Pentagonul începe să vorbească despre posibile nave extraterestre

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Se pare că de câțiva Pentagonul a îceput să sensibilizeze populația cu referire la existența unei posibile prezențe extraterestre. După ce de 100 de ani omenirea a fost pregătită prin literatura SF, apoi prin filmele cu aceeași tematică, acum se trece lent la o nouă fază, aceea de recunoaștere oficială, dar totul este lăsat neclar, ca fiecare să tragă ce concluzie vrea. Și asta deliberat.

Mai jos o să redau Șeful departamentului OZN din cadrul Pentagonului, dar până atunci ascultați ce zice Biden.

În calitate de Comandantul șef al Forțelor Unite ale SUA, Biden ne informează că o serie de obiecte neindetificate au fost identificate pe teritoriul SUA și a căror origine nu este cunoscută. FBI l-a informat informat că acești vizitatori sunt foarte probabil de natură extraterestră. Și recomandă poporului american să rămână calm, să nu intre în panică și să aștepte alte anunțuri. Recomandă să fie privite cu încredere și vigilență.

Toate aceste anunțuri pregătesc o nouă mare înșelare, care prevede simularea unei invazii extraterestre cu scopul de a constrânge omenirea să accepte instituirea unui guvern mondial. Planul este făcut de multă vreme și a fost dezvăluit de mulți foști ofițeri din armata SUA sau serviiile de informații, unul dintre aceștia fiind Joseph Spencer, fost agent secret CIA, unul din oamenii în negru, care au fost în bazele subterane unde armata lucrează împreună cu extratereștrii cenușii.

„Invazia” va fi simulată holografic, ca să sperie lumea. Printre imaginile holografice vor fi și nave de origine terestră, create prin inginerie inversă. Acestea vor fi cele care vor ataca orașele, cu scopul de a băga spaima în oameni.

Redau în continuare unui articol intitulat: „Șeful departamentului OZN din cadrul Pentagonului spune că este posibilă prezența unei nave-mamă extraterestre în sistemul nostru solar”.

Există posibilitatea ca navele-mamă extraterestre și sondele mai mici să viziteze planetele din sistemul nostru solar, a precizat șeful biroului de cercetare a fenomenelor aeriene neidentificate al Pentagonului într-un proiect de raport transmis marți.

„Un obiect interstelar artificial ar putea fi o navă-mamă care să elibereze mai multe sonde mici în timpul trecerii sale apropiate de Pământ, o construcție operațională nu prea diferită de misiunile NASA”,

a scris Sean Kirkpatrick, directorul Biroului de rezolvare a anomaliilor din toate domeniile al Pentagonului, într-un raport de cercetare scris în colaborare cu Abraham Loeb, președintele departamentului de astronomie al Universității Harvard.

Kirkpatrick, care a fost numit director al AARO la înființarea acesteia în iulie 2022, a fost anterior cercetător șef la Centrul de informații despre rachete și spațiu al Agenției de Informații a Apărării. AARO a fost înființat pentru a investiga „obiecte de interes” neidentificate din jurul instalațiilor militare, potrivit unui comunicat de presă al Pentagonului.

Loeb, pe de altă parte, a câștigat notorietate atunci când a propus că sistemul nostru solar a fost traversat de primul său vizitator extrasolar în octombrie 2017. La acea vreme, telescopul PanSTARRS din Hawaii a detectat un obiect care se deplasa cu o viteză care i-a determinat pe unii oameni de știință să sugereze că acesta provenea din afara sistemului nostru. De asemenea, orbita obiectului a lăsat să se înțeleagă că alte forțe în afară de atracția gravitațională a Soarelui îi influențează mișcarea.

Oamenii de știință au botezat obiectul „Oumuamua”, termenul hawaiian pentru „cercetaș”, pe care Kirkpatrick și Loeb îl oferă în lucrarea lor de cercetare ca exemplu de posibilă navă-mamă cu capacități de sondă.

„Cu o proiectare adecvată, aceste sonde minuscule ar putea ajunge pe Pământ sau pe alte planete din sistemul solar pentru a le explora, în timp ce nava-mamă trece pe lângă ele la o fracțiune din distanța Pământ-Soare – exact cum a făcut „Oumuamua””, au explicat autorii.

„Astronomii nu ar fi capabili să observe pulverizarea de mini-sonde, deoarece acestea nu reflectă suficientă lumină solară pentru ca telescoapele de cercetare existente să le observe”.

Lucrarea de cercetare – intitulată „Constrângeri fizice asupra fenomenelor aeriene neidentificate” – vine la finalul unei luni de examinare intensă a obiectelor zburătoare neidentificate, o tendință frenetică declanșată atunci când un balon spion chinezesc a captivat națiunea prin faptul că a traversat în derivă spațiul aerian al SUA. Ulterior au fost găsite alte trei obiecte neidentificate.

Pe 16 februarie, senatorii Marco Rubio, republican din Florida, Kirsten Gillibrand, democrată din New York, și alți 12 senatori au trimis o scrisoare secretarului adjunct al apărării, Kathleen Hicks, și directorului adjunct al Serviciului național de informații, Stacey Dixon, în care solicită finanțarea integrală a AARO. Cererea anterioară de finanțare a administrației Biden pentru anul fiscal 2023 nu a reușit să finanțeze nimic dincolo de cheltuielile de funcționare de bază ale biroului, au argumentat legislatorii.

AARO oferă oportunitatea de a integra și de a rezolva amenințările și pericolele la adresa SUA, oferind în același timp o transparență sporită poporului american și reducând stigmatul”, se arată în scrisoarea parlamentarilor. „Succesul AARO va depinde de o finanțare solidă a activităților sale și de cooperarea dintre Departamentul Apărării și Comunitatea de Informații”.

Sursa: https://www.militarytimes.com/off-duty/military-culture/2023/03/09/pentagon-ufo-chief-says-alien-mothership-in-our-solar-system-possible/

Space Operations Command (SpOC) – https://www.spoc.spaceforce.mil/

Print Friendly, PDF & Email
Acest articol a fost publicat în civilizatii stravechi, Extraterestri. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *