COVID nu există. Teoria germenilor este o fraudă

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Cum, nu există COVID? Nu există viruși? Este șocant! Toată lumea știe că există.

Tocmai aici este problema, că toate lumea „știe”. Dar de unde „știe”? Câți au izolat sau au văzut virușii? Miliardele de oamenii din lumea întreagă care „știu” că virușii există, au primiti informația prin sistemul de educație instituționalizat. Așa se face că astăzi toată lumea știe, ceea ce nimeni nu a fost izolat și nu a fost văzut. Cu alte cuvinte, suntem victimele propagandei.

Am afirmat de multe ori în predicile mele faptul că virușii nu există. Dacă nu m-aș fi confruntat cu minciuna așa-zisei pandemii, cu siguranță nu aș fi studiat această temă. Din cercetările întreprinse în ultimii ani am aflat, de la cercetătorii în domeniu că, de fapt, virușii nu există. Și să nu credeți că acest lucru a fost descoperit acum. Nu. Adevărul a fost cunoscut mereu, însă a fost trecut în mod intenționat sub tăcere. Oare de ce? Deoarece minciuna era mult mai profitabilă pentru industria farmaceutică decât adevărul.

Să vă dau un exemplu. Dr. Fereidoon Batmanghelidj, renumit în toată lumea pentru tratarea bolilor prin hidratarea organismului, în 1995 a scris o carte intitulată „Apa pentru sănătate, pentru vindecare, pentru viață: nu ești bolbav, ci doar însetat”, în care explică că așa-zișii „viruși” sunt de fapt fragmente bioactive de ADN și ARN, pe care organismul încearcă să le elimine în procesul de detoxifiere.

Cartea a fost tradusă și în limba română în anul 2013, cu titlul Apa – un leac miraculos.

Așadar, informația a fost mereu aproape de noi, dar cei mai mulți au preferat varianta oficială, și încă mai cred în ea. De când cu pandemia, mai mulți ceretători în domeniu au ieșit public și au demascat frauda.

Descarcă video

Laboratoarele din Germania publică dovezi că nu există niciun virus și că COVID nu există.

Germeni, bacterii, ciuperci și chiar viruși (care nu sunt viruși, ci exozomi pe bază de proteine din ARN-ul nostru) sunt peste tot. Așa-numitele boli sunt simptome ale unei toxicități subiacente în interiorul celulelor.

Așa-zișii viruși sunt fabricați în corpul nostru ca mecanism de protecție împotriva supratoxicității… Când suntem excesiv de toxici, corpurile noastre creează un proces natural de detoxifiere numit răceală, gripă sau pneumonie pentru a scăpa corpul de aceste toxine mortale. Virușii nu sunt contagioși sub nicio formă. Există o mulțime de informații care explică cum NU facem și nu putem captura viruși. Este responsabilitatea dumneavoastră ca „adulți” să vă uitați la aceste informații foarte importante sau să râdeți și să continuați să trăiți în camera de eco. Companiile se tem mai mult de guvern decât de teoria germenilor. Biochimia dezmintă Corona. Terenul nu este o teorie a germenilor.

Refuzarea finală a virologiei – Dr. Stefan Lanka

Acest experiment respinge toată teoria pe care se construiește virologia. Teoria că virușii există și provoacă boli a fost acum complet infirmată. Aceste experimente arată că ceea ce virologii numesc dovezi ale prezenței unui virus într-o probă de țesut sunt doar consecințe cauzate de însăși condițiile experimentului din laborator și nu sunt niciodată cauzate de prezența unui virus inexistent. (19:50)

Dacă Sars-Cov-2 nu există, așa cum s-a dovedit definitiv științific, aceasta înseamnă că nu există nicio structură a virusului și nu există nicio proteină spike. (20:15)

Respingerea finală a virologiei de Dr. Stefan Lanka (versiunea în engleză)
Povestit în engleză de Heather Bruno (IG@magicaldancer7)

Dragi prieteni, în acest videoclip vă voi povesti despre un eveniment istoric incredibil. Mulțumită microbiologului Stefan Lanka, avem acum respingerea finală, oficială, a virologiei.

Dr. Stefan Lanka a efectuat experimente de control care au infirmat metodele pe care virologii le folosesc pentru a demonstra existența virusurilor.

Vă voi explica totul și vă voi oferi contextul necesar și astfel încât să vă puteți da seama de întreaga semnificație a experimentelor de control ale Dr. Stefan Lanka.

Vă rog să distribuiți acest videoclip oriunde puteți. Acesta este singurul mod în care putem ajuta aceste informații să se răspândească suficient de departe pentru a putea crea o revoluție științifică și medicală.

https://www.brighteon.com/176ea0b0-c624-47ef-8547-20be296646b1

Bibliografie

[1] https://www.brighteon.com/176ea0b0-c624-47ef-8547-20be296646b1

Print Friendly, PDF & Email
Acest articol a fost publicat în COVID. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *