Criza bancară are un singur scop – introducerea monedei digitale naționale

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Tucker Carlson și-a deschis emisiunea de luni discutând despre criza bancară care a zguduit SUA. Luni dimineață, la deschiderea piețelor, tranzacțiile au fost oprite la 20 de bănci. Bursa din New York a oprit tranzacțiile la Charles Schwab. Tucker Carlson a mers personal acolo – subliniind că guvernul federal a câștigat putere după ce a salvat Silicon Valley Bank.

Tucker a avertizat, de asemenea, că această criză bancară ar putea duce la o monedă digitală națională. Este un lucru la care guvernul și Rezerva Federală au lucrat. De asemenea, aceasta ar permite guvernului să vă controleze banii, veniturile și comportamentul personal. Ar însemna probabil o nouă reprimare a conservatorilor, a susținătorilor lui Trump, a creștinilor și a americanilor pro-viață, mentionează activenews.ro

Tucker Carlson a spus:

„Trebuie să te întrebi: ce vor face de data aceasta? Ei bine, știm că vom asista la o consolidare bancară. Bănci mari care mănâncă bănci mici. Iar asta înseamnă mai puțină concurență. Mai multă consolidare înseamnă mai mult control guvernamental. Deci ce vor face cu acest control? Ei bine, dacă oamenii nu încep să facă mult zgomot și să exercite o presiune foarte mare, asta va însemna o monedă digitală, o monedă controlată de politicieni… Credeți că asta nu se va întâmpla? Bineînțeles că va veni. Le-ar plăcea să vină…

…Aveți un depozit la o bancă regională care deține tone, mult mai multe decât știți, de titluri de stat pe termen lung care valorează mult mai puțin decât valorează atunci când banca le-a cumpărat. Asta înseamnă că acea bancă este în pericol. Asta înseamnă că banii dumneavoastră sunt în pericol. Dar senatorul Mark Kelly din Arizona nu vrea ca voi să știți despre asta. De ce nu ar vrea să știți? E interesant. Acest tip de cenzură ar putea zdrobi oamenii. Așa că trebuie să ne punem întrebarea evidentă: cât de aproape suntem de un dezastru?”

O altă știre ne informează că:
17.03.2023Rusia adoptă portofelul și banii digitali. Aceeași „închisoare în aer liber” ca și UE

Ce înseamnă moneda digitală am mai explicat. Înseamnă dictatură mondială și instaurarea sclaviei la nivel mondial. Acesta a fost visul satanistului Karl Marx, acela de a cuceri lumea și de a impune dictatura satanistă în întreaga lume. Și așa, încet, încet ne apropiem de ce scrie în Apocalipsa.

Oare nu vedem că dacă nu ai card de identitate și în curând identitate digitală nu mai poți primi „banii digitali”, fără de care nu poți cumpăra sau vinde. Oamenii au ochi și nu văd, urechi și nu aud. Totul în jur este satanizat, iar creștii dorm și se amăgesc singuri, în loc să se trezească și să refuze a se mai supune acestui sistem satanic. Lumea întreagă este transformată pe zi ce trece într-o sodomă, alimentele, aerul, apa sunt toate otrăvite, la care se adaugă medicamentele, societatea toată este otrăvită de noi ideologii satanice, de tip woke. Orice intimitate este desființată, iar oamenii deposedați de bunurile lor. Forumul Mondial Economic, ONU, OMS, Banca Mondială și ale asemenea organzații au ca termen anul 2030 pentru instituirea dictsturii sclavagiste, cunoscute sub numele de noua ordine mondială, guvern mondial și marea resetare.

Concluzia este că rebuie să ne schimbăm viața. Să ne rugăm mai mult și să refuzăm cardurile de identitate cu cip, identitatea digitală și să ne pregătim noi forme de schimb alternativ, prin care să putem înlocui banii. Apoi, să ne opunem deciziilor „guvernanților”, care au ajuns sluji la alți stăpâni. Guvernanții sunt o bandă criminală, parte din mafia cămătărească internațională.

Surse:

[1] https://m.ziuanews.ro/stiri/tucker-carlson-criza-bancar-are-un-singur-scop-introducerea-monedei-digitale-na-ionale-video-1575612
[2] https://rumble.com/v2d0lym-tucker-carlson-on-banking-crisis-if-americans-dont-speak-out-it-will-mean-d.html
[3] https://ortodoxinfo.ro/2023/03/17/rusia-adopta-portofelul-si-banii-digitali-aceeasi-inchisoare-in-aer-liber-ca-si-ue/
[4] https://www.activenews.ro/stiri/Tucker-Carlson-Criza-bancara-are-un-singur-scop-introducerea-monedei-digitale-nationale.-VIDEO-180610

Print Friendly, PDF & Email
Acest articol a fost publicat în Articole. Salvează legătura permanentă.

5 răspunsuri la Criza bancară are un singur scop – introducerea monedei digitale naționale

 1. cristina spune:

  „…iar creștinii dorm și se amăgesc singuri, în loc să se trezească și să refuze a se mai supune acestui sistem satanic. ” O,da. si care se trezezesc si mai intreaba sunt adormiti la loc de vladici ca cel de la malul marii, care in mai multe emisiuni a lamurit ca nu-i nici o problema cu cardurile de identitate cu cip, chiar daca il au si pe 666, care-i un simbol , ca asa i-a spus Duhul Sfant, Sfantului Ioan Teologul sa scrie in Apocalipsa, si noi pastram Scriptura intacta. Dar noi trebuie sa le luam ca acolo sunt datele noastre si trebuie sa circulam, sa ne identificam. Iar referitor la sfarsit , Apocalipsa, cand a fost intrebat, a precizat ca peste 400-500 de ani, ca nu s-a propovaduit Evanghelia decat la 1/3 din populatia globului. Subscriu la concluzie.

  • Teodosie Paraschiv spune:

   Din păcate foarte trist. Sf. Părinți au propovăduit de sute de ani că primii care se vor lepăda de Hristos și vor accepta pe Antihrist și sistemul lui vor fi preoții și arhiereii, cu puține excepții. 666 nu este un simbol la nimereală, ci semnul lui Lucifer. Nu întâmplător sataniștii folosesc acest număr și nu altul. Apoi 666 este pus acum po toate produsele, pentru că demonii vor să arate că ei stăpânesc materia.
   Vremurile apocaliptice sunt foarte aproape. Semnele ei se vad de carte cei care au ochi sa vada. Restul au ochi și nu vad.

 2. cristina spune:

  Hristos a inviat, Parinte !

 3. cristina spune:

  Sarut-mana, Parinte ! Multumesc. Amin !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *