Transumanismul, o încercare demonică de hibridizare a omului

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Continuăm cu un nou fragment din Cuvântul înainte la Psaltirea Proorocului și Împăratului David, despre încercarea demonilor de a modifica genetic genomul uman.

Revenind la zilele noastre, ceea ce putem vedea de la începutul influenţei sale pe pământ până astăzi, planul lui «ucigă-l toaca» este să modifice genetic pe toţi oamenii de pe pământ şi, implicit, pe urmaşii acestora, pentru ca pământul să iasă complet de sub protecţia şi autoritatea Domnului Yahueh, a Fiului Său Yeşua Maşiach şi a Duhului Sfânt, Ruach HaQodeş, şi să fie teritoriu drăcesc, respectivii modificaţi genetic ireversibil fiind «sclavi şi slujitori» ai diavolului. Acest plan urmăreşte împiedicarea intervenţiei pe pământ a Domnului Yahueh prin Fiul Său Yeşua Maşiach. Mai mult decât atât, satana ştie despre profeţia din Apocalipsa 12, despre Femeia care naşte, profeţie care, din păcate, este interpretată de Sfinţii Părinţi foarte pe scurt:

Şi s-a arătat din cer un semn mare: o femeie înveşmântată cu soarele şi luna era sub picioarele ei şi pe cap purta cunună din douăsprezece stele. Si era însărcinată şi striga, chinuindu-se şi muncindu-se ca să nască. Şi alt semn s-a arătat în cer: iată un balaur mare, roşu, având şapte capete şi zece coarne, şi pe capetele lui, şapte cununi împărăteşti. Iar coada lui târa a treia parte din stelele cerului şi le-a aruncat pe pământ Şi balaurul stătu înaintea femeii, care era să nască, pentru ca să înghită copilul, când se va naşte. Şi a născut un copil de parte bărbătească, care avea să păstorească toate neamurile cu toiag de fier. Şi copilul ei fu răpit la Dumnezeu şi la tronul Lui, Iar femeia a fugit în pustie, unde are loc gătit de Dumnezeu, ca să o hrănească pe ea, acolo, o mie două sute şi şaizeci de zile. (Apocalipsa 12,1- 6).

Acum, după toate aceste explicaţii, ne întrebăm: oare de ce s-au făcut vaccinuri pentru STERILIZAREA FETIŢELOR şi FEMEILOR (vaccinurile, chipurile, împotriva HPV şi a cancerului de col uterin)? De ce se urmăreşte vaccinarea tuturor copiilor cu doze care să-i debilizeze şi să le provoace autism şi alte tulburări de lungă durată? De ce se urmăreşte vaccinarea forţată a întregii populaţii cu vaccinuri care să modifice genetic rasa umană şi s-o înstrăineze de Domnul Yahueh? (https://telegra.ph/DNANEWS-03-23).

Să nu uităm un lucru: chiar dacă mulţi nu ştiu, evreii au studiat legătura intimă dintre alfabetul ebraic, cu 22 de litere şi codul genetic uman, cu 21 de aminoacizi (s-a descoperit al 21-lea, vezi https://www.godindna.nz/). Oare de ce, credeţi?

Aşadar, Domnul Yahueh şi-a pus amprenta în toată Creaţia şi în tot pământul este SEMNUL LUI DISTINCTIV, «MARCA» Sa, până la nivel genetic, şi satana caută să distrugă acest «SEMN DISTINCTIV» al Domnului Yahueh chiar până la nivel genetic, şi să-l înlocuiască cu pecetea sa, prin care cele pecetluite intră în posesia satanei. Domnul Yahueh l-a făcut pe om în Chipul Său, cu menirea-rostul asemănării cu Domnul, iar diavolul urmăreşte să pervertească pe om şi toată creaţia de pe pământ, plante, animale etc. după chipul desfigurat al său.

Ceea ce prezentăm aici, pe scurt, este pentru ca cei ce voiesc să afle spre binele lor să o poată face, să poată vedea legăturile între ceea ce a fost în vechime şi ceea ce se petrece astăzi, lucruri care ne duc cu gândul la vorba lui Eminescu: «alte măşti, aceeaşi piesă, alte guri, aceeaşi gamă».

Este piesa satanei pe pământ, pentru că foarte mulţi dintre noi i-am dat dreptul să se bage în viaţa noastră prin faptul că ne-am folosit foarte prost, în detrimentul nostru, de «libertatea câştigată» cu preţul vieţii multor semeni de-ai noştri, care au murit pentru apărarea patriei şi pentru întregirea şi păstrarea neamului strămoşesc. Şi, aici, ne referim doar la cele peste 20 milioane de avorturi făcute în România din anii ’90 încoace şi la irosirea timpului preţios al vieţii noastre într-o «dulce uitare» de Domnul, sub influenţa anesteziantă a «societăţii de larg consum», care ne invită la moarte sufetească prin acumulare, consum şi distrugere. Scoţându-L pe Domnul din «ecuaţia vieţii» noastre, am ajuns actualmente la Cuvântul Lui:

«Eu sunt viţa, voi sunteţi mlădiţele. Cel ce rămâne întru Mine şi Eu în el, acela aduce roadă multă, căci fără Mine nu puteti face nimic». (Ioan 15, 5).

«Cine nu este cu Mine este împotriva Mea şi cine nu adună cu Mine risipeşte». (Matei 12, 30).

Spre deosebire de diavol şi de slujitorii lui, Domnul este foarte «delicat» şi ne respectă «libertatea şi alegerile», dar, totodată, dacă ne depărtăm de Domnul, El ne lasă pe mâna îngerilor căzuţi, care au fost primii ce s-au depărtat de Domnul, de Voia şi Cuvântul Lui. Libertatea este «gratuită», fiind primită în dar de la Domnul, dar folosirea libertăţii în dezacord cu Voia Domnului şi Cuvântul Lui ne poate «costa» chiar sufletul nostru.

Aici se încheie fragmentul din Cuvântul înainte.

Despre acest subiect am scris atât în cartea Civilizații străvechi pierdute. Un punct de vedere ortodox, cât și în cartea „Războiul împotriva lui Dumnezeu”.

Scopul demonilor este ca prin serurile ARNm să modifice ADN-ul uman, care are în el codificat numele lui Dumnezeu, Yahueh, IHWH.

În 2005, Bill Gate a prezentat Departamentului Apărării SUA (DoD) de la Pentagon proiectul pentru un vaccin care să inhibe gena WMAT2, responsabilă de sentimentele religioase.

Aceasta îmi aduce aminte de afirmația lui Rudolf Steiner, făcută în urmă cu 100 de ani. El spunea că în viitor se va descoperi un vaccin care va separa sufletul şi spiritul de trup, iar oamenii vor fi transformaţi în „automatoni”, adică fiinţe robotizate.

„În viitor, sufletul va fi eliminat cu ajutorul medicamentelor. Sub pretextul unui „punct de vedere sănătos”, va exista un vaccin prin care trupul uman va fi tratat cât mai repede posibil, chiar imediat după naştere, astfel încât fiinţa umană să nu poată întreţine gândul existenţei sufletului şi a spiritului, Medicilor materialişti le va fi încredinţată sarcina de a elimina sufletele oamenilor.”

Aşa cum astăzi oamenii sunt vaccinaţi împotriva unei boli sau a alteia, tot aşa în viitor, copiii vor fi vaccinaţi, inoculaţi cu o substanţă care va fi făcută exact în aşa fel încât oamenii, din cauza acestui vaccin, vor fi imuni la „nebunia” vieţii spirituale. Ei vor fi extrem de inteligenţi, dar nu vor putea să-şi dezvolte o conştiinţă, şi acesta este adevăratul scop ascuns al unor cercuri materialiste.”

Steiner a spus că vaccinul desprinde trupul de corpul eteric (corpurile subtile) şi că „odată ce corpul eteric este separat, relaţia dintre Univers şi corpul eteric devine extrem de instabilă, iar omul devine un fel de automat”.

Seria de așa-zise vaccinuri, impusă oamenilor în numele unei false pandemii, are ca scop introducerea în corpul uman de nanotehnologie care să insereze un cod unic de identificare în ADN-ul uman și care să permită conectarea creierului uman direct la sistemul de calculatoare prin rețeaua 5G și cele care vor mai urma. Fiara va fi Inteligența Artificială, ca va fi controlată de spiritele demonice și de Lucifer. Prin Inteligența Artificială va fi supravegheat tot Pământul și toți cei care au primit semnul, pe mână sau pe frunte.

Dr Pierre Gilbert atrăgea atenția încă din 1995 asupra vaccinurilor magnetice care vor avea ca scop controlul oamenilor de la distanță prin radiații electromagnetice.

Această tehnologie există și este în faza de testare.

Deja este public faptul că cei injectați cu serurile ARNm emit un cod MAC care poate fi citit pe unele tipuri de telefoane inteligente. Mai pe înțeles, celor „vaccinați” li s-a introdus o interfață de rețea cu care se vor conecta la rețeaua 5G.

Dacă nu puteți vizualiza clipul video, puteți să-l descărcați.

Vizionați cu atenție acest video pentru a înțelege ce se urmărește.

În articolul următor voi prezenta ultima parte din Cuvântul înainte la Psaltirea Proorocului și Împăratului David.

Print Friendly, PDF & Email
Acest articol a fost publicat în COVID, noua ordine mondiala și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *