Un interviu care dă speranță celor injectați

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Mai jos redau transcriptul unui interviu realizat de Stew Peters cu dr. Ana Mihalcea.

Dr. Ana Mihalcea face parte dintr-un grup internațional de cercetare comună, care investighează posibilele structuri de nanotehnologie aflate în vaccinurile anti-covid-19, și vă va arăta chiar aici imagini și slide-uri ale circuitelor auto-asamblabile! De asemenea, este și medic generalist cu peste 20 de ani de experiență. Este autoarea unor cărți despre medicină precum „Light Medicine” și „New Paradigm”, și mai scrie articole la ana.substacknews, unde alături de subiectul vaccinurilor covid, mai vorbește și despre inversarea efectului vaccinurilor a „covidului pe termen lung” – dacă credeți în conceptul acesta mincinos și multe altele.

Grupul ei crede că a găsit dovezi ale existenței nanostructurilor în vaccinurile covid. De asemenea, ei spun că au găsit contaminanți metalici în anumite fiole care conțin puțin sau deloc ARNm care ar fi trebuit să-i protejeze pe oameni și să facă funcționale aceste vaccinuri.

O vom avea chiar acum pe dr. Ana alături de noi entru a discuta cele mai recente descoperiri ale sale.

– Dr. Mihalcea, vă mulțumesc foarte mult pentru că ați acceptat invitația.
– Mulțumesc și eu Stew.

– Așadar, există nanotehnologie în vaccinuri?
– Da. Ai văzut descoperirile recente ale dr. Nixon din Australia care arată celule auto-asamblabile, la fel ca și tehnologii ce sunt asamblate și reasamblate și care pot fi dezasamblate. Cred că ceea ce privim acum este ideea general valabilă conform căreia Elitele vor să creeze organisme anorganice artificiale în interiorul celulelor umane, și care ne consumă conștiința și sufletul umanității. Dar și faptul că ei posedă tehnologia de a realiza asta: viață anorganică, adică viață dirijabilă de Inteligența Artificială. Așa că ceea ce am descoperit referitor la patentele „Quantum dot”-ului, hidrogelului din aceste fiole, sau despre cercetarea din 2016 care arată că există contaminanți nano-metalici și multe alte chestii în vaccinuri – așa că de îndată ce ne uităm la aceste date și vedem că există nano-tehnologie auto-asamblabilă, trebuie să ne întrebăm despre ce este vorba. Iar ideea este ca aceste nanoparticule să reprezinte interfața dintre oameni și internetul obiectelor prin inserarea de nano-routere, nano-tehnologie și hidrogel în oameni, iar aceasta este modalitatea prin care acest țel al lor (al globaliștilor) poate fi obținut, astfel încât trebuie să luăm toată treaba asta în serios.

Și asta, deoarece ceea ce aflăm din aceste analize trebuie să le și explicăm oamenilor. Iar ceea ce trebuie să explicăm este că oamenii se gândesc la aceste injecții ca la o inginerie genetică prin intermediul ARNm, iar dacă nu există așa ceva în anumite fiole, atunci cum este rescris ADN-ul uman?! Iar ceea ce omit oamenii să vadă este faptul că hidrogelul conține nano-tuburi de carbon, iar acestea simulează activitatea micro-tuburilor din creier, iar micro-tuburile acestea conțin informația termo-dinamică ale umanității din ultimele miliarde de ani, și care se referă de fapt la evoluția universului. Așadar, tu (savanții globaliști) amesteci asemenea constructe în interiorul creierului – unde știm că din aceste nano-lipide sunt secretate nano-tuburile de carbon – de fapt afectezi creierul.

Știm că-i resetează pe oameni din punct de vedere genetic, astfel încât să îndeplinească scopul (malefic) de a-i transforma pe toți oamenii în forme de viață fără conștiință, anorganice și tehnologice. Acest lucru trebuie demascat și propus dezbaterii, mai ales cu privire la protocoalele aplicate victimelor vaccinării, deoarece există metode de a trata aceste chestii. De exemplu, unul dintre patente a arătat că EDTA este molecula care nu numai că dizolvă hidrogelul ce mimează neuronii în creierele artificiale, însă, de asemenea, poate detoxifia grafenul și metalele grele. S-a demonstrat că sistemul de livrare al nano-particulelor lipidice este accentuat de toate aceste metale pe care le găsim acolo: titan, aluminiu, cesiu și multe altele, iar asta duce la o modificare care este activată de frecvențele electromagnetice, sau de frecvențele naturale ale creierului, ca să „descarce încărcătura”. Iar încărcătura poate avea în ea multe toxine, anumite feluri de ARNm, precum și alte chestii.

Shimon Ianowitz, colegul meu, a arătat că nanoparticula lipidică este „vehiculul de transport” pentru aceste nano-structuri autoasamblabile. Mulți spun că nu există microcipuri, însă clar că există cercetări (încă din 2003) care arată că hidrogelul poate crea microcipuri proteice. Și cred că trebuie să privim asta din perspectiva războiului ideologic dus împotriva umanității, care își dorește să distrugă sufletul și spiritul oamenilor, transformându-i în cyborgi.

– Referitor la următorul documentar, „Moartea subită” care deja a fost promovat și vizualizat în 3 zile de peste 2,5 milioane de oameni pe toate platformele, pe parcursul acestul trailer, Steve Kirsch spune că: „Oamenii nu vor să știe ce este în acest vaccin!” Cei mai mulți oameni nu vor să știe ce este în vaccin.

Și cu toate acestea, atunci când deschidem prospectul vaccinului, după 2 ani de la apariție, găsim același mesaj – „Lăsat gol intenționat.”

„De fapt, nimeni nu dorește să știe ce se află în vaccinuri, pentru că dacă ar fi vrut să știe, atunci nu s-ar fi înțepat.”

Evident că acest grup internațional ce cercetători își doresc să știe ce se află în aceste injecții, și le analizați cu atenție. Așadar, de ce nu se găsești nicio informație ca asta în revistele științifice de specialitate? Și te întreb pentru că știu că nu ești singura care găsește aceste nano-structuri auto-asamblabile în ele!

– De fapt există anumite reviste științifice unde publicăm, și evident că multe din revistele științifice ce sunt finanțate de sistem nu vor să se afle despre aceste chestii, și apar din ce în ce mai multe date despre acest subiect. Și cred că trebuie să spunem tuturor acest lucru. Iar motivul pentru care oamenii trebuie să afle este că dacă acest fenomen al morții subite se datorează hidrogelului, și dacă acele cheaguri, pe care le găsim, sunt de fapt structuri cu inteligență artificială care pot crește de la o dimensiune atomică până la nivel de centimetri și chiar mai mari în doar câteva minute, atunci există o posibilitate ca noi să le dizolvăm prin intermediul chelării EDTA și a altor modalități. Și atunci ne întrebăm, de ce nu ți-ai dori să salvezi umanitatea cercetând acest aspect în toate modurile posibile?

– Nu-mi pot imagina de ce. Vorbește-mi, te rog, despre acest ARNm care nu se găsește în fiole. Despre ce presupuneți că este vorba?

Sasha Latipova în mod clar a discutat că există foarte multă fraudă în ceea ce privește reglementarea, și că molecula de ARNm – care este atât de fragilă – nu ar fi putut fi produsă în acele loturi la o densitate atât de mare. Așa că nu știm cu adevărat (de ce unele injecții nu au avut ARNm). Am fost înșelați, asta este ceea ce știm acum! Așa că trebuie să aflăm adevărul pentru a-i putea ajuta pe cei 5,3 miliarde de oameni care au fost injectați cu așa ceva! Este clar că există metale toxice, iar acestea au fost găsite în toate fiolele de toate grupurile de cercetare din întreaga lume, iar în grupul nostru de cercetare există oameni din Australia, Israel, Ecuador ș.a, și cu toții găsesc aceleași lucruri. Cum poate (sistemul medical) să nege asta?!

– Vom realiza câteva cercetări termo-grafice de unii singuri, pentru că vom avea voluntari care vor merge într-un anumit loc pentru a li se face termografie pentru a afla dacă acești oameni au sau nu cheaguri de sânge și să le localizăm, daca acestea există. Este termografia o metodă relevantă pentru a detecta cheagurile din oameni?

– Am adus acest aspect spre dezbatere de mult timp, deoarece lucrezc cu Selly Brights din Brazilia, și am întrebat-o dacă aceasta poate fi o formă de a-i scana pe oamenii care în primă fază au existat 1000 de oameni care aveau niveluri ridicate de cheaguri, și din aceștia 47 dintre ei aveau tromboze dovedite. Motivul pentru care susțin această motodă este pentru că oamenii își fac RMN, și știm că în urma acestor scanări nanoparticulele din ei cresc di cauza frecvențelor electromagnetice, din cauza WI-Fi-ului și a câmpurilor magnetice. Așa că dacă îi supui unei scanări obișnuite, atunci acel om ar putea avea probleme. Astfel că am propus modalități sigure de scanare prin care să analizăm asta. Și cred că această termo-scanare cu infraroșu reprezintă o metodă prin care putem stabili dacă vom folosi și alte metode de scanare prin analize ale sângelui și care sunt ușor de realizat. Dacă nu ne uităm la problemă, atunci nu putem rezolva nimic. Trebuie să găsim modalități pentru a preveni moartea subită.

– Aș vrea să vorbim mai mult despre procesul de inversare a vătămărilor produse de vaccinare. Pentru că pare că nu există niciun savant care să vină cu această inversare, sau cu un antidot pentru această crimă în masă pe care o vedem pe tot globul. Evident că media nu vorbește despre asta, însă ce crezi tu că este de succes în acest demers?

– În termeni de cercetare, studiile au arătat că chelarea EDTA distruge metalele și că afectează și hidrogelul, și ne uităm la analizele de sânge, înainte și după tratament.

Eu sunt un practician autorizat în chelare și voi fi capabilă să generez niște date cu privire la asta, iar apoi următorul pas este despre acidul comfolvic uman, care s-a demonstrat că dizolvă grafenul, iar alte chestii care pot fi făcute sunt creșterea funcționalității microbiomului, deoarece acesta poate degrada grafenul. Iar ceasta necesită acid nitric la intervale rapide. Așa că acest tip de lucruri sunt de folos. Știm că sistemul nostru numit mieloperoxidază din sistemul imunitar este capabil de a degrada acest grafen. Și ce este important, lucruri precum coaja de hrean conține această mieloperoxidază. Există studii care arată că acidul hipoclorhidric, poate fi de folos. Însă ceea ce trebuie să facem este să ne uităm la intervenție, să facem studii, să facem analize la sânge și să aflăm dacă chiar curăță sângele. Pentru că asta are multe implicații, multe componente, și trebuie să ținem cont de foarte multe lucruri. Eu nu spun să nu utilizăm protocolul clasic cu ivermectină sau hidroxiclorochină, ci spun să se folosească și asta (chelarea EDTA), astfel încât să se acopere toate bazele, și să fie foarte atenți la orice frecvențe și câmpuri electromagnetice, la 5G ș.a. Și asta deoarece oamenii ar putea fi afectați de ele, și trebuie să-i avertizăm pe oameni cu privire la aceste pericole.

– Antenele 5G trebuie date jos, sistemul StarLink trebuie dat jos. Îmi pare rău Elon, dar sateliții tăi nu sunt acolo pentru tine, ci pentru a servi scopuri cinice și demonice.

Print Friendly, PDF & Email
Acest articol a fost publicat în COVID, Marea Resetare, noua ordine mondiala și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

2 răspunsuri la Un interviu care dă speranță celor injectați

  1. Constantin E. Stefanescu spune:

    (11 ianuarie 2023) La Multi si Binecuvantati Ani ! cu Sanatate , Mantuire de la Bunul Dumnezeu si PACE ! , Dumneavoastra si cinului monahal de la Manastiri ! Constantin .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *