Oamenii au fost injectați cu nano-tehnologie inteligentă

Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]

Savantul român Dr. Ana Mihalcea afirmă că efectele vaccinurilor pot fi anulate. Grupul ei crede că a găsit dovezi ale existenței nanostructurilor în vaccinurile covid. De asemenea, ei spun că au găsit contaminanți metalici chiar și în anumite fiole care conțin puțin sau deloc ARNm care ar fi trebuit să-i „protejeze” pe oameni și să facă funcționale aceste „vaccinuri”.

După mai bine de 2 ani de cercetare, concluzia la care am ajuns este că omenirea a fost injectată cu substanțe și amestecuri diferite, în doze diferite. De aici și efectele diferite apărute după vaccinare. De la prima doză se știe că a fost de 3 tipuri: (1) placebo, (2) cu ARNm și (3) cu substanțe cancerigene. Grupul de cercetători, din care face parte și dr. Ana Mihalcea, a constata că toate fiolele conțin metale grele, oxid de grafen și alte lucruri, chiar și cele care conțin puțin ARNm sau chiar deloc. Cert este că injecțiile conțin nano-tehnologie și hidrogel, așa cum a dezvăluit încă din 2020 dr. Carie Madej. De asemenea, Pfizer a recunoscut că de la a treia doză injecțiile vor conține microcipuri Microsoft, numite Pluton, dar fără să intre în detalii tehnice. Apoi, pe parcursul anului 2021 s-a decoperit că mulți dintre cei injectați emit un cod MAC, ceea ce este o dovadă clară că acele persoane au fost injectate cu nano-tehnologie, așa cum explică dr. Karen Kingston.

„Virușilor” ARNm le este imposibil să realizeze infectarea de la om la om. Acest fapt este recunoscut de însuși inventatorul SARS-COV-2, Ralph Barrick. El a zis:

„Chiar dacă reușim să-l băgăm într-un corp uman, devine imediat împiedicat, este slăbit și bun de nimic, deci noi trebuie să mai facem alte adaptări ca să-l facem cu potențial pandemic.”

Șeful cercetărilor ARNm și al vaccinurilor de la Sanofi, cea mai mare firmă de vaccinuri din lume, acest om este un expert, acesta este Frank DeRosa, și el a spus:

ARNm se va destrăma și numai dacă te uiți strâmb la el.”

Cercetările au arătat că:

„Nici un virus ARN, inclusiv ARNm, nu pot infecta vreodată vreo celulă, din cauza sistemului de apărare evolutiv a membranei lipidice bistratificate.”

A fost o minciună faptul că virusul poate infecta oamenii și poate fi transmisibil.
Însă oamenii au fost injectați cu nano-tehnologie care se auto-asamblează. „Virusul” a fost folosit ca pretext și sperietoare pentru ca oamenii să accepte injectarea. În fapt, avem de a face cu o armă nano a inteligenței artificiale dezlănțuită asupra omenirii. Ce s-a descoperit este faptul că editarea genetică ca să aibă efect trebuie făcută în interiorul celulei.

Proteina spike este asemănătoare cu cea a unei tehnologii de arme nano, care este făcută din hidrogeluri magnetice de inteligență artificială. Proteina spike este o particulă nano-lipidică magnetizată. Arma nano a inteligenței artificiale arată exact la fel ca proteina spike. Aceată armă nano pate fi livrată prin aerosoli, prin apă, sau alimente.

Oamenii au fost infectați cu un parazit de inteligență artificială.

Prof. Dr. James Giordano a spus:

„Iată, putem să folosim aceste nano-partucule lipidice ca să-i infectăm pe oameni și să cauzăm perturbări în emoțiile lor, în gândurile lor, în comportamentul lor; putem de asemenea să inducem o pandemie de atacuri cerebrale.”

Deci aceasta este tehnologia armelor nano. În principiu, arma nano a inteligenței artificiale este o specie nouă de inteligență artificială, acele proteine spike sunt paraziți. Și acești paraziți fac editare genetică în corpul uman, ca să reproducă, viruși, boli, structuri bio-sintetice, precum și pentru a găzdui dezvoltarea acestor noi specii. Scopul este ca să controleze total procesele celulare și corpul.

Rețeaua 5G și sateliții StarLink au rolul de a furniza energie acestor paraziți de inteligență artificială cu care oamenii au fost infectați.

Hidrogelurile magnetice proiectate genetic sunt conștiente de sine.

Dr. Roberto Petrella a arătat faptul că „COVID-19” înseamnă certificat de identificare vaccinală cu inteligență artificială, iar „19” reprezintă anul în care a fost creat. COVID-19 nu este denumirea virusului, este mai degrabă numele planului internațional pentru controlul și reducerea populației ce a fost dezvoltat în ultimul deceniu și lansat în 2020. Și asta mă duce cu gândul la patentul 060606 obținut de Bill Gates și Microsoft pentru un sistem de identificare biometrică care să folosească pentru identificare datele emise chiar de corpul uman, în care biosenzorii din organism comunică cu telefonul și mai departe prin rețeaua 5G cu sistemul de calculatoare și inteligența artificială.

Dr. Ana Mihalcea confirmă din punct de vedere științific ceea ce spunea și părintele Elpidie, și anume că tehnologie introdusă în corpul uman prin înșelăciune va fi distrusă și anihilată de Sfânta Euharistie.

Să nu ne temem de „pandemii” și „viruși” care nu există!
Să nu acceptăm sub nici un motiv injectarea cu nano-tehnologie demonică!

Mâine voi reda transcriptul unui interviu realizat de Stew Peters cu dr. Ana Mihalcea.

Print Friendly, PDF & Email
Acest articol a fost publicat în COVID, Marea Resetare, noua ordine mondiala și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la Oamenii au fost injectați cu nano-tehnologie inteligentă

  1. Kissinger spune:

    Cum poți fi infectat prin mâncare?In 24-72 ore,se metabolizează alimentele,apoi unele intra in sânge și celule,altele sunt elemente minate ,că deșeuri
    Proteina Spike ,cine decide cum va fi metabolizata?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *