să se rescrie în cadrul genomului uman, asta indiferent ce ar ținti, un organism unicelular, pluricelular, sau un organ întreg. Iar ce este important este că Moderna a pornit la drum deoarece existau dovezi că ARNm poate fi transfectat ca să se rescrie singur în genomul uman. […]

ARNm are capacitatea de a se rescrie în cadrul ADN-ului uman, astfel că efectele pe termen lung nu vor fi doar simtomatice, ci vor fi acelea că genomul uman al persoanelor injectate va fi alterat!

Din nou dr. Carrie Madej într-un interviu cu Stew Peters:

Aceste injecții produc modificări genetice, deoarece conțin ARNm, adică mai degrabă ARN sintetic, adică nu este ceva produs în natură. Aceste injecții îți programează corpul să producă o anumită proteină, și așa ceva nu a mai fost folosit până acum în istoria umanității. Niciodată nu au mai fost transformați oamenii în „fabrici” care să producă aceste proteine sintetice în trupurile noastre, iar în cazul Pfizer și Moderna se folosește și o tehnologie total nouă pentru rasa umană ce are la bază nano-particule lipidice care înfășoară codul nostru genetic, și are ca scop suprimarea sistemului nostru imunitar, astfel încât sistemul nostru imunitar să nu distrugă acest cod. Cât timp va fi suprimat sistemul nostru imunitar? Nimeni nu știe pentru că nu există informații pe termen lung.

Nano-particulele pot fi folosite și pe post de bio-senzori. Ce este un bio-senzor?

E ca un fel de mică antenă în corpul tău, e microscopică și poate acumula date despre corpul tău: respirație, presiunea sângelui etc., dar are posibilitatea de a afla și dacă minți, poate afla cantitatea de alcool din sânge, gânduri, emoțiile și de fapt tot felul de chestii. Acestea sunt capabilitățile pe care un bio-senzor le poate avea asupra unui om. Bio-senzorii reprezintă transmițători fără fir ai informațiilor despre om. Dar reprezintă o dublă comunicare: informația care poate fi primită și informația care iese din om. Și astfel vei comunica cu fiecare dispozitiv din jurul tău, chiar dacă nu în mod conștient. Și acesta este planul pentru oameni până în 2030, adică să fie conectați la ceva denumit internetul lucrurilor (IoT). Acesta este planul, ca oamenii de pe Pământ să fie conectați cu tot ce este în jurul lor.

Deci Forumul Economic Mondial ne spune că „până în 2030 nu vom mai deține nicio proprietate, nu vom mai avea nici un fel de intimitate, însă vom fi fericiți.” De asemenea, ne mai spun că „toate gândurile și visele noastre vor fi înregistrate”. Și cum ar putea ei să ajungă la acest scop? Răspuns: prin bio-senzori! Din ce sunt creați bio-senzorii? Răspuns: Din hidrogel și nano-particule lipidice, adică ceea ce se află în vaccin.

Așadar, din această cauză sunt foarte foarte îngrijorată, și sper ca toți oamenii să-și folosească propriul discernământ, să citească despre scopurile Forumului Economic Mondial, despre hidrogel, despre ceea ce se întâmplă chiar acum în Africa de Sud cu acel pașaport Wellness Pass, deoarece trebuie să începem să vorbim, să ne manifestăm, să salvăm viitorul umanității!

Acest declarații îmi aduc aminte de faptul că Forumul Economic Mondial este condus de un satanist, Klaus Schwab, membru al ordinului „Fraternitas Saturni”. Îmi amintesc de politicile criminale promovate de guvernele statelor și OMS. Îmi aduc aminte de Yuval Noah Harari, alt satanist, care afirma că omul a devenit o ființă piratabilă, asemenea unui program de calculator, că oamenilor li se poate rescrie codul genetic și că în viitor vom fi conduși de roboți și inteligența artificială. Harari este consilierul lui Klaus Schwab.

Și dacă ar fi numai atât, dar ne amintim de Agenda 2030 a ONU, care este identică cu politica Forumului Economic Mondial. Apoi de proiectele comune inițiate de eugenistul și satanistul Bill Gates prin organizația GAVI, împreună cu ID2020 și alte companii care promovează identitatea digitală. Același lucru îl urmărește și UE, același lucru și guvernanții României, care vor ca de la anul să impună identitatea digitală tuturor romanilor.

Toate aceste proiecte privite în context ne dau o imagine mult mai caă a ceea ce se urmărește. Nu este deloc o glumă! Ceea ce se întâmplă este foarte grav. Dar și mai grav este că oamenii nu acționează, nu conștientizează pericolul care ne pândește.

Criza energetică, acum în prag de iarnă este planificată să ucidă mulți dintre oameni prin frig, apoi criza alimentară și ea este artificială și are un dublu scop: uciderea altor milioane de oameni și impunerea identității digitale, după care va fi declanșată criza financiară cu scopul de a desființa banii și a impune noul sistem de credite sociale. Acesta va fi începutul sclaviei.

Mulți se întreab: ce putem face căci suntem prea mici?

Ceea ce putem face este să respingem toate aceste planuri. Să nu le acceptă! Să nu aceptăm injectarea! Să nu acceptăm identitatea digitală!

Să renunțăm la telefoanele și routerele 5G, dacă nu putem renunța complet. Cel mai bine ar fi să renunțăm la telefoane și la TV.

Print Friendly, PDF & Email
Acest articol a fost publicat în COVID, Marea Resetare, noua ordine mondiala și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *