Este noua ordine mondială o ordine satanică? (V)

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

ONU și noua ordine mondială

Ambasadorul britanic pentru pace la Națiunile Unite, Jane Goodall, a declarat că populația trebuie redusă cu 90%!

Lumea tot mai crede că ONU e o organizație pentru „pace” și pentru oameni, însă această organizație are strânse legături cu ocultismul și marxismul, iar ambele cu satanismul. ONU a fost creat pentru a implementa planurile Societății Teosofice și ale marxismului de instituire a noii ordini mondiale satanice, odată cu trecerea în noua eră a Vărsătorului.

Mai jos aveți declarațiile din 22 iulie a lui Jane Goodall în timpul Forumului Economic Mondial 2022.

Ea a spus că nu vor fi probleme dacă populația lumii va scădea.

„Nu ne putem ascunde de creșterea populației umane, pentru că știm că stă la baza atâtor de multe alte probleme. Toate aceste lucruri despre care vorbim nu ar fi o problemă dacă ar exista densitatea populației de acum 500 de ani.”

Cu alte cuvinte, suntem prea mulți. Nu este singura și nici prima care afirmă asemenea aberații sataniste.

Mergem mai departe cu cercetarea și aflăm că rabinul Alon Anava spune lucrurilor pe nume în 2 minute: ONU este o organizație teroristă!

 

„Fiecare guvern din lume are în spate un guvern secret care conduce spectacolul. Crezi că președintele, primul ministru, crezi că ei conduc? Aceștia sunt doar marionete, 100% păpuși. Ei controlează armatele, națiunile, guvernele din lume, toți banii din lume. Ei sunt cele mai bogate familii din lume, Rothschild și Rockefellers. Și vă pot spune un lucru, și anume, că oricine a făcut foarte mulți bani, într-un interval de timp foarte scurt, este dintre ei.

Și credeți că Mike Zuckerberg deține Facebook? Și el este doar o marionetă. Facebook a fost creat pentru manipulare. Același lucru cu Youtube, același lucru cu WhatsApp , Instagram și Netflix, toate.

Cum a devenit Netflix atât de mare? Cu angajatorii? Ci prin puterea banilor nesfârșiți deținuți de aceștia din lume. Și este cum mult mai mult decât atât.
Primul râzboi a fost proiectat de ei. Al doilea război a fost conceput tot de ei. Federal Reserve (FED), despre care americanii cred că aparține guvernului american, nici măcar nu aparține gvernului. Este o organizație privată.

NASA, CIA, asasinarea lui JFK, care a fost primul care a vorbit vreodată despre asta, a primit un glonț în cap. Inutil să mai spun că atacul asupra turnurilor gemene nu a fost a lui Bin Laden. Totul a fost o adendă mare pentru că trebuiau să meargă în Afganistan. Știți de ce? Pentru a monta conducte de petrol în mare. Un mare spectacol.
Am fost păcăliți și milioane de americani aplaudă, că vom duce un război împotriva terorii. Ați fost păcăliți. Și credeți că este diferit în Israel?
Știți că Israel a fost construit de francmasoni, adică de sioniști? Nu e nimic aici kosher (curat). Cine a aprobat declarația de independență a Israelului? ONU, desigur. O organizație a păcii și unității și a iubirii tuturor? Nu. Este o organizație teroristă contruită de Noua Ordine Mondială. Și ei au aprobat declarația Israelului. Toți fondatorii țării Israel sunt francmasoni.”

Așadar, ONU este o organizație teroristă, satanică, care promovează o nouă ordine mondială satanică.

Mai jos aveți o altă mărturie, de data aceasta mai veche, din 1993, difuzată la televiziunea din SUA. Au trecut de atunci 30 de ani.

Planul de implementare pentru noua ordine mondială acționează pe trei direcții: politic, economic și religios. Pe plan religios acționează pprin mișcarea ecumenică.

„Conspiratorii acestei lumi știu că omenirea are nevoie de un fel de religie, chiar dacă este una falsă. (Statele Unite ale Religiei – un vis de pace). Așa că au un plan ca să ne bage pe gât o religie mondială ocultă, de tip new age. Așadar, sunt trei aspecte ale Noii ordini mondiale:
noua ordine mondială economică, în care un cip computerizat ne va fi ingencat în mână sau pe frunte, ca și mijloc de urmărire, monitorizare și identificare a noastră. De asemenea, acesta va fi folosit pentru achizițiile noastre, printr-o simplă scanare.”

„Acest grup illuminati, care controlează toți banii din lume prin intermediul băncilor centrale și Federal Reserve, și de fapt toate guvernele; deci acești oameni au de gând să implementeze o formă de guvernământ planetar care este unică în istoria umanității. Reprezintă un sistem de înrobire totală printr-o formă de comunism și fascism, ce este controlată de o ierarhie aflată în Europa, și pe care Anthony o denumește „oligarhie”. Acești oameni sunt inspirați de satana, și avem termenul din Biblie și se referă la diavol. Pe ei îi mână satana de la spate pentru a aduce o formă mondială de guvernământ asupra fiecărei națiuni de pe Pământ.”

După cum puteți constata planurile pentru o nouă ordine mondială satanică sunt publice de cel puțin 30 de ani și cu toate acestea clerul ortodox, cu puține excepții, refuză să accepte această realitate. Refuză să informeze pe creștini despre pericolul care ne pândește. Din nefericire, ceea mai mare parte a ierarhiei și a teologilor au căzut în plasa ecumenismului satanic. Care să fie motivul acestei tăceri culpabile? Nu vreau să fac speculații. Fiecare să tragă singur concluziile care se impun. Faptele vorbesc de la sine.

În urmă cu 30 de ani, autoritățile bisericești îndemnau pe credincioși să accepte buletinele electronice de identitate, pe motiv că nu sunt semnul despre care se vorbește în Apocalipsa. Apoi, în urmă cu 10 ani, purtătorii de cuvânt ai Bisericii au atacat pe părinții duhovnici care avertizau asupra pericolului adăugării datelor biometrice pe cipul de pe documentele electronice de identitate, afirmând că această acțiune nu are nimic de a face cu avertismentele din Apocalipsa.

Astăzi, când milioane de oameni sunt cipați cu cipuri RFID, iar alte sute de milioane injectați cu nanotehnologie, ierarhia Bisericii tace din nou și își lasă turma încredințată lor pradă lupilor sataniști ai noii ordini mondiale. Și în al unsprezecelea ceas ierarhia alege să tacă. Nu vreau să judec pe nimeni. Iisus Hristos este Judecătorul. Intenția mea este de a trezi conștiințele adormite și hipnotizate, pentru că Domnului nostru Iisus Hristos nu voiește moartea păcătosului, ci să se întoacă de la rău și să fie viu.

În ultimii doi ani am văzut cum toate Bisericile Ortodoxe din lume au susținut campania de injectare cu otrăvuri a credincioșilor. Și asta în frunte cu Bartolomeu, patriarhul ecumenic. Nu este o presupunere, ci un fapt. Ierarhia Bisericii, cu rare excepții, a susținut genocidul pus la cale de sataniști precum, Bill Gates, Klaus Schwab, Anthony Faucci, Todros, von der Layden, și a împins pe credincioși spre sinucidere prin injectare cu nanotehnologie, oxid de grafen, ARNm și alte otrăvuri.

Îmi doresc ca ierarhia Bisericii să înceteze a mai susține acțiunile satanice ale guvernanților. Îmi doresc ca toți ierarhii și preoții să conștientizeze că susținerea campaniilor de injectare cu ARNm și nanotehnologie îi face părtași la genocid. Mă rog pentru toți ca să se întoarcă de la susținerea acestui genocid. Mă rog ca Dumnezeu să-i scoată din mișcarea ecumenică care are ca scop impunerea unei religii unice satanice.

Mâine voi veni cu amănunte care argumenta faptul că injectarea serurile Pfizer și Moderna reprezintă o acțiune criminală.

Print Friendly, PDF & Email
Acest articol a fost publicat în COVID, Marea Resetare, noua ordine mondiala și etichetat cu , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *