Vaccinurile – o mare afacere

„Pandemia” este o mare minciună, un simplu pretext pentru declanșarea „marii resetări”, adică a noii ordini mondiale satanice. Un pretext pentru restrângerea drepturilor și libertăților oamenilor. Așa-zisa „pandemie” a fost planificată cu mulți ani înainte și există multe dovezi în acest sens. Vedeți articolele anterioare.

Până acum nimeni nu a putut să izoleze „virusul” COVID19, deși este lansat un premiu de 1 milion de dolari pentru cel care va aduce dovada că a izolat virusul.

Atunci, de ce să înseli lumea? Pentru că prin frică poți controla lumea. De frică, oamenii vor accepta soluția pe care tu le-o oferi. Iar soluția este „vaccinul”. Dar dacă nu este virus, de ce mai trebuie vaccin? Pentru bani.

Ca să faci bani, inventezi o boală, apoi vii cu soluția. Așa s-a inventat COVID-ul. Gripa a fost redenumită COVID, iar tratamentele clasice au fost interzise, pentru a se putea introduce pe piață, în regim de urgență, noile vaccinuri cu ARNm.

În joc sunt sute de miliarde de dolari, pe care îi poți câștiga injectându-i pe oameni la nivel global cu otrăvuri. Aceste injecții cu ARNm reprezintă o tehnologie concepută special pentru a otrăvi oamenii.

Criminala Ursula von der Leyen a comandat a comandat 4,2 miliarde de doze, adică 9,4 doze pentru fiecare cetățan al Europei, pentru că are de gând să impună vaccinarea obligatorie, nu de dragul oamenilor, ci de dragul banilor și al planului de depopulare al lumii. Credeți că este o glumă, sau o exagerare din partea mea? Nicidecum.

Chiar Albert Bourla, directorul Pfizer, a declarat la Forumul Economic Mondial că unul din obiectivele lui și ale echipei sale este acela ca până în 2023 să reducă populația cu 50% (cincizeci la sută). Ascultați-l!

Drept mulțumire pentru afacerea încheiată și visul atins, la întâlnirea Consiliuli Atlantic, o organizație americană foarte influentă, care acordă premiile sale liderilor de afaceri ai anului, Ursula von der Leyne este invitată să înmâneze un premiu. Cui? Directorului de la Pfizer, dr. Albert Bourla. Da cel care se lăuda că și-a împlinit visul de a reduce populația cu 50%. Ați citit și ați auzit bine. Așadar, președinta Comisiei Europene felicită principalul său furnizor.

O mai fi și asta „teoria conspirației” de care am fost acuzat în presa online și la TV? După cu vedeți și auziți nu este conspirație, ci fapte concrete.

Dar Albert Bourla nu este singurul care dorește depopularea Planetei. Jacques Atalli, consiliar al președintelui Mitterrand, a scris în 1981:

Viitorul va fi despre găsirea unei modalități de reducere a populației. Începând cu bătrânii, pentru că odată ce depășesc 60-65 de ani oamenii trăiesc mai mult decât produc și asta costă scump societatea.”

Cam în aceleași cuvinte se exprima și Ursula von der Leyen.

Hai să-l ascultăm și pe Bill Gates.

Sunt sigure vaccinurile? Deloc. Cei care s-au injectat, acum regretă. Urmăriți un documetar realizat în Israel.

Și exemplele pot continua.

Dacă unul din motive este depopularea prin vaccinuri, un alt motiv, la fel de important, este injectarea oamenilor cu nanotehnologie, oxid de grafen și ARNm. Prin modificarea ADN-ului oamenii devin hibrizi, organisme modificate genetic și sunt considerate persoane marcate. În conformitate cu legile dreptului internațional, cei injectați devin lucruri, bunuri brevetate, care devin parțial sau integral proprietatea celui care deține brevetul.

O altă mărturie o avem de la dr. Chinda Brandolino, medic legist, din Argentina, care spune că:

Următoarea știre pe care urmează să o dau, dvs. știți că în 2003, un raport din SUA a declarat că ADN-ul uman, genomul uman, nu se poate patenta, pentru că este un „produs natural”, dar dacă este alterat genetic acesta se poate patenta. Atunci când dvs. – cu un vaccin cu adenovirus – modificați genomul, acea persoană vaccinată este o persoană transgenică, transumană și, din punct de vedere legal al dreptului internațional, devine proprietatea celui care deține patentul. Însă, cel mai dramatic lucru dintre toate este, că pentru a fi transuman, nu se vor lua în considerare drepturile umane pe care le cunoaștem. Încă nu am avut timp să vorbesc cu dvs., dar situație este foarte gravă și am senzația că oamenii noștri – cum s-a întâmplat recent – nu își dau seama de gravitatea situației cu are ne confruntăm. Nu este numai boala pe care o va produce, de foarte multe ori mortală, ci faptul că supraviețuitorii vor avea genomul modificat și că această modificare se va transmite urmașilor. Și pentru că i s-a modificat genomul, această modificare este patentată. Și tot ce este patentat aparține celui care a patentat.”

Dr. Carrie Madej spune că din punct de vedere juridic, cel care deține patentul pentru acest cod devine proprietarul organismului modificat genetic.

„După lege, dacă ești modificat genetic, cel care deține patentul pentru acest cod te deține pe tine sau o parte din tine. Este foarte important. Lasă-mă să spun din nou. După lege, orice organism, și omul este considerat tot un organism, și au declarat acest lucru în instanțele superioare, că dacă primește ceva sintetic și tu ești de acord cu asta, adică cu vaccinul, iar el rămâne permanent în genomul tău, atunci tu ve avea proprietari, care vor deține o parte sau pe tine întreg. Nu numai că asta nu ar trebui să se întâmple vreodată, asta s-a planificat în lume de o vreme.”

Așadar, injecțiile cu ARNm modificp ADN-ul celor injectați.

Print Friendly, PDF & Email
Acest articol a fost publicat în COVID, Marea Resetare, noua ordine mondiala și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *