Omul ființă piratabilă

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Teologia creștină învață că omul este o ființă minunată, creată de Dumnezeu, după chipul și asemănarea Sa. Și există credința că demonii nu ne cunosc gândurile. Mai corect ar fi să spun „presupunerea”. Există presupunerea că demonii nu ne cunosc gândurile.

Poate că această presupunere părea plauzibilă în trecut, însă astăzi această presupunere s-a schimbat, datorită rezultatelor cercetărilor în domeniul prihologiei, psihiatriei și tehnologiei.

Dacă demonii i-au învățat pe oamenii toate tehnicile de mantică (ghicitorie, citire), oare ei să nu fie capabili să le folosească?

Părerea mea este că diavolii pot „citi” gândurile oamenilor în diverse modalități. De pildă prin citirea feței, a limbajului nonverbal și paraverbal. Nu știu dacă au acces la emisia tuturor gândurilor, însă este foarte posibil să „recepționeze” gândurile negative și de joasă vibrație.

Ceea ce putem constata este faptul că de câteva secole entități demonice colaborează cu o elită ocultă pentru ca în schimbul tehnologie să primească dreptul de a stăpâni oamenii. Demonii sunt cei care în secolul XX au predat oamenilor tehnologie „neagră”, informații tehnologice și de control al minții, precum și intreaga tehnologie de control, supraveghere și marcare a oamenilor. Pentru unii cititori aceste informații pot părea exagerate sau nefondate, asta atâta vreme cât cunoștințele pe care le ai se limitează la ceea ce înveți în sistemul de învățământ instituționalizat.

De pildă, se cunoaște faptul că Darwin și Mester au fost inițiați chiar de Lucifer, pentru a răspândi în lume idei care să-i despartă pe oameni tot mai mult de Dumnezeu. Darwin a venit cu teoria evoluțiionismului care s-a transformat repede într-o ideologie, pentru că acesta a fost scopul pentru care Lucifer l-a inspirat pe Darwin.

Apoi, la rândul să, Mesmer a pus bazele mesmerismului, sau magnetismului animal, care este tot una cu ceea ce mai târziu s-a numit hipnotism. Așadar, tehnicile mesmerice și hipnotice sunt de origine satanică. Și la acestea au putea adăuga multe din tehnicile din domeniul psihoterapiei.

Unde au condus acest tehnici din domeniul psihologiei? La cercetările de „mind control” (controlul minții), întreprinse încă din prima jumătate a sec. XX în Germania și Rusia, apoi preluate și continuate în SUA, de către aceeași cercetători germani, aduși în secret în SUA prin Operațiunea cunoscută sub numele de cod „Paperclip”.

Nivelul la care s-a ajuns astăzi depășește orice imaginație SF.

Anul acesta la întrunirea Forumului Mondial Economic de la Davos s-a afirmat că oamenii sunt piratabili:

„Putem decodifica fețele din mintea ta, numărul PIN de la contul tău bancar.”

Datorită inteligenței artificiale și ecosistemului Internet of Bodies (IoB), decodificarea creierului uman este deja în curs de desfășurare, potrivit unei prezentări a Forumului Economic Mondial (WEF). La cinci ani după ce Yuval Noah Harari, consilierul satanistului Klaus Schwab, a spus WEF că oamenii sunt piratabili și că organismele sunt algoritmi , perspectivele lui Harari au fost pe deplin realizate.

În timp ce scenariul din videoclipul de mai jos este fictiv, cadrul tehnologic este deja în vigoare.

„Putem prelua și decoda fețele pe care le vezi în mintea ta — forme simple, numere, numărul tău PIN al contului tău bancar”

„Inteligenta artificială a permis progrese în decodificarea activității creierului în moduri pe care nu le-am crezut niciodată posibile până acum” – Nita Farahany, Forumul Economic Mondial, 2023

În prezentarea sa de la Davos, Nita Farahany de la Universitatea Duke a explicat că tehnologia de decodificare a undelor cerebrale exista deja și este în prezent implementată în unele cazuri de utilizare.

„Ceea ce crezi, ceea ce simți – toate sunt doar date – date care în modele mari pot fi decodificate folosind inteligența artificială” – Nita Farahany, Forumul Economic Mondial, 2023

„Inteligenta artificială a permis progrese în decodificarea activității creierului în moduri pe care nu le-am crezut niciodată posibile”, a spus Farahany.

„Putem descoperi stări emoționale – cum ar fi ești fericit, trist sau furios”

„Ceea ce crezi, ceea ce simți – toate sunt doar date – date care în modele mari pot fi decodificate folosind inteligența artificială”, a adăugat ea.

„Acestea sunt bentițe, pălării care au senzori care vă pot detecta activitatea undelor cerebrale, căști, tatuaje minuscule pe care le puteți purta în spatele urechii – putem detecta stări emoționale – cum ar fi ești fericit, trist sau furios.”

Farahany va continua spunând că, deși decodificarea creierului uman avea beneficiile sale, ar putea fi folosită și în scopuri foarte nefaste. „Ar putea” este puțin spus, pentru că scopul principal acesta este: controlul total. Restul este doar marketing.

Prezentarea lui Farahany din 2023 corespunde exact cu ceea ce spunea Yuval Harari de ani de zile la Davos:

„Nu mai suntem suflete misterioase; acum suntem animale piratabile .”

Potrivit lui Harari, pentru a pirata ființe umane ai nevoie de multe cunoștințe biologice, multă putere de calcul și mai ales multe date.

„Dacă ai suficiente date despre mine și suficientă putere de calcul și cunoștințe biologice, îmi poți sparge corpul, creierul, viața. Poți ajunge la un punct în care mă cunoști mai bine decât mă cunosc eu însumi .”

„Imaginați-vă Coreea de Nord peste 20 de ani în care toată lumea trebuie să poarte o brățară biometrică, care vă monitorizează constant activitatea creierului 24 de ore pe zi.

Ascultați un discurs la radio al „Marele Lider” și ei știu ce simți de fapt – poți să bați din palme și să zâmbești, dar dacă ești supărat, ei știu că vei fi în gulag mâine dimineață.”

IoB este un ecosistem de dispozitive purtabile, atașabile, implantabile sau consumabile care conectează corpul uman la internet, la fel ca Internetul lucrurilor (IoT), dar pentru oameni.

Potrivit unui raport RAND Corporation din 2020 , IoB „ ar putea declanșa descoperiri în cunoștințele medicale […] sau ar putea permite o stare de supraveghere de intruziune și consecințe fără precedent ”. Partea pozitivă este mereu momeala cu care sunt amăgiți oamenii pentru a accepta în viața lor această invazia a IoT și IoB.

„După Internetul lucrurilor, care a transformat modul în care trăim, călătorim și muncim prin conectarea obiectelor de zi cu zi la internet, acum este timpul pentru Internetul Corpurilor”, a scris Xiao Liu , la Centrul WEF pentru a Patra Revoluție Industrială.

„ Aceasta înseamnă colectarea datelor noastre fizice prin intermediul dispozitivelor care pot fi implantate, înghițite sau pur și simplu purtate, generând cantități uriașe de informații legate de sănătate .”

„Supravegherea creierului uman […] amenință în mod fundamental ceea ce este propria noastră identitate în anumite privințe și amenință să devină un instrument de opresiune” – Nita Farahany, Forumul Economic Mondial, 2023

Cu capacitatea de a decoda undele cerebrale, umanitatea se află în pragul a ceea ce ar putea fi cel mai prost regim totalitar de supraveghere din istoria omenirii.

Dar să reținem faptul că pe lângă posibilitatea de a citi gândurile oamenilor, de multe decenii se experimentează inducerea de gânduri și informații direct în creier cu ajutorul tehnologiei și a radiațiilor de microunde.

În gama microundelor funcționează și rețelele 5G. Asta înseamnă că prin intermediul 5G s-ar putea transmite în masă gânduri direct în creier, sau diverse stări emoționale, sau simple comenzi. Ele pot fi de orice natură. Te poate transforma într-o legumă, sau într-un criminal, trecând peste ceea ce noi numim liberul arbitru. Am putea fi transformați în simple mașinării comandate de la distanță.

Toate aceste lucruri ar trebui să ne dea de gândit.

Ni se prezintă în mass-media avantajele acestor tehnologii, dar când știi, și ești conștient, că cei care conduc lumea și finanțează aceste cercetări sunt sataniști, colaboratori ai demonilor, perspectiva se schimbă radical. Înțelegem că toată această tehnologie va fi folosită împotriva omenirii și va reprezenta mijlocul prin care omenirea va fi predată demonilor.

Interesant este că demnii nu pot interveni direct în lumea noastră, ci au nevoie de oameni corupți, care să accepte să lucrezi pentru ei. Doar așa demonii pot controla omenirea. Este o idee care merită dezvoltată.

Bibliografie

[1] https://video.twimg.com/ext_tw_video/1616105969418641410/pu/vid/552×270/kRU6aQ9rlEQ4UXrm.mp4
[2] https://codulbibliei.editura-fotini.ro/blog/wp-content/uploads/2022/10/YNH.mp4

Print Friendly, PDF & Email
Acest articol a fost publicat în Marea Resetare, noua ordine mondiala și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *