Al treilea război mondial a început deja

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

În această dimineață am primit un email de la Natural News cu un rezumat al unui articol scris de Mike Adams, intitulat: „Al treilea război mondial a început deja, dar adevărul este ascuns publicului”.

Al treilea război mondial a început deja. Pur și simplu nu ți se spune asta pentru că guvernul și instituțiile media necinstite sunt dedicate să te țină în întuneric. La urma urmei, ei vor să folosească timpul rămas pentru a stoca alimente, muniții, rechizite medicale și metale prețioase pentru ei înșiși, iar acest lucru poate fi realizat doar ascunzând adevărul despre situație cât mai mult timp posibil.

Prim-ministrul Serbiei poate fi o excepție de la aceasta, deoarece acum avertizează public că lumea este pe cale să experimenteze un „mare conflict mondial” care va începe probabil în următoarele două luni.

Aleksandar Vucic a făcut comentariile alarmante în prima zi a sesiunii Adunării Generale a ONU de la New York”, relatează Paul Joseph Watson la Summit.news. Citatul complet din Vucic este:

„Presupun că părăsim faza operației militare speciale și ne apropiem de un conflict armat major, iar acum întrebarea devine unde este linia și dacă după un anumit timp – poate chiar o lună sau două – vom intra într-un mare conflict mondial nemaivăzut de la al Doilea Război Mondial.”

Condițiile au trecut deja de mult de punctul de negociere sau de detensionare dintre Rusia și vest. Din păcate, nebunia națiunilor occidentale a escaladat acest conflict până la o condiție în care cel care lansează primul arme nucleare are avantajul.

Oricine trăiește în Europa de Vest ar trebui să se pregătească pentru colapsul economic, foamete și război nuclear.

Cei care trăiesc în America de Nord ar trebui să se pregătească pentru colapsul economic și pentru efectele nucleare la nivel mondial care vor perturba recoltele pentru anii următori.

Cei care nu depozitează alimente vor ajunge să mănânce alimente radioactive, dacă găsesc ceva.

Sursa: Natural News

Părerea mea este că a sosit vremea ca toată grija cea lumească acum să o lepădăm și să ne îngrijim mai mult de schimbarea noastră lăuntrică. Este bine să fim preventivi, pentru că de aceea avem minte, dar nu este bine să ne îngrijorăm peste măsura puterilor noastre pentru ce vom manca, sau ce vom bea, sau cu ce ne vom îmbrăca, ci să căutăm mai întâi împărăția lui Dumnezeu și dreptatea Lui și toate celelalte necesare nouă ni se vor adăuga.

Acum când războiul bate la ușă, nu mai este vreme să ne gândim cum să salvăm averile, ci este vremea să ne gândim cum ne salvăm sufletele. Ce facem noi pentru salvarea sufletelor noastre și ale celor dragi?

De 30 de ani se construiesc biserici de zid și mă gândesc, cui vor rămâne, dacă nu ne întoarcem la Dumnezeu? Ce facem pentru zidirea Bisericii din sufletele noastre?

Problema nu este dacă va fi un război nuclear, ci când va fi? Sf. Lavrentie de Cernigov, Stareţul Tadei de la Vitovniţa și părintele Elpidie Vaianakis, ca să dau câteva nume și să nu mai amintesc de tot felul de analiști, ne avertizează că un război nuclear este iminent.

Dar să nu ne temem, viitorul depinde de alegerile noastre. Alegem pe Dumnezeu sau deșertăciunile acestei lumi iluzorii?

Întregul articol scris de Mike Adams îl puteți citi aici.

Print Friendly, PDF & Email
Acest articol a fost publicat în Marea Resetare, noua ordine mondiala și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *