Șeful ONU pentru alimente avertizează

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Șeful ONU pentru alimente avertizează asupra „haosului”, „iadului”, „devastării” din cauza FOAMETEI… așteptați-vă la controlul prețurilor, raționalizarea alimentelor și incriminarea celor care se pregătesc.

Oare chiar așa va fi? Nu putem ști cu exactitate. Ceea ce știm este că David Beasley nu este un profet, ci doar un prezentator a planului ce este în derulare. Foametea de care vorbește este planificată. Ea nu va lovi la fel peste tot, ci va fi diferită de la o zonă la alta, însă va afecta omenirea în întregul ei.

De pe site-ul Natural News aflăm că evenimentele se desfășoară cu exactitatea unui ceasornic. Ați observat că tot ceea ce a apărut pe scena mondială chiar acum – deficitul de alimente, inflația, criza energetică, escaladarea războiului, decesele prin vaccin și multe altele – au fost prezise cu mult înainte de Natural News, InfoWars și alte instituții de presă alternative? Singurii oameni surprinși de toate acestea sunt masele ignorante care nu citesc media alternativă. Pentru cei care o fac, este ca și cum ar urma un scenariu de la Hollywood care se joacă în viața reală.

Îmi amintesc de Scenariul pentru viitorul tehnologiei și dezvoltării internaționale, editat de Fundația Rockefeller în mai 2010, adică acum 12 ani, în care este prezentat planul de acțiune pentru guvernele națiunilor. „Scenariul” nu este un document profetic, ci unul de planificare.

Ideea este simplă, dacă nu acționăm, sau dacă credem că suntem prea mici să acționăm, atunci tot ceea ce a fost planificat se va împlini. Așadar, depinde de alegerile noastre când și cum se vor împlini planurile Ocultei satanice.

Este posibil ca lururile să se desfășoare astfel:

  • – o penuria de alimente, larg răspândită, lovește Europa în această iarnă și până în 2023 și mai departe.
    – o penuria de alimente lovește America în 2023 și persistă ani de zile din cauza lipsei de îngrășăminte.
    – guvernele inițiază controale ale prețurilor produselor alimentare. Acest lucru duce la agravarea penuriei și a tulburărilor civile pe scară largă.
    – guvernele introduc apoi raționalizarea ca mijloc de control, probabil folosind tehnologia de urmărire a covid-19 prin aplicații pentru telefoane mobile care sunt reutilizate în scopul implementării înfometării în masă.

În cele din urmă, guvernele vor incrimina pe cei care se pregătesc și încep să prezinte povești despre „cei care își fac provizii” care îi fac pe toți ceilalți să moară de foame.

Șeful ONU pentru alimentație a avertizat joi că lumea se confruntă cu „o furtună perfectă peste o furtună perfectă”… „Altfel, va fi haos în toată lumea”, a declarat directorul executiv al Programului Alimentar Mondial, David Beasley, într-un interviu de la Associated Press.

„Dacă nu ajungem la acești oameni, veți avea foamete, foamete, destabilizarea națiunilor, spre deosebire de orice am văzut în 2007-2008 și 2011, și veți avea o migrație în masă.”

„Dacă nu trecem repede peste acest lucru – și nu mă refer la anul viitor, mă refer la anul acesta – veți avea o problemă cu disponibilitatea alimentelor în 2023”, a spus el. „Și asta va fi un iad.”

Ceea ce directorul Programului Alimentar al ONU, David Beasley, nu realizează este faptul că guvernele lumii sunt cele care au creat această problemă a foametei, iar mai mulți bani în mâinile Națiunilor Unite nu vor remedia această problemă. ONU este un cartel de putere globalist malefic, anti-uman, care face de fapt parte din problemă. Dacă doriți să hrăniți oamenii lumii, îndepărtați guvernele din cale și lăsați piața liberă să rezolve problemele de distribuție și producție a alimentelor.

Domnul nostru Iisus Hristos ne învață să nu ne îngrijim ce vom mânca sau ce vom bea, sau cu ce nevom îmbrăca, dar asta nu înseamnă indiferență, ci doar eliberarea de orice frică și stres.

Dacă observăm că ne vom confrunta cu o criză alimentară și energetică, provocată artificial, este de dorit să ne pregătim din timp, pentru a limita cât mai mult efectele lipsei de alimente și energie.

Ce putem face? În primul rând, să ne pregătim mental, prin testarea limitelor. Postul este un bun mijloc de testarea a limitelor și a voinței de a nu ceda în fața fricii și a amenințărilor.

Orice persoană poate trăi minim 7-10 zile numai cu apă. Este bine să știți acest lucru! Dacă nu aveți mâncare, nu intrați în panic! Puteți trăi minim 7-10 zile numai cu apă.

Din propria experiență, vă pot asigura că se poate trăi minim 40 de zile numai cu apă. Și mă bucur că pot să vă împărtășesc această experiență.

Nu ar trebui să surprindă pe nimeni, dacă în această iarnă ne vom confrunta cu pene de curent, de gaz și blocarea lanțului de aprovizionare cu alimente și bunuri de consum, sau cu explozia inflației. Toate acestea au fost anunțate de luni de zile.

Este un proverb care spune că „Dumnezeu ne dă, dar nu ne bagă în traistă”. Dumnezeu ne-a dat, din belșug apă și alimente, acum rămâne ca noi, luând exemplul furnicii, să ne îngrijim să ne facem rezerve de apă și alimente pentru câteva luni în care nu vom putea cumpăra nimic. Ideea este să nu ne mai bazăm câteva luni pe cumpărături. Să ne închipim că plecăm undeva în munți, la o cabană, unde șase luni suntem complet izolați, perioadă în care trăim cu ce avem.

„Paza bună trece primejdia rea”, spune o altă vorbă înțeleaptă.

O pană de curent de câteva zile va arunca lumea în haos. Fără nici o exagerare! Imaginați-vă dacă la iarnă veți putea trăi în apartament sau în casă fără curect electric 10 zile. Dar dacă pana este de 30 sau 60 de zile? Ce veți face? Cum vă veți descurca? În orașe apă nu va fi, nici alimente, nici transport, nici căldură, nici gaze, nici tranzacții financiare. Unde vă veți duce?

Soluția este să ne trezim la realitate și să luăm în calcul riscurile cu care ne vom confrunta.

Print Friendly, PDF & Email
Acest articol a fost publicat în Marea Resetare, noua ordine mondiala și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *