Pericolele identității digitale

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Aman Jabbi lucrează în Silicon Valley de 28 de ani. Experiența sa include ucrul cu tehnologiile complicate implicate în noul sistem digital penitenciar, concepute de Big Tech.
În 2020 Aman s-a mutat în Montana, devenind un informator care avertiza publicul de pericolul real care va veni peste noi toți, cunoscut de mulți sub numele de Sistemul Semnului Fiarei. Catherine Austin Fitts [1], cu câțiva ani în urmă, afirma același lucru, iar Texe Marrs [2] a atras atenția asupra acestui pericol încpă de acum 30 de ani.

Aman explică despre faptul că acceptarea ID-ului digital este premiza de bază din spatele a tot ce se pregătește.

„În mod implicit, un ID digital arată că te afli pentru totdeauna într-o închisoare digitală. Odată ce ai un ID digital și te afli într-o închisoare, ești in mod implicit un infractor, adică nu putem avea încredere în tine.”

La fel ca și cel vechi, și acest nou sistem este de asemenea voluntar. Ar trebui să știi că este o închisoare digitală la care te înscrii de bună voie. Motivul pentru acest lucru este că în acest nou sistem, faptul că deții un ID digital va fi dovada că ești un infractor. Deoarece dacă deții un ID digital înseamnă că te afli într-o închisoare digitală, iar pentru că ai acceptat aceasta, nu poți fi decât un infractor.

Datorită acestui fapt a fost introdus un nou protocol odată cu sistemul, cunoscut sub numele de „încredere zero”.

„Cum va fi folosit acest sistem „încredere zero”? Să luăm ca exemplu o doamnă care vrea să cumpere carne de vită, dar să spunem că amprenta ei de carbon lunară a depășit nivelul maxim, acea ușă nu se va deschide pentru ea.”

Această închisoare digitală se furișează în viața noastră a tuturor. Nu este nevoie pentru ca un microcip să ne fie implantat, pentru că totul s-a „rezolvat” cu recunoașterea facială, care este deja conectată cu întregul sistem.

America are deja mai multe camere pe cap de locuitor decât China. Sistemul de credit social american a fost deja conectat. De acum încolo este nevoie de o serie de evenimente care ne vor îndruma pe toți în a alege, fie de a accepta noul ID digital, fie să spunem nu la toate acestea.

De când a început carantina COVID, noi sisteme de iluminat cu LED au înlocuit vechile sisteme de iluminat stradal în toate orașele din Vest (SUA). Aman explică că toate acestea fac parte din plan. Aceste sisteme de iluminat vor fi conectate la tot, printre care telefonul și mașina ta personală.

Noie automobile vor avea incluse 16 camere diferite echipate cu sistem LiDAR (laser) și sonar. Aceste sisteme de iluminat au fost echipate cu incapacitoare LED, o tehnologie de iluminat, anunțată pentru prima dată acum 15 ani, atunci când a cauzat destule distrugeri cerebrale pentru a face ca o persoană să se înbolnăvească.

„O altă armă ciudată se află în ultima etapă de dezvoltare. Este capabilă să treacă peste orice baraj al nervului optic.”

„Incapacitoarele LED au fost dezvoltate de către Departamentul de Securitate Funciară, cu scopul de a crea o armă defensivă neletală. Această tehnologie este compusă dintr-un set de LED-uri puternice, cadrane emițătoare de lumină, menite să creeze un fel de orbire temporară, adică incapacitatea temporară de a vedea persoana care se ocupă cu protecția.”

„Dacă agresorul se intersectează cu fascicolul luminos, își va acoperi ochii și se va întoarce imediat. Orbirea temporară nu este singurul simptom. ”

„Prima dată când am văzut lumina LED eram într-o cameră întunecată, iar după 3, 4 secunde m-am așezat pe băncuța din laborator, deoarece eram puțin amețit și dezorientat.”

Combinația de flash-uri sacadate de diferite culori ale dispozitivului, pot induce efecte psiho-fizice, printre care amețeli și dureri de cap. A fost poreclită lumina care provoacă greață. Au trecut de atunci 15 ani, iar informatorul nostru din Silicon Valley crede că această tehnologie este capabilă de a ucide oameni. În cele din urmă, putem spune nu la toate acestea.

„Dacă vom fi mulți oameni care nu vor semna pentru ID-ul digital, atunci această Agendă slăbește substanțial.”

Dar mai întâi trebuie să ne unim cu toții împotriva lor.

Numele lui Dumnezeu este înscris în fiecare celulă, iar demonii vor să șteargă acest nume din trupul omului, care este „templu al Duhului Sfânt” (I Corinteni 6, 19).

Prin injectarea de ARNm în om se încearcă modificarea ADN-ului și ștergere anumelui lui Dumnezeu din ADN.

În II Tesaloniceni 2, 4 se spune că intenția lui Lucifer este să se așeze drept Dumnezeu în templul lui Dumnezeu (trupul omului), dându-se drept Dumnezeu.

De ce, în mod inexplicabil, animalele se învârt în cerc?

Iată una din explicații. Cauza este iradierea cu microunde și 5G.

Bibliografie

[1] Catherine Austin Fitts este editoarea „Raportului Solari” și directoarea generală a serviciilor Solari de consultanță pentru investiții.
[2] Texe Marrs este un fost ofițer al armatei SUA și profesor asistent timp de 5 ani la Universitatea din Austin, Texas, unde a ținut cursuri despre politica militară americană și despre sistemul de arme strategice. A predat la alte două universități cursuri de politică internațională, științe politice și psihologie. În cadrul armatei a avut sub conducerea sa unități de experți în electronică și telecomunicații, desfășurând activități în înttreaga lume.
[3] https://www.techtimes.com/articles/257997/20210313/iphone-12-lidar-potentially-damages-users-eyes-heres-why-it-could-be-harmful.htm

Print Friendly, PDF & Email
Acest articol a fost publicat în COVID, noua ordine mondiala și etichetat cu , , . Salvează legătura permanentă.

5 răspunsuri la Pericolele identității digitale

 1. cristina spune:

  In al doilea videoclip la minutul 3, se spune ca licoarea odata injectata in corp forteaza organismul sa produca proteine spike, care la un moment dat vor ucide nu numai pe primitorii licorii ci si pe oamenii din jurul lor. Nu am inteles in ce mod sunt afectati oamenii din jurul celor injectati ?

  • Teodosie Paraschiv spune:

   Să nu ne fie teamă, ci să analizăm lucrurile la rece.
   De vreme ce cel vaccinat devine o „fabrică” de proteine spike, el va răspândi în jur, mai mult sau mai puțin, aceste particule purtătoare de ARNm, care ar putea afecta persoanele care le primesc. Însă, noi să nu uităm că mai există și har, care distruge aceste lucrări subtile satanice și limitează răspândirea răului. O formă sigură de răspândire este prin relații sexuale. De fapt asta se urmărește: reducerea populației prin orice mijloace. De anii de zile se cunoaște faptul că multe dintre vaccinuri au ca scop reducerea fertilității, prin sterilizare chimică sau genetică.

 2. cristina spune:

  Ma gandesc ca in absenta acestor relatii si a pastrarii curatiei trupesti si sufletesti, omul ar putea fi protejat, chiar daca cei vaccinati raspandesc in jur prin expiratie aceste particule purtatoare de ARNm. Desigur actioneaza si harul si credinta omului , dupa cuvantul psalmistului : „O mie sa cada la stanga ta si zece mii la dreapta ta ….” Mai cred, ca nici particulele pulverizate din avioane (aerul magic) pentru a fi inhalat de oameni fara stirea lor, nu-i va putea vatama pe cei credinciosi.

  • Teodosie Paraschiv spune:

   Așa este. Dacă ne vom strădui să trăim o viață curată și cu liniște sufletească, atunci vom putea anihila această tehnologie satanică. Iertarea și iubirea au mare putere de a anihila frecvențele joase provocate de răutate, invidie, mânie, ură, neiertare și mai ale frică. Să facem ce ne-a învățat Domnul nostru Iisus Hristos, să iubim pe vrăjmaș, să binecuvântăm pe cei ce ne blestemă, să facem bine celor ce ne fac rău și să ne rugăm pentru cei ce ne prigonesc. Doar așa putem birui.
   Să zicem mereu: Fie voia Ta Doamne! De vrei să trăim aici vom trăi, iar de vrei să ne iei la Tine, fie voia Ta.

 3. cristina spune:

  Multumesc frumos, Parinte, pentru raspunsuri. Doamne-ajuta !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *