Este noua ordine mondială o ordine satanică? (I)

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

În urmă cu mai bine de 30 de ani, acest subiect putea fi ușor catalogat ca făcând parte din teoria conspirației, adică ceva care nu poate fi dovedit.

Erau și atunci ca și acum suficiente dovezi privind încercările de instituire a unei noi ordini mondiale și mai ales despre scopurile acesteia. La acea vreme informațiile circulau doar în cercurile restrânse ale politicienilor și economiștilor, participanți la diverse forumuri și întâlniri internaționale. Ceea ce apărea în presă erau informații sumare, îmbrăcate frumos, ca și cum totul urmărea interesul și bunăstarea populației planetare. „Elitele” pretindeau că lucrează pentru binele omenirii, pentru eradicarea foametei, a războaielor, a bolilor și a conflictelor de tot felul. Frumos, nu! După deviza masonică binecunoscută: libertate, egalitate, fraternitate.

Cei mai mulți cunosc faptul că după primul război mondial s-a inființat Liga Națiunilor cu scopul instituirii unei noi ordini mondiale, apoi după al doilea război mondial s-au pus bazele Organizației Națiunilor Unite cu același scop: Noua Ordine Mondială. Dar foarte puțini oameni cunosc și recunosc legăturile acestor organizații cu francmasoneria, ocultismul și marxismul.

Să fie, oare, aceste legături doar o bănuială nefondată? Pentru a afla adevărul ar trebui să cunoaștem mai multă istorie, adică să înțelegem ce sunt francmasoneria, ocultismul și marxismul. Din păcate puțini mai au păcerea și curiozitatea de a studia. Pare prea monoton. La ce bun să pierzi timpul cu scotocirea istoriei, când alții s-au grăbit să ne-o prezinte. Se pare că ei au muncit pentru noi, ca să ne scutească pe noi de munca cercetării.

În realitate, poți transforma o muncă „monotonă” de cercetare a istoriei într-un joc plăcut, atractiv (nu dis-tractiv) și plin de satisfacții. Este un joc de puzzle, care provoacă inteligența și simțul orientării. Este un joc în care cauți infomații peste tot și apoi le aranjezi și rearanjezi până când capătă sens.

Când începi această cercetare este important să faci distincție între ipoteză (teorie, presupunere) și certitudine. De multe ori presupunerile au fost luate drept certitudini. Apoi, este important să înțelegi cum funcționează mecanismul de percepție a realității, sau cum este creată realitatea. Poate vom dezvolta aceste subiecte în alte articole, dar până atunci să rămânem concentrați pe subiectul prupus în titlu.

Prima referință despre o nouă ordine mondială am descoperit-o la rosicrucieni, care chemau pe toți intelectualii și puternicii lumii la o „renovațio” a lumii, începând cu învățământul. Renovațio, adică o renovare a lumii, în sensul de nouă ordine. Această nouă ordine avea să înceapă cu învățământul, pentru că este important să controlezi ce li se predă oamenilor.

Încet, încet, secol după secol, cunoașterea a fost împărțită în două, în știință exactă sau pozitivă și restul în știință ocultă. Așa a început separarea materiei de spirit. Știința exactă avea să fie predată maselor largi de oameni, iar știința ocultă avea să rămână un privilegiu al celor puțini și inițiați în tainele cunoașterii.

A urmat apoi epoca marilor enciclopediști, și ei membri a-i unor organizații oculte, care au rescris istoria după bunul lor plac și interes. Restul informațiilor au fost trecute sub tăcere. Astăzi aproape nimeni nu mai cercetează trecutul, ci mai toți se încred în ce au spus enciclopediștii și ce spun „specialiștii”.

Știința a devenit tot mai dogmatică. Astăzi cercetarea nu mai are rolul de a descoperi ceva nou, ci doar pe acela de a conserva „dogmele” materialiste și evoluționiste. Orice cercetare care ajunge la alte rezultate este catalogată drept eroare. Nu se admite nici o abatere de la aceste „dogme” științifice. Cine se abate, este descalificat, denigrat și pierde dreptul de a mai fi considerat „specialist”.

Spiritismul este vechi de când lumea, însă varianta modernă a apărul la mijlocul secolului al XIX-lea și a fost sistematizat până la sfârșitul secolului de către Allen Kardek, care credea că a primit cantitatea necesară de informaţii pentru a forma o „nouă teorie a universului”, scopul şi destinul omenirii. Spiritismul a fost preluat de teosofi care l-au transformat în sursa principală de informații. Aceste amănunte sunt foarte importante întrucât teosofia urma să influențeze toate sectoare de activitate umane: politica, economie, filosofie, artă, muzică, știință, religie etc.

Helena Blavatsky, fondatoarea Societății Teosofice, a fost prima care a promovat ideea de „nouă eră”, iar Alice Bailey (1880-1949), a treia preşedintă a Societăţii Teosofice, publică în peste douăzeci de volume, detalii noi cu privire la „noua eră” şi la noua ordine mondială.

Reținem faptul că prin intermediul teosofiei, începând de la sfârșitul secolului al XIX-lea, sunt popularizate două concepte cheie, cele despre „noua eră și noua ordine mondială. Până atunci aceste concepte erau cunoscute doar de membrii francmasoneriei.

În una din scrierile sale esoterice, Blavatsky dezvoltă învăţătura despre „Marea Frăţie Albă” sau „Ierarhia Spirituală”, compusă din fiinţe mântuite, scăpate de ciclul reîncarnărilor şi instalate pe înălţimile Himalaya, de unde conduc lumea prin intermediul unor oameni aleşi.

În programul Societăţii Teosofice se află următoarele ţeluri:
– constituirea unui nucleu al înfrăţirii generale a omenirii indiferent de rasă, religie, sex, castă, culoare (guvern mondial);
– stimularea studierii comparate a religiilor, a filosofiilor, a ştiinţelor naturii (religie unică);
– cercetarea unor legi ale naturii încă neexplicate şi promovarea forţelor ascunse, lăuntrice omului (magie).

Alice Ann Bailey (1880-1949) a aderat la Societatea Teosofică în anul 1915. Pretindea că are relaţii cu „ierarhia spirituală” şi că lucrările ei ar fi fost scrise sub imperiul inspiraţiei de origine transumană. Mai exact, ca şi medium spiritist, ea îşi primea mesajele de la un aşa numit maestru al înţelepciunii, tibetanul Djwal Khun. Mesajele dictate de această entitate demonică au fost publicate în numeroase cărţi. Ea a afirmat că Lucifer este un zeu al înţelepciunii considerat pe nedrept de către creştinism ca înger căzut.

Planurile dictate printr-un medium lui Alice Bailey prevedeau instaurarea unei noi ordini mondiale, a unui guvern mondial şi a unei religii mondiale. Scopul urmărit era acela de control mondial. Două idei susţinute în mod deschis erau dizolvarea şi distrugerea statelor naţionale în interesul păcii. Aceste idei nu sunt noi, ele putând fi întâlnite la toţi adepţii comunismului. Unul dintre aceştia era Voltaire, pentru care „a-ţi iubi patria, conform înţelegerii comune, înseamnă să urăşti toate celelalte neamuri” . Din acest motiv, Voltaire a dus un neîncetat război de ridiculizare a exceselor patriotului.

Merită reţinut faptul că aceste planuri pentru o nouă ordine mondială vin de la o entitate din alte dimensiuni, adică de la un spirit demonic. Fără a intra în multe amănunte atragem atenţia asupra faptului că noua ordine mondială este de inspiraţie demonică.

În studiul teosofiei descoperim primele legături directe între noua ordine mondială și Lucifer (Satan). Marea Frăție Albă sau Ierarhia Spirituală este prezentată ca fiind divină, însă vedem că dumnezeul teosofilor este Lucifer. Cu alte cuvinte, „Ierarhia Spirituală” este una demonică.

De la teosofi, mai aflăm că acestă „Ierarhie Spirituală” conduce în secret lumea de mii de ani. Sunt afirmațiile lor, nu sunt presupuneri. Așadar, de mii de ani, Lucifer încearcă instituirea unei noi ordini mondiale și a unui guvern mondial, prin intermediul cărora să subjuge total omenirea.

Pentru că tot am amintit de noua eră (New Age) este bine să amintim faptul că mișcarea îşi propune următoarele obiective intermediare:
– un sistem de credit universal;
– o autoritate mondială care să controleze proviziile de hrană ale lumii;
– o taxă universală;
– stabilirea unui sistem economic mondial;
abolirea proprietăţii private şi înlocuirea cu o dictatură mondială;
– controlul biologic al populaţiei şi al bolilor la scară planetară;
– un standard minim de libertate şi bunăstare în întreaga lume (comunism, sclavagism);
– armată şi justiţie mondială.

Când analizăm aceste obiective observăm că sunt aproape identice cu cele din Agenda 2030 a ONU:

Între aceşti ani (2021-2030) se va instaura:
– un guvern mondial
– o monedă digitală mondială
– o bancă centrală mondială
– o armată mondială
– sfârşitul suveranităţii naţionale
eliminarea proprietăţii private
distrugerea unităţii familiale
– depopulare
– controlul creşterii şi densităţii populaţiei
vaccinare multiplă obligatorie
– venit universal de bază, adică plafonarea salariilor – implantarea microcipurilor, pentru a avea dreptul de a cumpăra, călători şi pentru monitorizarea
populaţiei.
organizarea unui sistem mondial de credit social, asemănător cu cel implementat în China
– trilioane de dispozitive electronice conectate la sistemul de monitorizare 5G (IoT)
– guvernul va fi cel care va creşte copiii
– şcolile şi universităţile vor fi deţinute de Guvern
– sfârşitul transportului privat, nu vei mai putea deţine un autoturism
– toate companiile vor fi deţinute de Guvern, un guvern corporativ
– restricţii cu privire la călătoriile non esenţiale
– oamenii vor fi concentraţi în anumite zone – oraşe
– oprirea irigaţiilor pentru terenuri
– sfârşitul fermelor agricole particulare
eliminarea creşterii de animale în spaţii naturale, păşuni
– interzicerea locuinţelor de familie
– restricţionarea accesului la pământ agricol
interzicerea remediilor naturale (tratamente naturiste), doar cele sintetice vor fi permise
interzicerea combustibililor naturali.

Să fie doar o glumă? Să fie doar presupuneri nefondate? Judecați singuri și conparați cu ceea ce se întâmplă astăzi.

Aveți în minte faptul că în noua eră a noii ordini mondiale egalitatea va fi în sărăcie. În noua eră totul va fi raționalizat. Trăim deja vremea în care Oculta doreste să raționalizeze apa, alimentele, energia electrică, gazul metan, combustibilii fosili etc.

Noua Ordine Mondială = comunism = dictatură sclavagistă

Cuvinte cheie: spiritism, teosofie, Liga Națiunilor, ONU, noua eră, noua ordine mondială, Lucifer, Satan.

Voi continua în articolele următoare.

Print Friendly, PDF & Email
Acest articol a fost publicat în Articole, noua ordine mondiala și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *